Aes Sedai
|
|
« Válasz #12525 Dátum: 14 jún 17, 09:37:15 » |
|
Ezt az illene elköltözni szöveget imádom. Aki ezt kitalálta, az nem ebben az országban él, az biztos, nagyon enm tudja, hogyan mennek manapság ezek a dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12526 Dátum: 14 jún 17, 09:38:53 » |
|
Az illem azoknak fontos akik gyengék és úgy akarnak elérni valamit, hogy egy illúzióval (az illemmel) le akarnak rántani mindenkit a szintjükre. Sokkal jobb érzés szerintem is azért sütit adni valakinek mert kedveled. Bár itt egyáltalán nem kell félni, hogy túlzottan illedelmesek lennénk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 17, 09:43:43 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12527 Dátum: 14 jún 17, 10:19:21 » |
|
Ezt az illene elköltözni szöveget imádom. Aki ezt kitalálta, az nem ebben az országban él, az biztos, nagyon enm tudja, hogyan mennek manapság ezek a dolgok. Sokan mégis meg tudják oldani önerőből. Aki süti miatt nyavalyog, az nem férfi. Hm, csinálok is ebből egy Coelhós motiváló plakátot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12528 Dátum: 14 jún 17, 10:30:25 » |
|
Egy szóval se mondtam, hogy nem lehet önerőből megoldani. Meg lehet, természetesen, csak enm könnyű, ezek az emberek meg, akiket emlegetünk hajlamosak nagyon felvállról venni az ilyesmi, valszeg amiatt. amit Saphi is írt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12529 Dátum: 14 jún 17, 10:50:03 » |
|
Én nem tudom elképzelni, hogy egy felnőtt férfi egy süti miatt hisztizne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12531 Dátum: 14 jún 17, 11:11:29 » |
|
A hét fő bűn egyike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12532 Dátum: 14 jún 17, 11:13:44 » |
|
Akkor még van hat, amit el kell követnem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12533 Dátum: 14 jún 17, 11:20:42 » |
|
Én rengeteg férfit ismerek, aki hisztizik egy süti miatt. de nem úgy mint az a jóember, akiről szó van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12534 Dátum: 14 jún 17, 11:24:20 » |
|
Annyira hülye vagyok hogy azt else lehet mondani. Itt olvasom hogy sütiről beszélgettek és azon rimánkodom hogy de jó lenne egy süti és most jut eszembe hogy tegnap hoztam anyutól :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12535 Dátum: 14 jún 17, 11:55:36 » |
|
Egy férfi csak a hús és a szex miatt hisztizhet. A hét fő bűn egyike.
Ahogy a bujaság is, szóval te is mész a pokolra. Bár nagy eséllyel nem égni, hanem succubusnak, Saphival együtt szal jól is jártál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 17, 12:13:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12536 Dátum: 14 jún 17, 12:28:04 » |
|
Lehet nem kapott elég szeretet ezért hisztizik egy süti miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12537 Dátum: 14 jún 17, 12:40:52 » |
|
Gugli gondolt Paul polipra is. Most már glóriával a fején jósol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12538 Dátum: 14 jún 17, 12:50:39 » |
|
AyumichanHa jól emlékszem neki tartozok már legalább egy vagy két eset miatt kisállattal, pontosan nem emlékszem a részletekre már, de volt teljesítmény. Á köszönöm szépen. kis "kalóz" kutyus. Részletekre én sem emlékszem de most fokoztad a jelenleg is meglévő jó hangulatomat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12539 Dátum: 14 jún 17, 13:05:10 » |
|
Nekem kiskoromban az egyik kedvenc kutyafajtám volt. És még most is tetszenek nagyon, bár már régen nem láttam élőben. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|