gman
|
|
« Válasz #9930 Dátum: 14 máj 21, 10:14:11 » |
|
Mi az a nyócegyezés? Tájékozatlan vagyok a világi dolgokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9931 Dátum: 14 máj 21, 10:35:23 » |
|
Az amikor a f@sz másik végénél állsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9932 Dátum: 14 máj 21, 10:45:42 » |
|
Én se tudom mi az a nyócegy, de szerintem addig jó nekem. Viszont költözni utálok. T_T zaj, dobozok, mászkálás, munkások és nekem ezek szerzvezése mellett adminisztratív dolgokat is kéne végeznem @_@ Seva napi panasza a munkájáról. Szerencsére nem gyakori :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9933 Dátum: 14 máj 21, 10:57:45 » |
|
Nincs több ZH-m! Életem legfurcsább jegyét kaptam meg, az utolsó ZH-ra. 2.83.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9934 Dátum: 14 máj 21, 11:00:38 » |
|
De Msc-n majd lesz nem? Nekem viszont tényleg nincs több. Már sosem lesz. Még mindig nem tudom, hogy Rita vagy Noémi a stréberebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9935 Dátum: 14 máj 21, 11:04:53 » |
|
Csak próbálod ránk kivetíteni. Látens stréber vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9936 Dátum: 14 máj 21, 11:06:48 » |
|
Nagyon érik már az az Alaszka vodka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9937 Dátum: 14 máj 21, 11:08:04 » |
|
Amúgy volt szó pár oldallal korábban a horoszkópról. Azt annyira vegyétek komolyan, hogy Pandynak (régi csapattag) az volt az egyik feladata egy hetilapnál, hogy horoszkópokat írjon. Írt jó pár sablont és bizonyos időközönként ezeket cserélgette a csillagjegyek között, mert úgyse olvassa el mindenki az összeset, pláne nem is emlékszik rá, mert annyira általános dolgok vannak leírva. Egy csomóan komolyan veszik a horoszkópokat, így minden héten emberéletekről döntött. A magazinokban lévő, 4-5 soros horoszkóp egyértelműen csak szórakoztatásra lett kitalálva, de abban nem vagyok biztos, hogy a valódi, egyedileg összeállított horoszkópnak egyáltalán ne lenne semmi értelme és igazságtartalma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9938 Dátum: 14 máj 21, 11:08:22 » |
|
Szóval még terelsz is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9939 Dátum: 14 máj 21, 12:18:51 » |
|
Még mindig nem tudom, hogy Rita vagy Noémi a stréberebb. Egyértelműen Rita. Csak hogy írjak valamit: egy maláta gyárban nagyon büdi van. Egyre kiábrándultabb vagyok, örökké iskolás akarok maradni, az álláskeresés rossz dolog.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9940 Dátum: 14 máj 21, 12:27:57 » |
|
Ki mondta, hogy szakmában kell elhelyezkedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9941 Dátum: 14 máj 21, 12:33:31 » |
|
Azért jelentkeztem a szakra amit tanulok, mert ezzel szeretnék foglalkozni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9942 Dátum: 14 máj 21, 12:46:17 » |
|
Földrajzszakos úgysem tudja, milyen az ha saját szakmájában helyezkedik el az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9944 Dátum: 14 máj 21, 13:06:24 » |
|
Tudom Syzy, hogy nem a föciszakkal van bajod, hanem velem. Ildikót is csak ezért bántod, aztán miatta vagy néha feltűnően sokat a wc-n. Találj magadnak nőt! Nem mindenkinek hullik az ölébe minden, mint nekem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|