24 nov 16, 16:50:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 686 687 [688] 689 690 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1209396 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10305 Dátum: 14 máj 26, 21:40:59 »

Ebben mi a hsz vadászat Aes? Hosszú idő óta az első normális dolog lett volna a fórumon, csak gyorsan kudarcba fulladt sajnos.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10306 Dátum: 14 máj 26, 21:51:49 »

Mivel annak a témának nem volt semmilyen témája, egy ugyanolyan duma topic lett volna, mint ez, csak angolul, szóval szinkronban lehett volna ott és itt vadászni. Valamint hamar kudarcba fulladt, mivel - senki se sértődjön meg - sokaknak az angoltudása nem is lenne elég ehhez (ezt nem rátok értem), viszont ettől még trollbarlangnak remekül tudták volna hasznosítani.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10307 Dátum: 14 máj 26, 21:52:44 »

Trollbarlang évente csak 1x van?
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10308 Dátum: 14 máj 26, 21:58:23 »

Én komoly dolognak képzeltem el, ahová hosszú mondatokban írunk, mert jó gyakorlás lett volna. Meg ha külföldiekkel beszélek, mindig olyan hülyén érzem magam. Félek, hogy milyen gyökérséget fogok írni. Nevet
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #10309 Dátum: 14 máj 26, 22:01:25 »

Nekem ez a félelmem konstans Gdat és nem csak külföldiekkel  Neeem De akkor tartsunk ezentúl Angol szerdát a Dumatopicban :o
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10310 Dátum: 14 máj 26, 22:03:39 »

Mivel annak a témának nem volt semmilyen témája, egy ugyanolyan duma topic lett volna, mint ez, csak angolul, szóval szinkronban lehett volna ott és itt vadászni. Valamint hamar kudarcba fulladt, mivel - senki se sértődjön meg - sokaknak az angoltudása nem is lenne elég ehhez (ezt nem rátok értem), viszont ettől még trollbarlangnak remekül tudták volna hasznosítani.

Jajj de édes vagy, de engem nyugodtan belevehetsz a "nem elég angoltudással rendelkezők" csoportjába. Valószínűleg soha se írtam volna bele.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10311 Dátum: 14 máj 26, 22:05:05 »

Idézet
Én komoly dolognak képzeltem el,
Ahhoz komoly emberek is kellenek.  Nevet
Am google fordító segítségével néha olyan szép kerek mondatokat tudok formálni. Néha még az se kell, egyszer egy egész szép kis kb 3 mondtaból álló kis szösszenet fogalmazódott meg bennem angolul miközben ittam a reggeli kávémat (és nem voltam gépközeben) csak elfelejtettem mert nem írtam le sehová.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10312 Dátum: 14 máj 26, 22:12:29 »

Ha gyakorolnál csak napi 30 percet, de azt mindennap, akkor menne az fordító nélkül is pár hónap alatt.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10313 Dátum: 14 máj 26, 22:13:11 »

Van valami hülye netes izé amire a lakótársam függött rá, csak ő franciát tanul vele.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10314 Dátum: 14 máj 26, 22:15:20 »

Memrise vagy Duolingo? Csináltam egy darabig, de a hagyományos módszer jobban tetszik.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10315 Dátum: 14 máj 26, 22:16:17 »

A Duolingo lesz az. Az istennek is a modulo jutott eszembe, de az a barátomék fősuliján valami rendszer.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10316 Dátum: 14 máj 26, 22:23:40 »

Ha gyakorolnál csak napi 30 percet, de azt mindennap, akkor menne az fordító nélkül is pár hónap alatt.
Sűrűbben kéne dalszöveget fordítani.  Gondolkozik Az a baj hogy csak azt fordítom le ami nagyon érdekel.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10317 Dátum: 14 máj 26, 22:32:58 »

Valaki nem ismer ilyet olaszba? Már nekem most tanárom ajánlott egy kb. 400 részes olasz sorozatot ikszdé Na nem mintha nem lenne elég sorozatom, de nyárra jó lesz majd az.

Ez az angol topic meg szerintem egyike volt a legjobb ötleteknek mostanában itt a fórumon, és ez úgy mondom hogy tudjátok mi a véleményem Gdatról... Szomorú
But i'm not kidding, I think it's really worth a shot, some of us writes in english anyway all over the place, so if the topic opens at least you'll have the 'right' to tell us to fuck off and go over there with our goddam english. Nevet Besides, at least the IQ level in that topic would be a bit higher than the usual. And I'd be a really good practice for me too, I have a horrible spelling, and I feel an urge to use puncuals everywhere as if I'd speak hungarian which is a 'bit no good', so please, Aes, let us do it Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10318 Dátum: 14 máj 26, 22:47:22 »

Szeretem a le...-ásod. Én is úgy udvaroltam az oviban, hogy meghúztam a lányok haját. Nevet
De amúgy látod Aes? Mondtam, hogy van benne ráció. Egyre többen állítjuk és mozgalmunk mindent eltipor végül!
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10319 Dátum: 14 máj 26, 22:52:40 »

Duolingon, ha jól tudom van olasz is.

I need some grammar practice, I never, ever can use grammar in right way. It is so sad. Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 686 687 [688] 689 690 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins