Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7905 Dátum: 14 máj 01, 10:23:33 » |
|
Jó, de akkor mondja azt, hogy vigyázz rá, mert majd azokra kell hagynod akik még meg sem születtek. Figyelj, hogy ne rosszat hagyj rájuk. Mindenesetre örülök, hogy leadtam a szakdogát és végre ilyen problémáim lehetnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #7906 Dátum: 14 máj 01, 10:54:54 » |
|
Reggel óta azon töröm a fejem, hogy keresek valami kegyetlenül pocsék filmet és végignézem, hátha sikerül aludnom rendesen, de nem tudom mit válasszak. Dilemma. Ajánlom a Magyar vándor című remek szerzeményt. Körülbelül nyolcszor kezdtem bele, hogy na akkor most végignézem, de a rekord azt hiszem a fele volt. Minden egyes próbálkozásom alvásba fulladt. Komolyan, jobb cucc mint egy magyar bajnoki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7907 Dátum: 14 máj 01, 11:03:29 » |
|
Tudod én azt már hányszor végigszenvedtem? Túl sokszor. Egyszer sikerült végignéznem, a többi alkalommal inkább átmentem anyuék szobájába ha ment a tv-ben és nővérem nézte. De azért köszi a tanácsot. Mellesleg Minagi linkelt egy zseniálisan szarnak kinéző filmet, és nem is tudta, hogy keresek, szóval olvas a gondolataimban a kis boszorka. Viszont azóta már sikerült szunyókálnom egy keveset, csak arra keltem, hogy nekiálltak szerelni a fürdőszobát és sűrű anyázások kíséretében hüledeztek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 11:04:08 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7908 Dátum: 14 máj 01, 11:07:07 » |
|
Helyesbítek, syzy, tanulnod kéne, de te kockulsz. Mint én.
Nem tudom hányadik orvosi diagnózisod már ez, de egészen pontos. Május 1-ben már meg is találtam a boldogságot, van marhapörkölt. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7909 Dátum: 14 máj 01, 11:12:17 » |
|
Hencu neked meg megmondtam, hogy frufruval brutális.
Az nem kifejezes. Azt hittem csak egy kicsit gaz. De nagyon gaz. Elsem hinnem hogy kesobb jolfog kinezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7910 Dátum: 14 máj 01, 11:17:17 » |
|
Ha hosszabb időre eltűnök, akkor lecsuktak kétszeres gyilkosságért. Talán syzyvel találkozom a bíróságon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7911 Dátum: 14 máj 01, 11:19:54 » |
|
Mégis kiket tervezel megölni? Valamint a módszerről is mesélhetnél.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7912 Dátum: 14 máj 01, 11:22:51 » |
|
Maradjunk annyiban, hogy több ember sérelmére elkövetett emberölés. De majd úgy intézzük, hogy jogos védelem legyen belőle!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 11:24:39 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7913 Dátum: 14 máj 01, 11:41:15 » |
|
Ha Saphira meg akar ölni valakit akkor az igencsak aggódhat Valószínű töbféleképpen tudna minket megölni mint itt bárki. Utána Szerintem Gdat és Morita következik utánuk talán Noé és Kronosz
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7914 Dátum: 14 máj 01, 11:42:08 » |
|
Én a tiszafára esküszöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7915 Dátum: 14 máj 01, 11:45:45 » |
|
Nem kell ahhoz tanultnak lenni, hogy fantazia dusan gyilkolj. Eleg sok horrort nezni. Es eleg ha ugyes is vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7916 Dátum: 14 máj 01, 12:02:22 » |
|
Ezt most komolyan mondtad? Mert nyilván a horrorfilmekben az emberölések anatómiailag is helyesek mint a valóságban? Megsúgom nem, csak a látványra mennek legtöbbször, de erről saphi többet tudna írni, de nem teszi mert tanul, s nem kockul. (de)
Szóval nem hátrány az emberi test ismerete, ha valakit el akarunk tenni láb alól gyorsan s egyszerűen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7917 Dátum: 14 máj 01, 12:06:40 » |
|
Én csak beledobnám egy Detroit-i savtóba vagy mibe.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7918 Dátum: 14 máj 01, 12:08:22 » |
|
Múltkor néztem egy orvosi filmet a harctéri sebészetről, na ott aztán van hentelés, égések, szervek itt-ott mindezt nagyrészt fiatal 30 alatti srácokon látni elég durva. A horrorfilmek meg annyira reálisak hogy semennyire
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7919 Dátum: 14 máj 01, 12:09:18 » |
|
Sabaku, de oda el is kéne jutni és te csaj egy gyenge lány vagy. Bár mégsem, mert állva pisilsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|