gman
|
|
« Válasz #13905 Dátum: 14 jún 29, 10:17:00 » |
|
Képeskönyv nézegetés közben felmerült bennem a kérdés: Miért Gyuri a kakas?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13906 Dátum: 14 jún 29, 11:14:31 » |
|
Mert a Baro von Hohenhameln még hülyébben hangzana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13907 Dátum: 14 jún 29, 12:17:01 » |
|
3500 ft-ért lehet kölcsönözni talárt a diplomaosztóra. Normálisak ezek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13908 Dátum: 14 jún 29, 12:20:27 » |
|
Ha megveszed, akkor otthon eljátszhatod benne, hogy te vagy a Sith nagyúr.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13909 Dátum: 14 jún 29, 13:00:42 » |
|
3500 ft-ért lehet kölcsönözni talárt a diplomaosztóra. Normálisak ezek?
A szalagavatós kislányok akkor mit mondjanak? :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13910 Dátum: 14 jún 29, 13:31:13 » |
|
Jah, azok jó drágák. Emlékszem a barátnőmnél, bementünk a Nyugati és Oktogon közötti összes ilyen üzletbe. Szét untam az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13911 Dátum: 14 jún 29, 13:41:46 » |
|
Még szerencse hogy nekem ilyenekre nem kellett költeni. Szalagavatón amikor keringőztem csajommal akkor meghívtak a frakkra vagy mire, a sajátomon meg nem keringőztem mer amúgy nem szeretek. Anyámék meg barátnőm is fel volt háborodva hogy de miértnem. Összesen minden amit venni kellett az öltöny. De mondjuk még az is 30 rongy volt. De az legalább univerzális. Minden alkalomra jó. Temetésre, esküvőre, állásinterjúra, vizsgára. MINDENRE! Nemúgy mint a csajoknál hogy ilyen ruha olyan ruha amolyan ruha (x.x ki tudja ezt egyáltalán megjegyezni)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13912 Dátum: 14 jún 29, 13:57:36 » |
|
Én annyira örülök, hogy még meg kell csinálni a nyelvvizsgát és majd csak sunyin bemegyek a to-ra bemutatni. Odaadják a diplomát és mehetek Isten hírével. Nem szeretem a nagy felhajtást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13913 Dátum: 14 jún 29, 14:00:43 » |
|
Énse szeretem, az ilyen ballagással meg ilyenekkel a világból is ki lehet kergetni.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13914 Dátum: 14 jún 29, 14:01:24 » |
|
Csak nem te is elittad az időt meg elcigizted a pénzt mint Lew és azért nincs még nyelvvizsgád?
Nekem ezekkel a ballagásokkal meg diplomaosztókról az jut eszembe amikor kezet kell fogni meg jópofizni a többiekkel, mint a ponyvaregényben:
naaa azért most meg ne kezdjük egymás f@szát szopni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 29, 14:02:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13915 Dátum: 14 jún 29, 14:09:19 » |
|
Hát. 11 évig németet tanultam teljesen alkalmatlan tanároktól. Semennyire nem tudtam németül kb. Aztán fősulin tanultam meg angolul, de a nyelvvizsgáig még nem jutottam el.
Amúgy azt gondolhatná az ember, hogy kifogást keresek és én voltam a béna, hogy nem tanutam meg németül. De nem. Tudományosan elemeztük a dolgot 11 évig, de még véletlenül sem beszéltünk, nehogy megégessen vagy nem tudom. Szavakat kellett magolni, meg néha körzővel és vonalzóval mondatokat szerkeszteni. (Ezzel arra utalok, hogy azt sem akarták, hogy készségszinten menjen, hanem elemezve.) Nem értem ilyen emberek, hogy kaptak diplomát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 29, 14:16:28 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13916 Dátum: 14 jún 29, 14:25:24 » |
|
Német az nálunk is katasztrófa volt, sőt igazából az angol még rosszabb volt, csak azt iskolán kívül tanultam meg önerőből.
Néztem pár tantervet meg az órák szerkezetet és a tananyagot angol tanfolyamoknak és szörnyű hogy tele van szómagolással és olyan mondatokkal (időjárásról, kiscicákról, dr. who szintű párbeszédekkel) amik gyakorlatban az életben nem fognak előjönni külföldön de azért meg kell tanulniuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13917 Dátum: 14 jún 29, 14:36:06 » |
|
Annyira rettegünk már a cenzúrától, hogy nyelvtanulásról beszélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13918 Dátum: 14 jún 29, 14:37:14 » |
|
Kifogás. Pár ezer Ft-os nyelvkönyvekből is lehet nyelvet tanulni (sőt, ingyen le is töltheted őket).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13919 Dátum: 14 jún 29, 14:39:07 » |
|
azért ironikus hogy Aes mennyire utálja a kommunista rendszert(érthető) és akkor megteremtette ugyanazt rendszert a duma topicban. Ez most úgy tűnik hogy direkt csinálom hogy egyszer pofánbasszanak és bannoljanak, és igen. Mondjuk hiányozna Lew + Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|