Saphira
|
|
« Válasz #14595 Dátum: 14 júl 09, 11:42:12 » |
|
Jaj, ezek a tipikus "érdemes elmélázni rajtuk, meg azon, milyen kegyetlen az orvostudomány, de persze én is az orvosokhoz szaladok, amint egy kicsit is megfájdul a hasam" emberek... Leonid Rogozov egy hős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14596 Dátum: 14 júl 09, 12:05:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #14597 Dátum: 14 júl 09, 12:22:33 » |
|
Hát én nem vagyok sokat látott fazon. Bárcsak az lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14598 Dátum: 14 júl 09, 13:06:21 » |
|
Jááj de édi *.* Olyan mint Angyalunk volt kiskorában. Fogadjunk senki nem tudja mit lehet bonsai-on gyakorolni, de senki nem meri megkérdezni nehogy Saphi beoltsa. Én vállalom. Mit gyakorolsz rajta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14599 Dátum: 14 júl 09, 13:13:30 » |
|
Sok érdekes dolog volt benne, egyet viszont nem láttam, amit az Álomháborúban használnak, a végén a csajszin. Egy jégcsákányra emlékeztető dolog, amivel összezúzzák az elülső részét, utána olvastam és tényleg használták, már nem emlékszem pontosan a cikkre, de az egyik amerikai elnök húgán is alkalmazták az eljárást, mert az apjuk szerint túlzottan vonzódott a férfiakhoz, a "műtét" után a lány szinte csak vegetálásra volt képes. :S Aranyos a macsek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14600 Dátum: 14 júl 09, 14:22:29 » |
|
Elolvastam ezt (klikk), és ennek hatására meghallgattam ezt a számot: Mi a kettécseszettbárgyú-sz*r-lótrágya-undorító-féregocsmás zene ez? Mi az a legal asian? Istenem, nem is vágom, mikor találták ki, hogy a magyarok valaha is éltek Ázsiában. A 19. században? A hunok talán éltek, de nem hiszem, hogy Geszti ennyire beleásta volna magát a magyar származáselméletekbe. Meg a kommentek, lol, "ma már semmi közünk ázsiai őseinkhez". Milyen ázsiai őseinkhez? Azokhoz a honfoglaló ősökhöz, akikről évekkel korábban igazolták genetikailag, hogy európaiak voltak? Nevetséges ez a szám, és nevetségen tudatlanok az emberek. Néha úgy érzem, hogy fel sem nézek többé a netre, mert túl sok a gyökér. ---- Only szing, onli SZING... angol kiejtésem be csodás!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 14:36:45 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14601 Dátum: 14 júl 09, 14:24:08 » |
|
Egy férfi öregkorban a legkanosabb, az tuti. Mert ki vannak éhezve. Azt mondják hogy éhes disznó makkal álmodik, ezek a vén fószerek meg senkinek se kellenek (kivéve ha gazdagok) esetleg pár 60 éves néninek, de ők "friss húst" kívánják. Aranyszabály: aki nem kell senkinek annak mindenről a szex jut eszébe. Aranyos a macsek Minden macsek aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14602 Dátum: 14 júl 09, 14:25:13 » |
|
Úgy szeretem, amikor Ayumi egy-egy felvetett és hosszabban kibeszélhető vitatémám után nyög be valami teljesen jelentéktelen és felesleges hozzászólásszám-gyarapító szart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14603 Dátum: 14 júl 09, 14:32:00 » |
|
Én inkább a mondanivalójától hányok. Kicsi béna nép vagyunk, de azért úgy aranyosak. Hihi. Írok róla egy cuki, de azért odamondós dalt dalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14604 Dátum: 14 júl 09, 14:41:17 » |
|
Én megnézem majd és akkor tudok érdemben reagálni, de telóról nem megy. amúgy is pont most menekültem át egy másik vagonba mert nem bírtam elviselni a velem utazó... Ázsiát. pedig ezen a vonaton szinte alig szoktak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14605 Dátum: 14 júl 09, 14:55:43 » |
|
Bennük szerintem az elviselhetetlen, amikor állnak az emberrel szemben és magyaráznak, magyaráznak de fingod nincs miről beszél. És már menekülnél de ő beszél... Velük szinte rendszeres tapasztalatom ez. :<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14606 Dátum: 14 júl 09, 15:34:00 » |
|
Nem értem azokat az embereket, akik kiírják facebookra, hogy: "van még valaki, akit rajtam kívül nem érdekel a foci?" meg "ne facebookra írogassátok már a focit" (milyen mondat már ez?).
Szerintük érdekel bárkit is, hogy őket nem érdekli a foci? Ki is írom facebookra, hogy senkit sem érdekel, hogy kit nem érdekel a foci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14607 Dátum: 14 júl 09, 15:42:38 » |
|
Próbálnak valahogy érvényesülni. Senki se figyel rájuk s ezt nem tetszik nekik. Szerencsére nem látok ilyesmiket az üzenô falamon, vagy töröltem ôket, mert idegesítettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #14608 Dátum: 14 júl 09, 16:03:18 » |
|
Az én személyes "kedvencem a "Lájk és megy a faladra" cucc. Rettentő szánalmas...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14609 Dátum: 14 júl 09, 16:07:28 » |
|
Azt utálom nagyon amikor valamit megnyitok és kiírja hogy lájkoljam, addig nem jelenik meg a tartalom amit megnyitottam. Lájkoljam, amit nem tudom hogy tetszik e? Meg egy nagy lófa...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|