CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12720 Dátum: 14 jún 19, 21:44:59 » |
|
Stance akarata is gyenge az enyémhez képest. Elvégre ő személyeskedik, de én sosem. Az már a ti bajotok, hogy annak veszitek fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12721 Dátum: 14 jún 19, 21:45:36 » |
|
És mi az amitől már azt mondod valakire hogy gyenge akaratú? Pl hogyha én úgyérzem jónak hogy minden második nap megiszok 2 sört mert jólesik a nap végén vagy csak azt hogyha az említett példával minden hétvégén hányásig iszom magam? Amúgy jelentem én is érett vagyok nem mintha amúgy számítana most ért véget életem legkönnyebb időszaka Eddig lehetett lustálkodni most meg már majd csinálni is kell valamit... szörnyű A dohányzás miért a gyenge akarat jele? azért cigizek mer jólesik nem azért mert ülök és kattogok mint valami drogos hogy keeeeeeeeeeeeeeeeeeellll Had küldjem már el a hszemet a csudimudiba már
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 19, 21:48:14 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12722 Dátum: 14 jún 19, 21:46:49 » |
|
Ne beszélj csúnyán xenon különben Hiei kiteszi a szűrödet basszus. Hát figyelj a kicsi CrazyCat-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12723 Dátum: 14 jún 19, 21:48:09 » |
|
Ó xenon nem is értem, hogy mersz a gyenge akaratoddal beszállni ebbe a vitába, hisz nem ismerheted az előzményeket... hogy mit éltem át... nem is vagyok kicsi :c
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12724 Dátum: 14 jún 19, 21:50:09 » |
|
Én nem vitatkozni akarok csak gondoltam hozzászólok a témához hogy ne tűnjön le annyira hogy hsz vadászok de akkor mindegy csak fecsegek majd itt magamban. És bocsi a krákomodásért de hosszú napom volt De gyorsan javítottam olyan Butters-ösre
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12725 Dátum: 14 jún 19, 21:53:17 » |
|
Jó fiú, tanítható vagy, ez tetszik. xD CrazyCat már olyan öreg vagyok, hogy ilyen pici betűket nem tudok elolvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12726 Dátum: 14 jún 19, 22:00:27 » |
|
A dohányzás miért a gyenge akarat jele? azért cigizek mer jólesik nem azért mert ülök és kattogok mint valami drogos hogy keeeeeeeeeeeeeeeeeeellll Ráadásul még érvelni sem tudsz, látszik, hogy nem tartozol a duma-csapatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12727 Dátum: 14 jún 19, 22:02:37 » |
|
Sajnálom Saphi hogy nem vagyok elég intellektuális a számodra. Majd megpróbálok jobban igyekezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12728 Dátum: 14 jún 19, 22:04:59 » |
|
Elképesztő, komolyan mondom, hogy gman fingós-baszós szintű hsz-ei jobbak. Rövidebb és nem is kell annyi tartalom nélküli hsz-t olvasni.
Mondjuk az első pár még vicces volt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12729 Dátum: 14 jún 19, 22:08:23 » |
|
Ne dicsérd, el fog szállni vele a ló, na meg, azokra nem igazán érkezik válasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12730 Dátum: 14 jún 19, 22:13:00 » |
|
Jó szándékom jeleként tessék kiskutyák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12731 Dátum: 14 jún 19, 22:13:24 » |
|
gmant letiltottam adblockkal, már hetek óta nem látom, mit ír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12732 Dátum: 14 jún 19, 22:27:44 » |
|
Mondjuk az első pár még vicces volt.
Nem véletlen. Azt én írtam gmant letiltottam adblockkal, már hetek óta nem látom, mit ír.
Azt hogy kell?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 19, 22:28:34 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12733 Dátum: 14 jún 19, 22:32:06 » |
|
Próbálod learatni a babérokat, de nem fog menni. Milyen boldog fórum lenne ez, ha senki nem látná gman hozzászólásait. Ilyen áron lehet követem Saphira példáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12734 Dátum: 14 jún 19, 22:36:01 » |
|
Én nem Gmant akarom tiltani, hanem Ayumit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|