Saphira
|
|
« Válasz #11745 Dátum: 14 jún 10, 13:00:18 » |
|
Durva, hogy ezt a kutyaözönt te robbantottad ki egy mondattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11746 Dátum: 14 jún 10, 13:00:36 » |
|
Kolbász a neve? Nagyon aranyos. Látom mindenki oda van a saját kutyájáért. Nekünk kiskorunkban volt pár édes kutyánk, az egyetlen szemtelen, Zsineg volt, a pulikutyánk. Volt mikor én voltam baba egy bobtailunk, jaj olyan édes kicsi kori képünk volt. Egyszer a 4 kicsinye játszott a kisebbik bátyámmal aki 1-2 éves volt, és gyakorlatilag levadászták. Sajnos ellopták. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11747 Dátum: 14 jún 10, 13:16:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11748 Dátum: 14 jún 10, 13:24:18 » |
|
Uhh otthon előkeresem azt a képet, amin kb két éves vagyok és játékdömper platójából "öntöm" ki a kölyök dobermanokat, meg körülöttem is van pár. Az anyjuk nem tudom rajta van-e. Doberman az egy nagy kedvenc nálam. Kiskoromban az anyukának a fogát is megmostam szappannal. Saphi: nem azt mondtam, hogy kéK szemű nem tetszik, hanem a kéT szemű. Felemásra gondoltam, most jövök rá mekkora hülyeséget írtam. xDD Beállok pásztornak, hogy sinkám lehessen. :3 Remélem jó természetű kutya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11749 Dátum: 14 jún 10, 13:30:56 » |
|
De minden kutyának két szeme van
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11750 Dátum: 14 jún 10, 13:41:38 » |
|
Én szeretem a heterochromiás kutyákat, ugyan úgy szépek. Szabi egy csomót mutatott még anno, mert nekem egy új volt azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11752 Dátum: 14 jún 10, 13:42:52 » |
|
Nem tudtam, hogy ebben a topicban csak csupa szépről és jóról lehet beszélni. Akkor én is olyan leszek, mint a tolvajkergetők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11753 Dátum: 14 jún 10, 13:43:54 » |
|
Ne legyél olyan, de nincs értelme bántalmazott kutyákat mutogatni, még viccnek is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11754 Dátum: 14 jún 10, 13:51:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11755 Dátum: 14 jún 10, 13:54:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11756 Dátum: 14 jún 10, 13:55:46 » |
|
Látjátok, léteznek paranormális jelenségek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11757 Dátum: 14 jún 10, 14:09:40 » |
|
Két órával ezelőtt rájöttem, hogy biztos, hogy szeptembertől nem fogok a Pannon egyetemre járni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11758 Dátum: 14 jún 10, 14:11:47 » |
|
Összekapcsolódtatok. Csak azért gondolod így mert rohadt meleg van és kezded felbaszni az agyad a tanulástól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11759 Dátum: 14 jún 10, 14:19:29 » |
|
Láttam egy dark one-t a fehér barátnőjével ordibálni az utcán. A csaj meg rendesen meghunyászkodott. Mindegy, van két szatyor friss gyümölcsünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|