Saphira
|
|
« Válasz #7935 Dátum: 14 máj 01, 16:38:47 » |
|
Vera, lehet, hogy nem hangzik rosszul, de valójában az. Persze, syzy, de akkor mondd el a lakótársamnak és a pasijának jogi nyelven is, hogy menjeneka p*csába. Amúgy ez saját recept, nincs neve. Még tavaly fejlesztettem ki éhező egyetemista módjára (minden fellelhető ehető dolog beledobálása ), de azóta csak tökéletesedett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7936 Dátum: 14 máj 01, 16:44:24 » |
|
Én sose éheztem, mikor kollégista voltam. A titok, hogy sok kaját kell hozni otthonról és nem szabad osztozkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7937 Dátum: 14 máj 01, 16:49:14 » |
|
Lényeg, hogy feltaláltad magad. Nálam ilyen spagetti szósz alakult ki, anyámék leutaztak vidékre és akkor még nem nagyon tudtam semmit főzni, volt itthon tejszín, tojás, hagyma, bacon meg paradicsom, ja meg a fűszerek, és összekutyultam belőle valamit ami ehető volt. :"D Aztán főztem hozzá tésztát. (És amúgy akkor elhiszem, hogy rossz a film.) Ugyan már gman, ez lehetetlen feladat. Biztos van olyan aki beédesgeti magát a másik szobájába aztán behúzza a kajáját vagy ott megeszi előtte.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 16:50:14 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7938 Dátum: 14 máj 01, 17:02:23 » |
|
Persze, syzy, de akkor mondd el a lakótársamnak és a pasijának jogi nyelven is, hogy menjeneka p*csába.
Felróható módon megszegték az együttélés szabályait, azaz nem úgy jártak el, ahogy az, az adott helyzetben elvárható, így persona non grata-vá nyilvánítottad őket saját hatáskörben(kompetenz kompetenz). Büntetésként a kitiltást javasolnám a lakóépület egyes részeiről. Remélem nem sok hagymát tettél bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7939 Dátum: 14 máj 01, 17:11:11 » |
|
12 hete nem voltam otthon, és még 3 hétig nem is leszek, szóval ez a megoldás nálam nem válik be, gman. Mi bajod a hagymával? Amúgy van benne hagyma. Meg fokhagyma, paprika, paradicsom, kaliforniai paprika, cukkini, padlizsám, és magam sem tudom a többit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7940 Dátum: 14 máj 01, 17:17:24 » |
|
Téged nem vár otthon az asszony, pedig az menő lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7941 Dátum: 14 máj 01, 17:18:58 » |
|
A leszbikusok nem menők. Olyan mintha egy kulcslyukkal akarnának kinyitni egy kulcslyukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7942 Dátum: 14 máj 01, 17:20:24 » |
|
Ha az a hagymás netán nekem szólt: nem, nincs benne sok hagyma, egy pici fej csak a baconnel megpirítva. Gdat, ezen most gondolkoztál el, vagy már régóta sejtetted? :"D
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7943 Dátum: 14 máj 01, 17:21:09 » |
|
És sikerül nekik. Ez már Chuck Norris szint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7944 Dátum: 14 máj 01, 17:21:47 » |
|
Jó lenne egy olyan kulcs, ami minden kulcslyukat kinyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7945 Dátum: 14 máj 01, 17:22:33 » |
|
A leszbikusok nem menők. Olyan mintha egy kulcslyukkal akarnának kinyitni egy kulcslyukat.
Most magadra idézted gman haragját asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7946 Dátum: 14 máj 01, 17:34:05 » |
|
Mi bajod a hagymával? Amúgy van benne hagyma. Meg fokhagyma, paprika, paradicsom, kaliforniai paprika, cukkini, padlizsám, és magam sem tudom a többit. Fokhagyma okés, meg cukkini, padlizsán. *-* Véletlen nem lecsó lett belőle? Legalábbis mi kb ezt csináljuk lecsó alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7947 Dátum: 14 máj 01, 17:35:26 » |
|
Az én lecsóm meg kb kínai kajára emlékeztető valami.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7948 Dátum: 14 máj 01, 17:38:37 » |
|
Padlizsánt tesztek a lecsóba? Á, ne... Visszajöttek. -.- Nem zavarja őket, hogy hétfőn dupla zh-t írok, mindjárt kimegyek a parkba tanulni, ott is nagyobb a csend. Nemsokára kék leszek, ami egyáltalán nem illik az avataromhoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 17:40:34 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7949 Dátum: 14 máj 01, 17:41:12 » |
|
Igen padlizsánt. Szerintem finom úgy. Az a legjobb amikor saját termés. *-* Ezt mondja magában: Az a profilkép a fórumranghoz??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 17:42:45 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|