gman
|
|
« Válasz #12330 Dátum: 14 jún 14, 13:03:09 » |
|
Nem, mert akkor kapálóznak és harapnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12331 Dátum: 14 jún 14, 13:05:16 » |
|
Tudod Mini szerintem náluk ez úgy megy, hogy: "Úgyis mindig én teperem le az asszonyt, egyszer csinálhatná már ő is." :'D Jó ez persze csak nagyvonalakban való körülírás, de a lényeget érted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 14, 13:06:40 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12332 Dátum: 14 jún 14, 13:06:01 » |
|
Nem is erőszakkal kell bevinni a nőt, hanem úgy, hogy mind ketten élvezzétek. Lehet Vera. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12333 Dátum: 14 jún 14, 13:12:41 » |
|
Ez a náluk rész kire is utálat?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12334 Dátum: 14 jún 14, 13:15:44 » |
|
Szerintem általánosságban a férfiakra. Vannak ilyen férfigyűlölő nők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12335 Dátum: 14 jún 14, 13:17:11 » |
|
Egyes férfiakra. Tudod, én nem általánosítok, úgyhogy az veszi magára aki akarja és akire igaz. Most nézem... kapálóznak és harapnak. Az igen, nem is tudtam, hogy egy krokodilt vettél feleségül gman. Tévedsz Mini, én egyáltalán nem vagyok az. Nem vagyok én Ayumi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 14, 13:19:15 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12336 Dátum: 14 jún 14, 13:26:51 » |
|
Ildikó az én kis krokotyélus madaram.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12337 Dátum: 14 jún 14, 15:26:28 » |
|
Én sem gyűlölöm a férfiakat, csak a "felsőbbrendűségi komplexusukat" (akinek van olyan) nem szívlelem annyira, de amíg engem nem akarnak az irányításuk alá vonni addig nagyon jól kijövök velük neten még a hasfelmetszővel is eldiskurálnék amennyire "unatkozok" néha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 14, 15:46:59 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12338 Dátum: 14 jún 14, 19:37:56 » |
|
Csak, hogy Ayumi ne kapjon kiskutyát, mert megakasztotta a topicot 4 órára. Legalább így enyém az esti műszak. Viszont ennek van egy jó jele, mindenki él boldogan és nem a fórum előtt ül. Tök jó. Én is csak most láttam, hogy nem írt ide senki. O.o Eddig olyanokkal találkoztál Ayumi akik irányítani akartak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 14, 19:42:44 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12339 Dátum: 14 jún 14, 19:51:03 » |
|
Nem feltétlenül, (nem is volt sok kapcsolatom) de nem hagyom hogy engem irányítsanak vagy bárki megmondja egy kapcsolatban hogy mit tegyek. Meg amúgy sem szeretem ha meg akarják mondani hogy pl hová megyek és miért. Ez alól kivétel a szülők (ők sem mindenben) a másik pedig az esetleges munkahelyi főnök (de ő csak munkaidőben és munkával kapcsolatosan). Mostanában sokat fagyasztom meg a topikokat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12340 Dátum: 14 jún 14, 20:02:39 » |
|
Köszi a kisállatokat, már úgy vártam, hogy kapjak. *-* Nézzétek, de jó ez a kép: http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2013/08/1376228854-mindenk.jpg csak kár, hogy nem leltem rá előbb.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12341 Dátum: 14 jún 14, 20:07:36 » |
|
Ildikó az én kis krokotyélus madaram. Elmúlt a másnaposságom =) Végre ehetek valamit =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12342 Dátum: 14 jún 14, 20:08:59 » |
|
Én azzal szoktam elmulasztani hogy eszem Jó ez a Klipp https://www.youtube.com/watch?v=PMQLDunHnkU
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12343 Dátum: 14 jún 14, 20:10:24 » |
|
És hogy egyek, ha egyből ki is hányom? Én ritkán vagyok másnapos, de amikor igen, akkor annyira hogy egy egyszerű ember bele is halna =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12344 Dátum: 14 jún 14, 20:12:31 » |
|
Azt nem tudom látod Én másnaposan nem szoktam hányni csak még aznap amikor túljól vagyok már
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|