Ayumichan
|
|
« Válasz #12885 Dátum: 14 jún 21, 19:03:34 » |
|
Nem hiszek az igaz szerelemben, nehéz kifogni egy olyan pasit aki meg is marad sokáig. Hová irkálok. úgy látszik gyökeret eresztettem ide és nem bírom kitépni magam. A fórum "gyökere" túl mélyen van bennem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12886 Dátum: 14 jún 21, 19:05:59 » |
|
Ayumi ez is egy amolyan sajnáltatási módszered ahogy elnézem. Mellesleg válás miatt nem férjhez menni... tényleg jó hozzáállás. Részemről speciel azért idegen a gondolat mert nekem nem fontos, de emiatt nem megtenni, akkor már maga a tény felesleges, hogy van egy ilyen lehetőség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 19:10:24 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12887 Dátum: 14 jún 21, 19:07:27 » |
|
Sokáig? Az mit takar? Mondjuk 25 évet? Az elég hosszú. Még le se éltem annyit. És az jó, hogy ha ilyen sokáig húzod valaki mellett?
Nem akarunk neked esni Ayumi, de ez a nehéz kifogni szöveg, ezzel nekünk kéne áltatni téged. De az az igazság, hogy ezen inkább melózni kell, mint kifogni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 19:08:41 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12888 Dátum: 14 jún 21, 19:09:01 » |
|
Szerintem az, ha valaki mellett csak "húzol" annyi ideig, az eleve nem jó. Én valahogy reménykedek hogy akivel vagyok, azzal is maradok... bár még fiatal vagyok, tudom, de meh... >.> Mondjuk a családom nem túl megértő ilyen téren, ők elég negatívan állnak hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12889 Dátum: 14 jún 21, 19:09:26 » |
|
Ayumi ez is egy amolyan sajnáltatási módszered ahogy elnézem.
Amikor leírtam a szép hosszú szöveget komolyan is gondoltam, de csak akkor tudnám betartani ha nem is olvasnék itt. Ez meg: Nem hiszek az igaz szerelemben, nehéz kifogni egy olyan pasit aki meg is marad sokáig. Nem "sajnáltatás" csak leírtam a hozzáfűznivalómat a témához.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 19:22:19 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12890 Dátum: 14 jún 21, 19:16:48 » |
|
Egyébként, ha nem lennék ilyen lányos, hogy nekem kell a szép (közepesen)nagy szertartás és felhajtás (amit, majd egyszer talán meg is engedhetek magamnak), nem is álmodoznék esküvőről. Szerintem nagyon jól meg lehet lenni nélküle is, csak nekem kell a felhajtás és vele együtt a sok stressz, ami miatt ahogy magamat ismerem, lehet le is akarom majd fújni a dolgot. Hisztérika vagyok, lenne rajta, mit szégyellni, de én merem vállalni. Olyat viszont sose tennék, hogy a válás miatt nem megyek férjhez. Ennyi erővel kapcsolatba se kezdenék, néha-néha pár napra/hétre találnék szerintem valaki aki elszórakoztat, de ilyen éves kapcsolatoktól már akkor az elején meg kéne futamodni, mert arra, ha szakítunk feleslegesen pocsékolom a fiatalságom. Oké egy csomó kidobott pénz az esküvő + válás, de a mai világban nem sokkal nehezebb válni mint szakítani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 19:20:25 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12891 Dátum: 14 jún 21, 19:21:44 » |
|
Válni nehezebb, mert az asszony mindent elhord, ami nem az övé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12892 Dátum: 14 jún 21, 19:28:00 » |
|
Ezért kell házassági vagyonjogi szerződést kötni, hogy ne vigye a közös vagyon felét el a nő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12893 Dátum: 14 jún 21, 19:31:05 » |
|
Szakítástól nem félek, volt már benne részem, igaz a szemembe még egyik se merte mondani.... báár egy válást nem lehet facebookon intézni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12894 Dátum: 14 jún 21, 19:32:04 » |
|
Ezért kell házassági vagyonjogi szerződést kötni, hogy ne vigye a közös vagyon felét el a nő.
Az a baj, hogy az asszonynak ebbe nem kötelező belemenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12895 Dátum: 14 jún 21, 19:32:57 » |
|
Nem hiszem, hogy nálatok ennek különösebb értelme lett volna gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12896 Dátum: 14 jún 21, 19:33:39 » |
|
Erről a vagyon dologról most eszembe jutott, hogy egy férfi mit érezhet akkor, ha az asszonykája jobban keres mint ő? Nem tudom miért, de ez most kifejezetten érdekel.
Igazából a szakítást se kéne ott intézni.
gman persze, hogy nem kötelező, de azért ajánlott. xD Meg lehet fenyegetni, hogy akkor nem veszed el. Van olyan aki emiatt szó nélkül aláírná.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12897 Dátum: 14 jún 21, 19:35:27 » |
|
Szerintem egy szakítást se kéne. De maradi vagyok, aminek ott vetnek véget az nem is volt kapcsolat, szerintem.
Egyébként ha nem megy bele a csaj a szerződésbe, nem muszáj elvenni. De ahogy Rita is leírta nem hiszem én se, hogy nálatok lett volna értelme.
Vera is beírt elém.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12898 Dátum: 14 jún 21, 19:38:00 » |
|
Hát... én komolyan gondoltam. Az exeim nem ezekszerint. Elég megalázó volt, hogy két évet így kell lezárni fb-n (a másik MSNen volt az csak 1 év) mert én pl abba a két évbe rengeteg energiát feccöltem. (Az anyagiakról nem is beszélve csak az utazgatás 50.000,- körül mozog.... hát nem érte meg. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12899 Dátum: 14 jún 21, 19:38:57 » |
|
Ő mindig cukrász marad, én viszont lehetek még jól kereső ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|