Tartozom nektek (illetve kurvára nem csak önigazolok) egy vallomással, ami már régóta érett bennem.
Szóval elkezdem, hosszú lesz.
Komolyan elgondolkoztam azon hogy jobb lenne nekem ha elhúznék innen.
Eddig nem tettem mert nem akartam gyengének tűnni, plusz nehogy már "megadjam ezt az örömöt" azoknak akiknek viszketnek az ujjaik hogy beszóljanak valamit.
De most mégis lelépek innen , mert nincs értelme maradnom. Úgy is vannak páran akik örülnek ennek hogy "Végre elhúzott innen" , ennyi picike öröm azért csak jár nekik az életben mert arra "gerjednek" ha elüldözhetik innen az embert (nincsenek kivételnek).
Felsorolták itt a múltkor (milyen büszkén) hogy kiket "üldöztek el" innen: mint pl. Éjfél, Morause, Masashi, stb. Akik "gyengék" voltak de végül is kiderült hogy mégis erősebbek nálam mert sok kellemetlenségtől megszabadították magukat. Most én is belefáradtam abba hogy itt legyek és a lelkemet felzabálják az éhes keselyűk.
Nekem nincs szívem és, nem kell hogy még itt is átgázoljanak rajtam verbálisan mert már nagyon unom ezt hogy bármit írok vagy nem érdekli a kutyát se vagy valami szabályzatot megkerült burkolt "sértést" írnak oltás címszó alatt.
Néha szívesen beolvastam volna itt embereknek, de nem akartam megadni nekik azt az örömöt hogy bannolnak miattuk.
Tudom hogy nem kell felvenni amit random emberek írogatnak egy fórumon de ha rendszeressé válik akkor szúrja az ember szemét. Túl "öreg" vagyok már ahhoz, hogy tőlem közel 3-8 évvel fiatalabb "küszöbmajmok" (nem kérek elnézést a szóhasználatért) oltogassanak, mielőtt valaki beszólna hogy nem is viselkedek a koromnak megfelelően, csak szólok hogy több példát is láttam már arra hogy egy 23 éves ember "gyerekesen" viselkedik és nem oltották le a környezetében.
Nem csak arról van szó ami esetleg pár órája történt, ez már hetek óta érik bennem, kikívánkozott belőlem.
Egy szónak is 100 a vége, én most búcsúzok a duma topiktól és néhány kedves embertől belőle.