Ayumichan
|
|
« Válasz #11220 Dátum: 14 jún 05, 17:45:53 » |
|
A rakott kelkáposzta finom. Miskolcon mostanában sok esett. Jó mondjuk nem annyi hogy az már too much legyen, de nem mondható száraznak. Én csak ablakból nézve szeretem az esőt, mert mindig eszembe jut amikor gyerekként a konyha ajtóból (még kertes házban laktunk) néztem a nyári záport és ez olyan nosztalgikus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 17:47:20 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11222 Dátum: 14 jún 05, 17:56:27 » |
|
Tipikus f*szkalap duma. Am ja a csaj tényleg magamutogatós, de nincs különbség a másik képhez képest ezzel az erővel. Egyébként meg a nagyis kép szerintem tényleg vicces, de nem hiszem el, hogy már ez is ilyen indulatokat tud kiváltani egyesekből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11223 Dátum: 14 jún 05, 18:03:33 » |
|
De miért ne lőhetne az ember magáról egy képet? még ha fürdőruhásat is? Ráadásul se kacsaszáj se agyonsimnkelés se ropogósra sült szolis bőr. Nagyi a háttérben. Nem ribancos. A második pedig egy parton készült ahol meg tényleg logikus bikiniben lenni. Ez a 2 kép a ribanckodástól messze van szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11224 Dátum: 14 jún 05, 18:06:25 » |
|
Oké, magamutogatós, meg minden, de mégis miben különbözik ez a kép, vagy miért lesz ez a lány nagyobb ribanc, mint például ők? Ezt sosem értettem. Erről a fürdőruha vs fehérnemű női logika jutott eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11225 Dátum: 14 jún 05, 18:07:45 » |
|
De miért ne lőhetne az ember magáról egy képet? még ha fürdőruhásat is? Rosszindulat. Vagy ketten beszólnak mert esetleg irigykednek mert mondjuk 200 kilósak, azután a többi a csordaszellem effektusra reagálva folytatja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 18:08:30 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11227 Dátum: 14 jún 05, 18:19:05 » |
|
8-at eltaláltam :DDD Már a leíráson jót nevettem,szerintem nem rossz.Az utolsó előtti idézet volt az ami úgy igazán tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11228 Dátum: 14 jún 05, 18:20:56 » |
|
"Tiltakozunk az ellen, hogy a Magyarországon adózó médiumok versenyhátrányba kerüljenek! A reklámadó bevezetése növeli a média kiszolgáltatottságát, egyeztetés nélküli bevezetése sérti a függetlenségét!" nekem ezt adja be. tényleg egy szép idézet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11229 Dátum: 14 jún 05, 18:21:19 » |
|
Nekem is, de előttem pár másodperccel kiírtad, így nem írom ki én is. Most szünet lett az oldalakon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11230 Dátum: 14 jún 05, 18:23:35 » |
|
A tvben sincs adás, vagyis van mert natgeon van és az van, de amit anyu nézett azon nem volt csak ez a mondat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11231 Dátum: 14 jún 05, 18:25:52 » |
|
Legyen reklámadó és szűnjön meg a barátokközt ne legyen több selejtkutató, ne érje meg annyi reklámot nyomni. No more VV meg hal a vacsoracsatán meg a k anyja tudja mi.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Nimbo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11232 Dátum: 14 jún 05, 18:26:10 » |
|
Tetszik ez az együttes tiltakozás a reklámadó bevezetése ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11233 Dátum: 14 jún 05, 18:27:56 » |
|
Még jó, hogy a Eurosport megy, mert így tudom nézni a teniszt. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11234 Dátum: 14 jún 05, 18:29:25 » |
|
Én meg pont RTL Most-on akartam megnézni egy régebbi kézimeccset erre ez a tiltakozós szöveg jött ki, pedig csak elmentem hajat mosni amíg betöltött.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 18:30:15 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|