Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10725 Dátum: 14 máj 31, 19:40:54 » |
|
Ahogy néztem gman hsz-eit, mert kerestem valamit észrevettem, hogy csak tőmondatokban és gúnyosan tud beszélni (vagy Vilikéről). Kíváncsi lennék tőle olyan hsz-re ami nem ilyen. Bár nem biztos, hogy tud olyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10726 Dátum: 14 máj 31, 19:46:23 » |
|
Felőle lehet. Profilképeink általában animések, szóval akár abból is meglehetne csinálni. Persze azután jönnek ilyenekkel, hogy "Miért tettétek be ezt a bubó pestist ebbe a topikba?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10727 Dátum: 14 máj 31, 19:47:12 » |
|
Szerintem tud, csak az asszony nem engedi. Amúgy a búcsúzkodásai közül valamelyik csak megteszi, van egy pár azokból is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10728 Dátum: 14 máj 31, 19:49:39 » |
|
Vilikést szűrés még könnyű lenne megcsinálnod csak elég korai pontra kell menned. A többivel viszont bajba lehetsz. Talán Goku vs Superman vagy vitás részt keress. Lehet csak spórol. (Itt be lettem előzve) Legalább megkaptam az indokát is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10729 Dátum: 14 máj 31, 19:51:22 » |
|
Felőle lehet. Profilképeink általában animések, szóval akár abból is meglehetne csinálni. Persze azután jönnek ilyenekkel, hogy "Miért tettétek be ezt a bubó pestist ebbe a topikba?"
Akkor így jártak. Am ilyenre gondoltam (ha találok megfelelő pozíciójú "nyersanaygot") Ichigo-Morgiana-Lucy (kék hajjal vagy Misa-Misa)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10730 Dátum: 14 máj 31, 19:58:35 » |
|
Valami hasonlóra gondoltam én is.
Saphira hsz-eit is meg kéne tartani az utókornak. Mi lenne a világgal azok nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10731 Dátum: 14 máj 31, 20:00:49 » |
|
Úgy átlagban az igazi aranyköpésiet vagy mindet? Beledondolva hogy egy jó része nem is kicsit volt hosszú. Nem lenne könnyű ennyit megőrizni leterhelés nélkül. Bocsi Saphi nem kell komolyan venned,de azért van benne igazság (is).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10732 Dátum: 14 máj 31, 20:01:46 » |
|
Úgy átlagban az igazi aranyköpésiet vagy mindet? Beledondolva hogy egy jó része nem is kicsit volt hosszú. Nem lenne könnyű ennyit megőrizni leterhelés nélkül. Bocsi Saphi nem kell komolyan venned,de azért van benne igazság (is). Aranyköpésekre gondoltam. Meg azokra, amik tényleg jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10733 Dátum: 14 máj 31, 20:03:36 » |
|
Hoppá majdnem elcsúsztam a tartalék telómon(ban). Legalább a zene elhallgatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10734 Dátum: 14 máj 31, 20:10:21 » |
|
Á, most végeztem a DW 7. évaddal (a "rendes" részekkel.) Teljesen be vagy kattanva. Ez az évadzáró ez k*rva nagy volt. Most már egyértelműen Clara a kedvenc kísérőm, ez a fél évad bőven elég volt rá, hogy megszeressem. (Persze Rose után csak, mert Rose az Rose). Clara teljesen ideális companion szerintem. Nekem nagyon tetszett összességében a hetedik évad. Szerintem a legjobb a Tennat era óta, messze maga mögött hagyva a 6-7et. Főleg a második fele volt kiemelkedő, de az első részei is jók voltak. De ezek a Clara-s részek hát ezek végre megint olyan jól megírt epizódok voltak, mint a Tennantosak. Asszem muszáj még ma megnéznem az 50. évfordulósat, mert most b*ssza az agyam, hogy ki ez a gonosz Doktor vagy mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10735 Dátum: 14 máj 31, 20:11:24 » |
|
Szerintem ezt a filmekbe akartad, de örülünk, hogy megosztottad velünk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10736 Dátum: 14 máj 31, 20:11:43 » |
|
Aes írt a duma-topicba és még nem zárta le a best of-topicot. Van remény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10737 Dátum: 14 máj 31, 20:14:15 » |
|
Mindenkinek megvan a sötét fele,még neki is. Épp ilyesmit írtam ma privátba is. Mondtam Aes hogy Amy-ék hiánya jót tesz neki. Rendes évadzáróban látható Matt-tól a legtöbb (igazi) érzelem,szenvedés. Túlzás azt mondani hogy gonosz,csak más a gondolkodás módja. Még épp elkerültem hogy ne legyen spoiler. Am elvileg az igazi sötét doktor a 13ik és utolsó inkarnáció között lesz. Lásd CLassic WHo. (2 és most nem lányok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10738 Dátum: 14 máj 31, 20:16:56 » |
|
A hangok játszanak velem. Lehet hogy eltévesztette a topikot de nem baj. Am Aes, isten hozott a megvilágosodottak (DW fanok) körében.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10739 Dátum: 14 máj 31, 20:18:48 » |
|
Miért csak DW-sek offolnak a Duma topicban? :S
Miért nem látni soha TWD GOT ,vagy BB beszélgetéseket itt? :S
|
|