heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14580 Dátum: 14 júl 09, 08:31:42 » |
|
Vagy esetleg a tengu elmélet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #14581 Dátum: 14 júl 09, 08:54:19 » |
|
Visszatérve ehhez a mitológiai szörnyes témához nekem a sárkányok meg a hidrák a kedvenceim. Baró, hogy akárhányszor levágják egy fejét, kettő nő a helyébe.
Amúgy ezt a mangás dolgot nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14582 Dátum: 14 júl 09, 10:13:15 » |
|
Meg egy egészséges férfinak a gigászi vadász orról is a szex kellene, hogy eszébe jusson.
Miért? Nagy orr, nagy ... láb? xD Még olyat is mondtak, hogy egy "egészségre" férfinak mindenről a szex kellene, hogy eszébe jusson, de ez ...nem egészséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14583 Dátum: 14 júl 09, 10:19:53 » |
|
Létfenntatás és fajfenntartás, ha már a vadászat része megvolt, utána jön a szex, hiába unom már hogy random nőkre is indokolatlanul kanos vagyok, a kémiát nem könnyű legyőzni. SZóval de midnenrőla szex jut az ember eszébe és ez nem egészség kérdése hanem biológia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14584 Dátum: 14 júl 09, 10:39:36 » |
|
Jó ez tény, igazad van. Az viszont már nem egészséges, hogy vén kujon bácsikák mikor dugig van a villamos mögéd állnak és a férfi nemi szervüket a fenekedhez dörgölik, aztán meg is lesz a hatása számukra. Biológia ide-oda, tessék megtanulni kordában tartani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14586 Dátum: 14 júl 09, 10:52:28 » |
|
Örülnétek inkább, hogy tetszetek nekik! Minden férfi megtenné ezt, csak nem merik. A vének is csak azért vállalják be, mert már nincs vesztenivalójuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14589 Dátum: 14 júl 09, 11:15:18 » |
|
Nem =D ( + még egy pár szó )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14590 Dátum: 14 júl 09, 11:17:18 » |
|
Nem nyitom meg, mert meg akarja magát osztani facebookon. Tegnap elküldtem barátomat az OBI-ba, hogy vegyen bonsait. Az OBI-s bonsaiok olyan szempontból jók, hogy olcsóak és lehet rajtuk gyakorolni. Mielőtt jött vissza, felhívott, hogy a legszebbet vette meg, de nem tudja, mi a neve, mert nincsen ráírva egyre sem. Itt már elkezdtem parázni, mert, ha valóban a legszebbet vette, akkor biztos nem szil, nem is juhar, nem is citrus. Kezdtem félni, hogy carminát vett, bár azt hittem, már egy ideje nem árul az OBI carminát, mert az mindenkinek meghal. Pár óra múlva persze kiderült, hogy tényleg egy carminával gazdagodtam. Vagyis inkább nem gazdagodtam semmivel, hanem elb*sztam 5 ezer forintot. Szegény borágófa, carmina macrophylla helyett hívhatták volna carmina mortisnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #14591 Dátum: 14 júl 09, 11:17:56 » |
|
Egy férfi öregkorban a legkanosabb, az tuti. Én már láttam olyat, hogy egy vén fószer előre engedett egy fiatal lányt majd hozzáért a fenekéhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14592 Dátum: 14 júl 09, 11:29:33 » |
|
Te akkor sokat látott embernek számítasz már. Végignéztem a képeket (miután a biztonság kedvéért kiléptem a Facebookról), ez a kép beindította a fantáziámat. http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/83858344/ (itt fenn vannak ugyanezek a képek leírással, úgy látszik, fordítani már nem nagyon akartak, akik innen "átvették" a cikket)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 11:31:16 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14593 Dátum: 14 júl 09, 11:33:08 » |
|
Fúj már Mr, hogy lehet valaki ennyire gusztustalanul perverz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14594 Dátum: 14 júl 09, 11:38:30 » |
|
Most azért, mert szerintem Ryder93 sokat látott ember? Akárhányszor megnézem a "ki van online" listát, valaki biztosan épp a hentai topicot böngészi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|