dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10050 Dátum: 14 máj 23, 21:12:14 » |
|
Fegyencedzés olvasása után kezdtél el így edzeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10051 Dátum: 14 máj 23, 21:14:05 » |
|
Az én igényeimnek könnyű megfelelni. Nincsenek elvárásaim senki felé. Megszoktam, hogy hülyékkel vagyok körülvéve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10052 Dátum: 14 máj 23, 21:16:39 » |
|
Annyira nem bírom a meleget meg az izzadást ami leszív minden energiát hogy alig bírok mozogni. Ha rágondolok arra hogy fussak máris rosszúl vagyok és érzem magamon a hűgutát, pedig nem is volt ma 40 fok csak 30.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10053 Dátum: 14 máj 23, 21:18:36 » |
|
Pedig éljenek a futók. Én is futok napi 1,5 percet hogy elérjem a vonatot, mert nem akarok várni 30percet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #10054 Dátum: 14 máj 23, 21:21:00 » |
|
Na a busz az ami után nem futok. Mert túl kényelmes vagyok és inkább elkések mint, hogy fussak és fenálljon a lehetőség, hogy nem vár meg. Viszont, mozogni fontos. Jó hatással is van az ember közérzetére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10055 Dátum: 14 máj 23, 21:21:44 » |
|
Azzal kezdtem, de már sok más könyvet olvastam, de igen az alap edzést terv maradt az. Viszont légzés és nyújtást már más könyvekből vettem. A jóga nagyon jó, hogy rugalmas maradj és a Naked Warriorban megtalálod a belső erő titkát és az erőlégzést. Ezeket vegyítve szerintem sokkal hatékonyabban tudsz edzeni és fejlődni. A fegyencedzésnek jó az edzés felépítése, de ha hirtelen akarsz nagy erőt kifejteni kell a hibátlan légzés és izom kontroll. Ami igazából fejben dől el. Keresem a könyveket ami a saját testsúllyal való edzésekről szól és, ha látok benne olyat, ami alkalmazható vagy valóban hasznos megpróbálom beépíteni az edzésemben. Ilyenkor szezonban 10-12 óra munka mellett keményebb, de mindig jut rá időm csak akarni kell. No meg már a vége felé járok rengeteg munkám van benne nem fogom abba hagyni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10056 Dátum: 14 máj 23, 21:23:07 » |
|
dehunter sem busz után fut hanem vonat után. Én nem futok jármű után, egyszerűen elindulok időben. Ha 10re kell menni valahová akkor én 8 előtt kelek, nem szeretem a kapkodást, szeretek szép kényelmesen nyugodt tempóban készülődni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 23, 21:24:48 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10057 Dátum: 14 máj 23, 21:25:28 » |
|
Ja jó könyv az, de még milyen "motiváló", mikor rájössz, hogy Paul "Coach" Wade nem is létezik. Tudsz már 2ujjas fekvőtámaszt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #10058 Dátum: 14 máj 23, 21:25:55 » |
|
Az lényegtelen miután fut. Én semmi után se futok. Ha csak nem jön a BVB énekese Magyarországra, na mert ő kivétel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10059 Dátum: 14 máj 23, 21:27:55 » |
|
Milyen jógát csinálsz, Hiei? Nekem is rengeteget adott már a jóga, pedig csak nemrég kezdtem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10060 Dátum: 14 máj 23, 21:28:42 » |
|
Én tényleg semmi után sem futnék. Esetleg valami elől futni... na az már más tészta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #10061 Dátum: 14 máj 23, 21:29:55 » |
|
Hát remélem nem kerülök olyan szituációba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10062 Dátum: 14 máj 23, 21:30:45 » |
|
Kedvenc bidámbidámjainknak nemrégiben ingyenes kiscsirkéket osztogattak, szociális alapon mert mélyszegények stb, hogy majd felnevelik meg megeszik. De nem igazán jött össze a dolog: Kicsit leegyszerűsítették a dolgot. Ezen még nevetnék is, ha nem az én adómból (is) csinálnák ezt a sok elmebeteg hülyeséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10063 Dátum: 14 máj 23, 21:32:52 » |
|
Kit érdekel, hogy létezik vagy nem? Működik és kész. Nem tudom nem próbáltam. Haladok a kijelölt úton és majd eljutok oda csinálom. Egykezes fekvőtámaszra vezető lépéseknél tartok. Igen megtudok már csinálni több egykezes fekvőtámaszt zárt lábbal bal és jobb kézzel is, de nem csinálom, mert még nem járok ott. Tartom magam a lépcsőkhöz.
Most lépek aludni puszi a bubotokra:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10064 Dátum: 14 máj 23, 21:33:55 » |
|
Biztos az a bajuk hogy nem tudnak belőlük pálinkát főzni csak húslevest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|