Ayumichan
|
 |
« Válasz #9900 Dátum: 14 máj 20, 20:47:14 » |
|
Be kéne álltani más animékből is lehetőségeket, mert a Naruto mindenki szerint kaki. És mire gondolsz? Karakura, Soul society, Namek bolygó? Melyiket választanád.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9901 Dátum: 14 máj 20, 20:49:18 » |
|
Vagy nem falvak lennének hanem uralkodó házak. Be is húznám a Dondarrion-t egyből.  Nyújtsunk be petíciót ez ügyben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #9902 Dátum: 14 máj 20, 21:02:43 » |
|
Nem, de eggyel több hsz-ed lett.  Jól gondolod, ez volt a célja.  Mindenki támadja le a modikat és megoldjuk! Viszünk baseball ütőt és meg van oldva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9903 Dátum: 14 máj 20, 21:10:24 » |
|
A sok felhasználó akik a naruto, blech stb. részeken aktívak lehet azt se tudnák miről van szó. Mondjuk én sem.  Feltételezem hogy GoT. De nem baj, én "ismeretlen helyek" közül is választok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9904 Dátum: 14 máj 20, 21:39:09 » |
|
Mindenki támadja le a modikat és megoldjuk! Viszünk baseball ütőt és meg van oldva.  Még jó hogy ismerjük az adminokat személyesen. Apu tiéd Chakra! Úgyis ott van valahol a közeledben. Páran meg bevállaljuk Cart-ot. Legalább felavatjuk az új bokkenem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9905 Dátum: 14 máj 20, 21:43:41 » |
|
Dancsáról ne felejtkezzen meg senki, ő a szerver admin. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9906 Dátum: 14 máj 20, 23:11:16 » |
|
Hiei-el nem lehet gond, úgyis dolgozik, Aes max. pogónak fogja fel, Shiro-t kivisszük a napra és neki már vége is, Chakra-tól még az üstnyi aranyát is belopjuk, Cart egy sörért a lelkét is ideadná.  Dancsa, samdav és Bastian meg kimaradnak ebből a körből. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9907 Dátum: 14 máj 21, 00:13:33 » |
|
Mennyiért vetted a bokkent  ? http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/par-nap-es-jon-a-fem-10-000-forintos/Ilyet akarok félretenni megmutatni az unokáknak  Imádom az érméket  Sokkal nagyobb feeling az érme mint a papírfecni  emlékszem egyszer karácsonyra nagyapámtól kaptam egy bőrerszényben 20000Ft-ot csak 200-as érmékben
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #9908 Dátum: 14 máj 21, 04:05:26 » |
|
Mi ez az Adminok meg Modrátorok elleni összeesküvés?  Am heo, szerintem mi nem ugyanazt a Cart'-ot ismerjük, az általam ismert Cart' nem adja a lelkét holmi sörért, de talán egy 5csillagos Metaxával lenne esélyed. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9909 Dátum: 14 máj 21, 05:07:31 » |
|
Azt álmodtam, hogy minkét oldalamon fekszik egy-egy nő az ágyban, de mikor felébredtem, az egyik eltűnt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9910 Dátum: 14 máj 21, 06:27:03 » |
|
Vajon mitől lehet az, hogy az emberek többsége a disznótartást sokkal "parasztosabbnak" tartja bármilyen más (haszon)állat tartásánál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9911 Dátum: 14 máj 21, 08:24:25 » |
|
Azért, mert a disznóhús nem kóser.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9912 Dátum: 14 máj 21, 08:36:31 » |
|
4-es lett a szakdolgozatvédésem.  Köszi a gratulációkat, bár kicsit sérelmeztem, hogy senki sem szól be, ha magam előtt hajlongok. Így hagynátok elkanászodni a személyiségemet? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9913 Dátum: 14 máj 21, 08:44:57 » |
|
Na jó tessék:
A legvégén jutottál el arra, hogy érted is mit tanultál az elmúlt években, erre csak 4-est kapsz rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9914 Dátum: 14 máj 21, 08:52:01 » |
|
Azért lett négyes, mert azt mondták, hogy túl leíró jellegű lett a szakdolgozat és kevés saját véleményt tartalmazott. De a magánbiztonsági szakma jogfejlődéséről szerintem nem sok ember akar izgalmas vitákba bonyolódni.  Amúgy tényleg emiatt értettem meg, hogy mit tanultunk itt 3 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|