Lew
|
|
« Válasz #7440 Dátum: 14 ápr 25, 12:17:24 » |
|
Nagyapámnak megmondta egy férfinak 3 ékszere lehet:
Tényleg nem kötekedésből írom de ! Most nagyapádnak mondta meg egy férfi? Vagy, nagyapád mondta meg egy férfinak? O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7441 Dátum: 14 ápr 25, 12:28:43 » |
|
És még engem hülyézett le a múltkor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7442 Dátum: 14 ápr 25, 12:33:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7443 Dátum: 14 ápr 25, 12:34:34 » |
|
Mintha még senki se vétett volna még itt valami fogalmazásbeli hibát, muszáj mindenbe belekötni? Szívjatok Gázt!!!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7444 Dátum: 14 ápr 25, 12:38:22 » |
|
Mostanság elég sokat vétesz. (Mondja aki rengeteget vét, de nekem "hedre" a természetem. ) hedre=hebrencs mielőtt megint azzal vádoltok, hogy szlovákul beszélek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 12:41:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7445 Dátum: 14 ápr 25, 12:47:09 » |
|
Valahogy egy ez leesett azonnal Szerintem aranyos amikor valaki tájszavakat használ Szabolcsi ismerősöm mondott vicces dolgokat, meg anno egy erdélyi lány akivel dumáltam nem tudta mi az a krumplitészta, elmagyarázom neki küldök róla képet, hát ez a pityókás makaróniXD azóta Családi szállóige lett
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7446 Dátum: 14 ápr 25, 13:56:41 » |
|
Szerintem meg szépek a rövidhajú lányok. Néha hiányzik, rövid hajjal cuki voltam és fiatalos, de most valahogy nem tudnám levágatni, olyan könnyű szívvel, mint 15 évesen tettem, most még 10 cm miatt is a sírás kerülgetett. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7447 Dátum: 14 ápr 25, 14:03:25 » |
|
Én nem tudnám rövidre vágni a hajam, vagy ha megtörténne, eléggé szomorú lennék. Egyszer a pólómba tűrtem a hajam és félkómásan megláttam hogy milyen rövidnek tűnik, mintha 10 évet öregedtem volna, így ha eszembe is jut (ami nem nagyon esik meg), hogy rövidre vágassam a hajam, akkor eszembe jut az a kép és el is rettent. Na meg szeretem, hogy hosszú a hajam. Viszont vannak lányok akiknek a rövid haj baromi jól áll s nagyon szexik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7448 Dátum: 14 ápr 25, 14:06:27 » |
|
Én nem tudnám elviselni nőn a rövid hajat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7449 Dátum: 14 ápr 25, 14:11:00 » |
|
kerestem magamról képet ami rövid hajas, de minden vagy össze van fogva az a kevés, vagy hülye fejet vágok. vagy is is, de találtam képet az eredeti hajszínemmel. *.*
Amúgy most is gyakran úgy tűzöm fel a hajam, hogy olyan legyen mintha rövid lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 14:12:32 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7450 Dátum: 14 ápr 25, 14:15:52 » |
|
Fura, nekem többször volt "rövid" hajam mint hosszú, és mégis azt hiányolom. Remélem jövő nyárra már szép hosszú lesz mert ez így nagyon zavaró, hogy a vállamba ütközik és eláll. + A rövid nem is állt olyan jól. Noé ez a hedre szó milyen jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 14:21:30 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7451 Dátum: 14 ápr 25, 14:31:35 » |
|
Muti Noémi, mi az eredeti hajszíned? Amúgy honnantól rövid nektek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7452 Dátum: 14 ápr 25, 14:34:18 » |
|
épp beraktam én topicba Nekem olyan nyak középig érő a rövid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7453 Dátum: 14 ápr 25, 14:37:31 » |
|
Nekem is körülbelül onnantól. 4-6 évesen volt olyan rövid hajam, nagyon durva. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7454 Dátum: 14 ápr 25, 14:44:11 » |
|
Nekem meg kevesebb, mint 4 éve, kiskoromba meg mindig váltogatták a fiús frizurát, a Kleopátrával nálam -.-". Illetve ott volt a híres bili frizura is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 14:46:47 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|