noemimi-chan
|
|
« Válasz #9945 Dátum: 14 máj 21, 13:08:55 » |
|
A magabiztos pasi nem ragad meg az 1. szembejövő kislánynál és zsákbamacska alapon megvárja, hogy majd vajon mivé cseperedik.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9946 Dátum: 14 máj 21, 13:12:04 » |
|
A wc-n? Hányingerre gondolsz? Nem, azért annyira nem rossz nő a feleséged, nem is értem hogy gondolhatsz ilyet.
nah de akkor tessék visszaírni valami frappánsat. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 21, 13:22:04 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9947 Dátum: 14 máj 21, 13:25:52 » |
|
De gman. Nem lenne még most egyszerűbb bevallani, hogy az a nő akit mindig mutogatsz a testvéred? Később sokkal gázabb lesz ha kiderül, hogy nem a feleséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9948 Dátum: 14 máj 21, 13:32:33 » |
|
Imádlak noe, akkorákat lehet farmolni rajtad!
Na szóval, lássuk mit vegyek elő... Legyen a sírós fegyver. Mikor kicsi voltam és nem tudtam járni, ő jött át minden nap játszani, tartozom neki annyival, hogy heti 3-7 alkalommal meg... 50 éves koráig.
Gdat, a tesóm kisebb és csöndesebb. Tuti örökbe fogadták és csak megjátszották a terhességet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9949 Dátum: 14 máj 21, 13:51:06 » |
|
Nem lesz sok 50 éves koráig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9950 Dátum: 14 máj 21, 14:50:47 » |
|
És 50 éves kora után miért nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9951 Dátum: 14 máj 21, 15:04:43 » |
|
Aranyos ez a fiú és a lány reakciója a dologra egymás után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9952 Dátum: 14 máj 21, 15:17:40 » |
|
Srácok, milyen szivart vegyek ? Tudtok valami normális márkát amivel érdemes kezdeni ? 1000 éve ki akarom próbálni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9953 Dátum: 14 máj 21, 15:19:12 » |
|
Mert 50 éves kora után inkább lecseréli egy huszonévesre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9954 Dátum: 14 máj 21, 16:10:56 » |
|
Srácok, milyen szivart vegyek ? Tudtok valami normális márkát amivel érdemes kezdeni ?
Vegyél egy jó kis kubait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9955 Dátum: 14 máj 21, 16:15:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9956 Dátum: 14 máj 21, 17:26:02 » |
|
50 éves korom után én már élni se nagyon tervezek, nem hogy öregasszonyokkal bujálkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9957 Dátum: 14 máj 21, 20:31:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9958 Dátum: 14 máj 21, 20:43:56 » |
|
Amúgy volt szó pár oldallal korábban a horoszkópról. Azt annyira vegyétek komolyan, hogy Pandynak (régi csapattag) az volt az egyik feladata egy hetilapnál, hogy horoszkópokat írjon. Írt jó pár sablont és bizonyos időközönként ezeket cserélgette a csillagjegyek között, mert úgyse olvassa el mindenki az összeset, pláne nem is emlékszik rá, mert annyira általános dolgok vannak leírva. Egy csomóan komolyan veszik a horoszkópokat, így minden héten emberéletekről döntött. Erre vissza térve, anyukám egy ismerőse valamelyik női újságnál ugyan ezt csinálta. Mikor kicsi voltam nem tudtam mi a horoszkópom, nem is érdekelt, most se amúgy, de valamiért mindig megkérdezték tőlem. Mondtam nekik, hogy nem tudom, de nem is akarom tudni. Erre megkérdezték a születésnapomat, ha nem mondtam el akkor meg megpróbálták kitalálni vagy olyat kérdeztek meg aki tudja, mert akkor is elakarták mondani nekem, hiába mondtam, hgy nem akarom tudni, hogy mi a csillagjegyem. Ezt soha nem értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9959 Dátum: 14 máj 21, 21:28:06 » |
|
Én nem hiszek ebben a heti/havi horoszkópban, mert eleve sose volt olyan amilyen igazából az események. Viszont ami személyiség leírás, horoszkóp alapján (ez a kinek milyen a természete) abban sokban hasonlítok. Bár az is lehet hogy sok az "általános" tulajdonság és csak úgy hat mintha rám lenne jellemző.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|