dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14175 Dátum: 14 júl 02, 17:58:07 » |
|
Ahhoz a mondathoz hogy jön ez a smiley ? Amúgy miért nem köpted le a csávót inkább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14176 Dátum: 14 júl 02, 17:59:39 » |
|
Azt direkt Lew kedvéért tette ki.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14177 Dátum: 14 júl 02, 18:01:16 » |
|
Mert bizonytalansági tényező hogy az a kölyök akiről Aes beszélt mikor jár ki az erkélyre vagy hogy ez milyen gyakori nála. És egyébként igen, Lew szívatása is közrejátszik némileg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14178 Dátum: 14 júl 02, 18:08:03 » |
|
Lewnek ha van esze a saját nyugalma érdekében már tényleg nem olvassa a hozzászólásaid. Bár ezt csak ő tudja megerősíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14179 Dátum: 14 júl 02, 18:11:40 » |
|
Fogalmam sincs mi baja van velem (mondjuk olyan hű de nagyon nem is érdekel), de már jó ideje ignorál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14180 Dátum: 14 júl 02, 18:15:58 » |
|
Sziasztok túl vagyok az első napomon. Jó volt picit lassú nem volt forgalom de nyáron pangás van. Rengeteget tanultam ma a laptopokról hasznos nap volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14181 Dátum: 14 júl 02, 18:19:50 » |
|
Amúgy Seva, kösz a szép szavakat!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14182 Dátum: 14 júl 02, 18:45:33 » |
|
Sziasztok túl vagyok az első napomon. Jó volt picit lassú nem volt forgalom de nyáron pangás van. Rengeteget tanultam ma a laptopokról hasznos nap volt Karácsony környékén meg fogsz dögleni azt hiszem. Viszont minden műszaki boltban január február is elég nyugis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14183 Dátum: 14 júl 02, 18:45:57 » |
|
Tudjátok, mi az igazán jó móka? A meztelencsiga sózás! Alig várom, hogy a fiam elég nagy legyen, hogy értékelni tudja az ilyesfajta szórakozást és együtt nézzük, ahogy az undok kis lények kifordulnak a bőrükből!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14184 Dátum: 14 júl 02, 18:51:04 » |
|
Az ilyen embereket be kéne zárni egy üres szobába, és megetetni velük egy marok sót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14185 Dátum: 14 júl 02, 18:51:23 » |
|
Te már fiatalon beleneveled az agressziót és egy állatkínzót akarsz nevelni belőle? Ejnye!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14186 Dátum: 14 júl 02, 18:53:05 » |
|
Tudjátok, mi az igazán jó móka? A meztelencsiga sózás! Alig várom, hogy a fiam elég nagy legyen, hogy értékelni tudja az ilyesfajta szórakozást és együtt nézzük, ahogy az undok kis lények kifordulnak a bőrükből!
Tudod mi az igazán jó móka? Bevagdalni szikével a bőröd, besózni a sebet és kitenni a napra szikkadni. Attól mert "undorító" állat még nem szolgált rá a halálra, pláne nem, hogy megkínozzátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14187 Dátum: 14 júl 02, 18:53:39 » |
|
Szidni az embereket, akik valóságshowkat nézni szokás, mi pedig voltaképpen a szereplői vagyunk egynek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14188 Dátum: 14 júl 02, 18:57:44 » |
|
Ugyan. Vannak ezek a vörös dögök, amik eléggé kártékony kis férgek, tehát irtandók. Miért olyan rossz összekötni a kellemest a hasznossal? Gyerekkoromban apámmal krumplibogarat is szoktunk égetni, az is jó volt. Jó, hogy a gerincteleneknek nincsenek jogaik. Evolúciós szempontból annyival sikeresebbek mint mi, hogy ennyi meg sem kottyan nekik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 02, 19:00:07 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|