Micsudi
|
|
« Válasz #7425 Dátum: 14 ápr 25, 10:38:39 » |
|
Zoli laza Én anno örültem hogy estin meg okj-n sok ilyen kötelező izé ballagás stb kimaradt. Egyedül azt bánom nem táncoltam valami csinos lánnyal a szalagavatón, de valamit valamiért. Az ok nélküli kötekedésről és rosszindulatról meg van a magam véleménye erősen!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7426 Dátum: 14 ápr 25, 10:39:31 » |
|
Az elejét még megértem,de hogy hirtelen még a Zsuzsa lehetőség is belefért rád. 1-2téved hívás érdekes tud lenni.Hívott már olyan is aki többször is elrontotta.A végén már engem akart megnyőzni hogy valamilyen János vagyok és nem jut eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7427 Dátum: 14 ápr 25, 10:42:16 » |
|
Cart, neked se tetszik az avám, vagy csak Syzy-nek nincs ízlése?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7428 Dátum: 14 ápr 25, 10:54:12 » |
|
Látom 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztam a véleményemmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7429 Dátum: 14 ápr 25, 11:11:56 » |
|
Egy életre megnyomorítottál a véleményeddel. Nekem van a legszebb feleségem és ez egy objektív vélemény!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7430 Dátum: 14 ápr 25, 11:18:57 » |
|
Engem már hívtak nem tudom milyen ezredest keresve is, elég katonás hangvétellel. De sokszor kapok téves hívást, hogy mennyek inni valakivel, meg sms-t, nem tudják felfogni, hogy nem a mittom én ki vagyok. De egy ideig kaptam sms-eket arról is hogy adjam már meg a Viki számát (ok ismerek pár Vikit, de egynek sincs meg a száma , ha meglett volna szívesen megadom), majd karácsonykor az adott szám fel is hívott, hogy boldog ünnepeket kívánjon, ekkor derült ki, hogy nem tudja ki vagyok. Voltam fogorvosnál, betömték a fogam, azóta jobban fáj.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7431 Dátum: 14 ápr 25, 11:32:03 » |
|
Egy életre megnyomorítottál a véleményeddel. Nekem van a legszebb feleségem és ez egy objektív vélemény!
Ha már egy konformista, lusta és nem is annyira vonzó férfi vagy, akkor legalább kellő önigazolást nyújt neked az a tény hogy a feleséged szép, a többi férfival szemben. Mondjuk megértem, mert ha nem lenne ez az önigazolásod, akkor még rosszabb helyzetben lennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7432 Dátum: 14 ápr 25, 11:34:42 » |
|
Úgy beszélsz, mint a south park emósai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7433 Dátum: 14 ápr 25, 11:47:22 » |
|
De sokszor kapok téves hívást, hogy mennyek inni valakivel
Noé, ilyenkor kell beleszólni, hogy ha fizeted akkor megyek akárki is vagy. Ti meg fiúk vesszetek már össze. : DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 11:48:36 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7434 Dátum: 14 ápr 25, 11:52:08 » |
|
Nem veszekszünk. Ildikónak szép alakja van és biztos aranyos lány, nekem az arca nem vonzó nincs rajta olyan rész ami megragadná a tekintetemet, ettől még lehet hogy többieknek meg igen. Ennyike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7435 Dátum: 14 ápr 25, 11:58:18 » |
|
Sokan mondják, hogy túlértékelem. Mind a pokolra jutnak majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7436 Dátum: 14 ápr 25, 11:59:47 » |
|
Au contraire, mert ő értékel túl téged. Látatlanban ÚGY HOGY NEM ISMERLEK TITEKET megállapítom hogy te vagy a reacher a kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7437 Dátum: 14 ápr 25, 12:01:35 » |
|
Tudom, hogy nem veszekedtek, azért tanácsoltam. Egyre szebben esik az eső, milyen jó, hogy ma kivételesen nem vonattal megyek haza. gman, és aki alapból oda jut bármit mondhat rá?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7438 Dátum: 14 ápr 25, 12:03:15 » |
|
Én ronda vagyok, ő meg kiállhatatlan. Kölcsönös hasznunk van egymásból. Viir, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7439 Dátum: 14 ápr 25, 12:12:59 » |
|
Szerintem szép dolog ha egy férfi ékköve még ha mások nem is így látják a barátnője-felesége. Most hogy vártok egy szerelmes férfitól objektivitást? Nagyapám megmondta: "Egy férfinak 3 ékszere lehet: Az órája, majd a karikagyűrűje, és a Barátnője, a nyakunkban meg max dögcédula legyen ha kell de az sose kelljen."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 12:33:37 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|