Ayumichan
|
|
« Válasz #10740 Dátum: 14 máj 31, 20:19:51 » |
|
Én láttam már itt azokat is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10741 Dátum: 14 máj 31, 20:20:00 » |
|
Mert a DW nem csak egy sorozat. DW-t nézni életstílus, ezáltal más szabályok érvényesek rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10742 Dátum: 14 máj 31, 20:21:16 » |
|
Az se lenne rossz LEw.Sajnos nem tudom miért."Kivéve a szabályformák." Talán csak lekésed őket. Vagy csak Aes/Mod hatás/aktualitás. Még van idő(d) menekülni.Minél elegánsabban annáj jobb. Magam vágta(m).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 31, 20:22:02 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10743 Dátum: 14 máj 31, 20:22:05 » |
|
Zseniális az a jelenet, amikor Jon, Stannis és a talpnyalói Varjúbegyről beszélnek.
Jut eszembe, szerintetek mi lesz most Bűzössel? Ember nem hiszem, hogy lesz még belőle. Férfi biztos nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10744 Dátum: 14 máj 31, 20:22:35 » |
|
Nem, ezt direkt írtam ide, erkölcsi megfontolásokból. xD Nem akartam, hogy Saphi hsze után 10 perccel beírni valami Doktorságot, mert azért az nagyon direktbe trollkodásnak tűnt volna, és asszem neki most meg van a maga baja bőven enélkül is. Eredetileg nem is akartam írni az epizódról, de nem bírtam megállni, ki kellett adnom magamból annyira kurva jó volt. Szóval megszegtem a saját szabályomat és beírtam ide. Sry. Többet nem fordul elő. De á basszus ez kemény volt. És ja, én továbbra is kedvelem Amy-éket, de valóban jót tett a companion csere. Bánom is nagyon, hogy most regeneráció jön, a Matt és Clara duó még utazgathatna egy csomót, rengeteg fantázia lehetne ebben szerintem. Aes írt a duma-topicba és még nem zárta le a best of-topicot. Van remény. Nevet Most Doktorozok, és addig nincs kedvem ezzel foglalkozni. De majd véggigondolom még. Tipp: olyan hszt ami nem tartalmaz idézetet a régi időkből, ne nagyon írjatok bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10745 Dátum: 14 máj 31, 20:23:30 » |
|
Miért nem látni soha TWD GOT ,vagy BB beszélgetéseket itt? :S
Mi a fittyfene az a BB?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10746 Dátum: 14 máj 31, 20:24:50 » |
|
Breaking Bad. Nem baj, azért még szeretünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10747 Dátum: 14 máj 31, 20:25:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10748 Dátum: 14 máj 31, 20:27:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 31, 20:41:46 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10749 Dátum: 14 máj 31, 20:28:16 » |
|
Nem megy ez neked Kicsirigó :S Lehet hogy Ayumi és Zita szerint vicces vagy, de hidd el nekem, NEM =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10750 Dátum: 14 máj 31, 20:30:09 » |
|
Egy próbát azért megért. Nem mindig jön össze a dolog.Már az is elég mai nap nyugodt leszek/maradok. Barátokkal jobban megy.
(Ennyitől nem fogok megtörni,sőt) Azért értékelem a válaszod.
Oké akkor mai farmolásnak vége.Abból is látszik hogy nem írok érte újat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 31, 20:33:30 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10751 Dátum: 14 máj 31, 20:31:59 » |
|
Szerintem fejezzük be az offolást mára, mondjuk most Aes kezdte el, de ne legyen ebből vita megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10753 Dátum: 14 máj 31, 20:33:04 » |
|
Ó, Aes, rendes vagy, bár most amúgy is olyan hülyeségekkel voltam elfoglalva, hogy hasonlítgattam a pécsi és a debreceni seggrázó pompomlányokat. A többi egyetemet számításba sem vettem, mert azok minősíthetetlenek. http://www.youtube.com/watch?v=M6bZ1-D-_2AEzen hol vagy rajta? A sehol nem válasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10754 Dátum: 14 máj 31, 20:33:24 » |
|
Ó, Aes, rendes vagy, bár most amúgy is olyan hülyeségekkel voltam elfoglalva, hogy hasonlítgattam a pécsi és a debreceni seggrázó pompomlányokat. A többi egyetemet számításba sem vettem, mert azok minősíthetetlenek. Nagyon hülyén jött volna ki, ha oda írom. xD A pompomlányok meg jók, ezeket megnézem majd én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|