24 nov 16, 04:34:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 716 717 [718] 719 720 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1208078 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #10755 Dátum: 14 máj 31, 20:35:31 »

Először fel se tűnt hogy Kicsirigó-t írtál.
Nem is rossz,tetszik!

Valóban egy kicsit túlzásba estem még fölös lenne farmolni.Korai.

Bocsánat!-Mindenki döntse elé kié legyen.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10756 Dátum: 14 máj 31, 20:36:34 »

Syzy, valahol a tömegben másnaposan és rekedten kiabálom a többi 700 dotéssal, hogy "Debreceeeen a legnagyobb király, a legnagyobb király, a legnagyobb király!"  Pojén

Jaj, annyira jó volt, annyira lealáztuk a másik hármat, hogy a végén már mindenki utált minket. ikszdé
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10757 Dátum: 14 máj 31, 20:37:52 »

Azt hittem Kicsirigó védelmére kelsz, de úgy látszik szerinted is igazam van  smirksweat Gondolkozik
Nem, csak bölcsebb nálad és kerüli a vitát.  kacsint
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #10758 Dátum: 14 máj 31, 20:38:33 »

Azt hittem Kicsirigó védelmére kelsz, de úgy látszik szerinted is igazam van  smirksweat Gondolkozik

Ismerem őt eléggé ahhoz, hogy tudjam nem fog ettől megsértődni. Felesleges lett volna írnom, mert úgyis csak leszóltál volna.

De jó ez a Kicsirigó. Sokkal ötletesebb, mint amivel egy hete néhány osztálytársam megilletett: Zitaladdin
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10759 Dátum: 14 máj 31, 20:39:50 »

Részt is vettél valamiben?  Vagy csak pszichikai bűnsegédként szurkoltál és ittál.  Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10760 Dátum: 14 máj 31, 20:51:28 »

Milyen jó hangulat volt ma itt.  Nevet Tök jó.  Nevet
Én ÁOK rendezvényen voltam, kenuztunk, minigolfoztunk, íjászkodtunk meg kondigépeket is kipróbáltunk és nagyon jó volt. A kenuzástól mondjuk egy emberi roncs lettem, nem gondoltam, hogy ennyire nehéz. Vagy a fizikumom ilyen gáz. A végén be is szólt egy csaj, hogy én inkább fényképezzek.  smirksweat
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10761 Dátum: 14 máj 31, 20:56:19 »

Csak szurkoltam. De nagyon király volt, mert mi mentünk a legtöbben (mindig mi megyünk a legtöbben, még Pécsett is a dotésok voltak a legtöbben), és amikor első nap bevonultunk a sporttelepre, például valamelyik szegedi odaszólt, hogy "mi van, dote, hont foglalni jöttetek?". Nevet

Három napig nem volt utána hangom, annyit szurkoltunk, főleg a kosaras és kézis fiúknak. ikszdé Emlékszem, amikor Szeged-Debrecen kosár volt, eleinte nem fértünk be, mert a szegediek leültek a bejáratnál és nem tudtunk bemenni. És akkor a szegediek szurkoltak hangosan, a a kis debreceni csapat meg csak a sarokban ült, miközben a szegediek kiabálták, hogy "nincs is hangotok!" deee mi négyen, mint a szurkolók lelkei lementünk, és felhívtuk a nagy tömeg debreceni szurkolót, és pár percen belül már a debreceniek hangjától zengett a terem, a szegediek meg meghunyászkodva ültek szúrós szemekkel, miközben hallgatták, hogy "Napfény városa jól rábasztatok!". ikszdé Ez a meccs szoros is volt nagyon, de megnyertük. Nevet

A másik ilyen nagy szurkolói mámor a debrecen-pest kézi volt, ahol még az egyébként mindig passzív és unalmas pestieket is sikerült becsalni és annyira feltüzelni, hogy mikor megnyerték (sajnos, 2-1-re nyertek), akkor az egész pesti szurkolói tábor berohant a pálya közepére, és vagy 200 ember átölelte egymást, mint egy nagy orgia. ikszdé Mi meg "kapjátok be" szemekkel néztük őket, és tapsoltunk a mieinknek. Nevet

És a legjobb mindebben, hogy mi nyertük meg a kupát! Nevet Egyébként Debrecen már sokszor nyert, és nemrég volt egy 9-es szériánk, amikor 9 éven keresztül egy huzamban mi nyertük, és majdnem megnyertük a tizediket, de lenyúlták előlünk a szegediek. Azóta lett a Pulykánkból Főnix. ikszdé
De király, hogy mi nyertük, általában az szokta nyerni mostanság, amelyik egyetem tartja, így elég nagy szégyen Pestnek, hogy nem ők vitték el. Persze a SOTE megint megmutatta, hogy milyen szarok és köcsögök, mert a szurkolói kupát eddig MINDIG Debrecen nyerte, ez nagyon alap, mindig mi szurkolunk legjobban, erre most sebeiket nyalogatva maguknak adták a szurkolói díjat. Szánalmas. Legalább adták volna Szegednek, ők tényleg szurkoltak valamennyire.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10762 Dátum: 14 máj 31, 21:02:26 »

Nem tudom a pécsi szurkolók milyenek lehettek, bár ha a PMFC tapló szurkolóiból indulok ki... ikszdé Csakamunkááááááás!! xDD
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10763 Dátum: 14 máj 31, 21:05:22 »

Breaking Bad. Nem baj, azért még szeretünk.
Sem ezt, sem a Lew által említett többi sorozatot nem nézem és nem is láttam egy résznél többet. Így is, ugye?  Sír

Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10764 Dátum: 14 máj 31, 21:06:37 »

Én se láttam egy részt se a BB-ből, de ezen valamikor változtatnom kéne. Ugyanis kiemelkedően jó ízlésű ismerősöktől (értsd TWD és GoT rajongók) többször is hallottam már, hogy ez egy jó cucc.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10765 Dátum: 14 máj 31, 21:08:55 »

Pécsnek olyan a szurkolótábora, hogy ültek és voltak. Nem csináltak semmit. Ennyire emlékszem Pécsről, meg arra, hogy az egyik srác nagyon jól nézett ki, de nem magyar volt.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10766 Dátum: 14 máj 31, 21:10:38 »

Jó látni azért, hogy orvosi egyetem mellett is van életed.  Nevet

heo még a sorozatok annyira nem vészesek, bár true detectivet be kellene iktatnod ( gondolom azt sem láttad akkor meg nem is hosszú ), filmes lemaradásokat kellene behozni.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10767 Dátum: 14 máj 31, 21:10:56 »

Azon meg gondolom senki sem lepődik meg hogy én se láttam egy részt sem a BB-ből.
Nekem erről hogy BB a pezsgő jut eszembe.  Nevet

De jó ez a Kicsirigó. Sokkal ötletesebb, mint amivel egy hete néhány osztálytársam megilletett: Zitaladdin
Még az is jobb attól amivel engem illettek anno.
Angelika+szemüvegesség (azóta már nem hordok)=Bandzselika
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10768 Dátum: 14 máj 31, 21:15:51 »

Engem általánosban Hitlernek hívtak sokszor a nevem miatt.  Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #10769 Dátum: 14 máj 31, 21:17:23 »

Nem láttam még, de jókat hallottam róla.

Nem lehettek túl kedvesek. Nekem igazából kicsit teszik ez az új név, de meglepődtem, mikor felhozták ezt. A semmiből jött ez és nem is beszéltünk arról.

Az is jó lehetett.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 716 717 [718] 719 720 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins