Micsudi
|
|
« Válasz #9450 Dátum: 14 máj 15, 00:25:45 » |
|
Megfogadtam ha valaki megpróbál kirabolni akkor meglepem kérdés válasz nélkül őrült ordítással rávetem magam. Statisztikák szerint ilyenkor inkább lelépnek meg azonnal nyomom a gombot és mivel kb 500m ről jönnek pikk pakk ittvannak. az üzlet előtt parkoló kocsiról nem is beszélve. riasztó hatású. ezt az üzletet még senki nem próbálta be.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9451 Dátum: 14 máj 15, 00:28:34 » |
|
Akkor szerencséd van vagy lesz. Reméljük. Az mindegy nekik hogy mennyi a járókelő nem erre gondoltam, az nem hogy mennyien nyitnak be a boltba. Egy rablónak azért nem mindegy hogy most hoppá bejött vagy 2 vásárló. Mondjuk vannak ostoba rablók is. Az utcánkban van egy kisbolt, hallottam hogy valaki ki akarta rabolni egy bicskával fenyegetőzött, az eladónő meg megmutatta neki a szeletelőkést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 15, 00:31:55 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9452 Dátum: 14 máj 15, 00:29:50 » |
|
Ha nem találták be akkor az csak növeli az esélyt hogy befogják :o Nemis igazi dohánybolt amit nem raboltak még ki Én értem hogy mire gondolsz nyilván éjszaka jobb dehát mondom napközbe is simán rámennek
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9453 Dátum: 14 máj 15, 00:35:56 » |
|
most mondjam éjszaka meg nincs itt pénz ?XDXDXD bejön és max a kasszát viheti ami ilyenkor nem olyan sok. nem rossz de egy ilyen próbálkozást közel sem ér meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9454 Dátum: 14 máj 15, 00:37:00 » |
|
Ha a rabló elég "tökös" akkor jöhet neki a rizikó. : Azért vigyázz az ilyen magánakciókkal Micsudi.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9455 Dátum: 14 máj 15, 00:43:39 » |
|
Ők is jól tudják hogy csak azt tudja elvinni ami a kasszába van, a benzinkutakat is rabolták ki régebben mire megtanulták hogy hiába fizet valaki 20 000-el akkor se tudja megkapni a 20-as mert hogy ott ráadásul az ilyen nagy pénzeket egy széfbe kell dobálni amit csak xy tud kinyitni mert csak neki vankulcsa hozzá
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9456 Dátum: 14 máj 15, 02:17:50 » |
|
Nyet félek, valahogy nem tud meghatni Csávesz előbb szar helyzetbe hozott, ad egy százas borravalót aztán megkérdezi használhatja-e a klotyót elvileg nem de miután ilyen jófej volt basszus most hogy legyek már sutyerák?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9457 Dátum: 14 máj 15, 10:46:27 » |
|
Plüsscápa, plüsscápa, plüsscápa!! Én ennyit szólnék hozzá a mai estéhez. *.* Seva netán nem tetszik, hogy van egy plüsscápám neked meg nincs? xD (Nem adom, ENYÉM.) Olyan édes volt a gazdasági tanárom, elkezdtünk dolgozatot írni de látta rajtam, hogy nem érzem jól magam, majd közöltem vele, hogy de hát én ezt nem tudom leírni pedig tudom, erre olyan csúnyán nézett rám, hogy inkább megijedtem és leírtam mindent. Félek a nénitől, jövőre vizsgán tuti bántani fog. http://www.168ora.hu/tudas/felszinre-hozzak-tengerkutatas-ekszeret-126910.html Egész érdekes lenne, azért egy ilyet megnéznék egyszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 15, 10:49:23 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9458 Dátum: 14 máj 15, 11:03:04 » |
|
Mi is gazdasag dolit irunk kovi oran, de a mi tanarunk nyunyi. Osztalytarsam, rakialtott, hogy kuss es csondbe maradt. Nagyon tud fegyelmezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9459 Dátum: 14 máj 15, 11:12:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9460 Dátum: 14 máj 15, 11:17:11 » |
|
Szerintem nagy részük simán igaz
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9461 Dátum: 14 máj 15, 11:32:13 » |
|
Szerintem meg a nagyrésze simán trollság. Azért fel lehet ismerni a különbséget aközött, hogy valaki hülyeséget mondd, vagy láthatóan igyekszik a lehető legnagyobb hülyeséget mondani, amit ki tud találni.. A vámpíros az azért durva nagyon. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9462 Dátum: 14 máj 15, 12:00:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9463 Dátum: 14 máj 15, 12:55:33 » |
|
Infótanár kollégámmal DOS-os játékokról beszélgettünk, és volt egy játék, egyikünknek se jutott eszembe a neve. Az volt a lényege, hogy egy kis űrhajóval kellett menni, és "le kellett vágni" a pályát. Kb. úgy kel ezt elképzelni, hogy a képernyő szélén mászkáltál az űrhajóval, és ha beljebb mentél, akkor a pálya egy területét eltüntetted, pl egy téglalapot kivághattál belőle, nem tudom ez mennyire érthető. És persze voltak ellenfelek is, akik ebben meg akartak akadályozni, lőttek rád stb. A cél az volt, hogy az egész pályát eltüntesd, akkor mehettél a következőre. Király volt nagyon, csak nehéz. Nem tudja, valaki, hogy ennek mi volt a címe? Google nem segít, mert gőzöm sincs ezt hogyan tudnám elmagyarázni neki. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9464 Dátum: 14 máj 15, 12:56:26 » |
|
Hű, erre emlékszem, csak a neve nem ugrik be, de szerintem eszembe fog jutni. szerk.: Xonix?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 15, 13:00:25 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|