noemimi-chan
|
|
« Válasz #12210 Dátum: 14 jún 12, 23:56:30 » |
|
gaara_fan csak egy volt, mármint az igazi, am ja igen emlékszem és ott van Crispy is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 23:57:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12211 Dátum: 14 jún 13, 00:00:37 » |
|
Verdictre és Wolfra emlékszem. Mondjuk vannak akiket nem kiutált a dumatopic, hanem szimplán megunták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 13, 00:01:10 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12212 Dátum: 14 jún 13, 00:03:44 » |
|
Boldog péntek 13-at mindenkinek. Ne haljatok meg meg semmi ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12213 Dátum: 14 jún 13, 00:09:20 » |
|
Sok péntek 13-át túléltem már, mondjuk nekem a vasárnap 15 a balszerencsenapom (mindig akkor történnek rossz dolgok vagyis sokszor), nem a péntek 13. Úgyhogy lehet jobban járok ha holnapután fel se kelek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12214 Dátum: 14 jún 13, 00:18:27 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 13, 00:19:15 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12215 Dátum: 14 jún 13, 00:25:11 » |
|
Az enyém nem nagyon bír megnőni ennél hosszabbra, mert mikor már rendesen hosszú lenne (mell alá érő), a csúnya (kedves, aranyos) fodrásznéni azt mondja, hogy le kéne vágni, hogy rendben legyen, kell nekem 3 havonta fodrászhoz járni.
Végeztem mára a tanulással 11/41 tétel átnézve, holnap jó lenne 31-ig eljutni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12216 Dátum: 14 jún 13, 07:04:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12217 Dátum: 14 jún 13, 07:41:59 » |
|
Ez történik ha egy Imperialista hadsereg szétzúzza a diktatórikus, de különben működő államot, és kivonul. Hiába ellított egy bábkormányt, attól még hatalmi űr keletkezett, amire marnak a Dzsihadista radikálisok. Az előző témához szerintem Hakuu és Lille17 is idetartoznak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12218 Dátum: 14 jún 13, 07:58:27 » |
|
Mennyi politológus van ezen a fórumon, mindig meglepődök rajta. Boldog péntek 13-at mindenkinek. Ne haljatok meg meg semmi ilyesmi. Ráadásul 10 milliószoros nap is van, Coelhóként ezt kötelességemnek éreztem megemlíteni. Unalmasnak találom a focit és nem nézem de ez kifejezetten előhozza belőlem
Annyira unalmas és érdektelen számomra a foci, hogy nem is értettem ezt a bemásolt Facebookos képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12219 Dátum: 14 jún 13, 08:23:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12220 Dátum: 14 jún 13, 08:25:24 » |
|
Ezt kifejtenéd? Mert így eléggé lóg a levegőben az állításod.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12221 Dátum: 14 jún 13, 08:27:42 » |
|
Neki minden állítása a levegőben lóg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12222 Dátum: 14 jún 13, 08:28:15 » |
|
Jó neked Saphi. T_T Az én hajam szerintem 10 év alatt se nőne ennyit. :"D Random/nem random embereket illetően én Éjfélt és Nikkuciát nagyon bírtam régen, de egy idő után megváltoztak és nagyon arrogáns megmondó ember lett belőlük. gaara_fanra én is emlékeszem, ő jófej volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12223 Dátum: 14 jún 13, 08:31:43 » |
|
Érdekes, hogy STM-t senki nem említette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12224 Dátum: 14 jún 13, 08:32:10 » |
|
Ezt kifejtenéd? Mert így eléggé lóg a levegőben az állításod.
Biztos nem szereti a kürtőskalácsot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|