Syzygy
|
|
« Válasz #11235 Dátum: 14 jún 05, 18:30:11 » |
|
Ha a reklámadónak hála tönkremenne a tv2-rtl klub, akkor simán ! Többet nyerhetünk rajta ha eltűnnek a szennycsatornák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11236 Dátum: 14 jún 05, 18:30:14 » |
|
Szerintem a magyar nyelvű külföldi csatornákra (mint a natgeo, meg az eurosport) nem is vonatkozik ez a kis szünet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 18:31:15 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11237 Dátum: 14 jún 05, 18:34:25 » |
|
Szerintem se, csak azokra amik itthon "működnek", bár most lusta vagyok bekapcsolni a tv-t pedig itt van mellettem... (4 csatorna van csak ami miatt én is a fejemhez kapnék ha eltűnne.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11238 Dátum: 14 jún 05, 18:35:01 » |
|
Emlékszem arra az időre mikor csak m1-ünk volt meg tv2-önk, rtl -en csak hangya csatákat láttunk, de néha jól kivettük a Yu-gi-oh harcokat. Jó rég volt, nem is nézek már ezeken a csatornákon körülbelül semmit, maximum néha m1-et.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 18:36:25 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11239 Dátum: 14 jún 05, 18:41:23 » |
|
Csak anyu nézi ezeket a cstornákat, az ilyen VVtől meg édes élettől felfordul a gyomra úgyhogy azt nem nézi csak a híradót, a Jóban roszzbant, a Mariqrust, meg az Örökséget. A többi időben a spektrumon a natgeon, az animal planeten vagy az ID discoveryn van a tv.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11240 Dátum: 14 jún 05, 18:53:09 » |
|
Ez a reklámadó tipikusan ilyen hülye derpelés. Úgyis lesz tv2 meg RTL klub, meg az ismert műsoraik sem szűnnek meg. Csak egy kicsit kevesebb lesz a profitjuk, de még így is meg fogja érni nekik, nyugi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11241 Dátum: 14 jún 05, 19:09:50 » |
|
PErsze, hogy lesz. 6-8 éve nem vettek új filmet a csatornákra maximum sorozatokat. Egy 40-50 perces műsorban is van 2-3 reklám aminek az össz hossza annyi mint maga a film. Amúgy meg tiltakozzanak évek óta nem nézem a ezeket. Még tvt is szökő évente. Szeretlek internet<3 A honlapjukat sem követem. Szóval akkor sírjanak, ha ez a pénz a rtengeteg új és minőségi filmre megy el. Amiket megvesznek rögtön a mozi után.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11242 Dátum: 14 jún 05, 19:16:09 » |
|
De ez a hatalmas adó nem csak a 20milliárd forint feletti reklámbevétel esetén érvényes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11243 Dátum: 14 jún 05, 19:39:19 » |
|
Hát elvileg fizetni kell, csak sávos lesz, és az RTL fog így többet fizetni,asszem le volt írva valahol,nem akarok hülyeséget írni.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11245 Dátum: 14 jún 05, 20:22:30 » |
|
Remélem hogy ez a dolog csak a tv-re vonatkozik mert akkor semmilyen mértében nem érinti majd az életem Még tv készülékem sincs nem hogy bekötve a tv xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11247 Dátum: 14 jún 05, 20:29:07 » |
|
Kihagyták azt, hogy a macskákat Margaerytől kapta. Ez is tipikus példája az eredetitől való teljesen felesleges eltérésnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11248 Dátum: 14 jún 05, 20:30:52 » |
|
Nemcsak, hogy kihagyták, de még azt is mondja, hogy Joffrey nem szerette Ser Pouncet, nem mintha ismerhette volna. A macskás ügy pedig egy jó bemutatása a Margaery-Cersei gyűlöletnek.
Akkor gondolom Balerionról soha említést sem tesznek majd a sorozatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 20:31:27 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11249 Dátum: 14 jún 05, 20:34:28 » |
|
Igen, az amolyan kis apróság volt, ami azért jól példázta Cersei és Margaery viszonyát. Kár volt kihagyni, ingyen lett volna így megcsinálni.
Baleriont meg tényleg nem hiszem h beletennék. Bár ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|