24 nov 23, 06:21:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1219532 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #7080 Dátum: 14 ápr 22, 00:11:16 »

Macskák márcsak ilyenek. Nálunk hozzám jönnek mindig a kis édesek. Anyámtól tartózkodnak, a hugomtól meg rettegnek.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7081 Dátum: 14 ápr 22, 00:13:16 »

A húgod mit csinál hogy rettegnek tőle?
Fogadni mernék, kötekedik velük.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7082 Dátum: 14 ápr 22, 00:16:18 »

Egyszerűen nem tud a macskákkal bánni. A fekete cicánkat a hátsólábainál fogva hurcolta össze-vissza. Az volt a szerencséje, hogy az a cica nagyon szelíd volt.

Terrorizálja őket. Maszat meglátja és menekül, közbe nyávog mikor közel van hozzá. Már ahogy simogatja rossz nézni. Szinte lenyúzza a bőrét szegénykémnek.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #7083 Dátum: 14 ápr 22, 00:19:37 »

Hány éves a te húgod? Csóri macska.  smirksweat
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7084 Dátum: 14 ápr 22, 00:21:50 »

Idén lett 8. Az a vicces, hogy most voltak nálunk egy 2 éves gyerekkel és ő tudott bánni a macskánkkal. Persze egy idő után Maszat belefáradt s arrébb ment, de nem volt gond.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #7085 Dátum: 14 ápr 22, 00:30:06 »

Egy 2 évesnél ez azért ritka, akkor még kevesen tudják "felfogni" hogy az a szőrös aranyos valami él és fáj neki.  Gondolkozik
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7086 Dátum: 14 ápr 22, 00:32:47 »

Azért ketten ott voltunk és muttattuk, hogy miként kell bánni vele. Mondjuk azért kergette egy kicsikét, de mégcsak 2 éves a gyerek szóval ezt elnézem. Hugomnak viszont már nem.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 00:38:03 írta zitagirl » Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7087 Dátum: 14 ápr 22, 08:48:09 »

Unokaöcsém 6 éves és mégmindig nem érti, hogy ne nyúzza a kutyát.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #7088 Dátum: 14 ápr 22, 11:17:21 »

Antalvalit hagyjuk már a paleodiétájával, már szélesebb körben is csak "antalvalizóknak" nevezik a híveit. Nevet
Bevallom, nagyon meglepett, hogy ismeri itt bárki az Antal Valit, de egy jót nevettem az biztos. Amúgy nem a paleodiétát híreszteli annyira, bár sokan oda vannak azért is, ez tény, de mindenütt.

Bölcsen szóltál Noémi:
Idézet
Már az elég földhözragadt gondolkozásmódra utal, ha valaki a cukor alatt csak az étkezési cukrot érti.
Amúgy a cukororral kapcsolatban szerintem Heni, a kristálycukrot említette meg, a finomított fehér cukrot. Vagyis én úgy vettem le, de simán lehet, hogy nem. Mert arra nincs annyira szükségünk szerintem. S most nem a gyümölcs cukorral beszélek meg úgy mond a "természetesebb" cukorról, hanem konkrétan a kristálycukorral nincs szükségünk, ami előállítás során már hogy is mondjam... nem lesz olyan tiszta.

Amúgy én személy szerint nagyon leszoktam a kristálycukorról, kivéve mikor boltban veszek valamit, de például már jó ideje rapadurát használok, s meglepően finom, még sütikben is.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 11:19:25 írta Minagi » Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #7089 Dátum: 14 ápr 22, 11:48:31 »

Tegnap túráztam majdnem egész nap, ma meg hisztis/sárkányos/idegbeteg napom van (megszervezetlen konferencia volt délelőtt) úgyhogy nem töltöttem ki a tesztet, de emlékszem, hogy anno ESFP voltam. Annyira nem illik rám minden vonatkozása. Te is az voltál Mini? Vagy hogyan lettünk ennek kapcsán soul sisterek? :3 Mert én máshogy emlékszem, hogy hogyan lettünk.  Nevet

Paleodiétával az egyik ismerősöm pár hónap alatt lefogyott 90 kg-ról 60-70-re. Az esküvőjére.  Nevet Tök csini volt úgy, kár, hogy két gyerek után visszahízott vagy 100-ra.  smirksweat

A mi macskánk sose karmol szét minket. Max odakap, ha nem tetszik neki vmi, de ez ritka.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7090 Dátum: 14 ápr 22, 12:23:11 »

A cukorbetegséget Cukor Imre találta fel, semmi köze a cukorhoz.
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #7091 Dátum: 14 ápr 22, 12:30:35 »

Ja és az embergyűlölős tesztnél 39/65 lettem.  Nevet Jellemző rám, hogy a when someone asks/says kezdetűeknél csak a When someone says Good morning-ot pipáltam be. Gyűlölök köszönni.  >.<#
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #7092 Dátum: 14 ápr 22, 12:49:13 »

Így Seva: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4805.msg644822#msg644822 Pirul Miért te hogy emlékszel amúgy?Nevet

A paleo beválik, egyszer egy bácsi nem akart elmenni, hanem állandóan mesélte, mennyire oda van érte és sajnálta, hogy nem kezdte el hamarabb... Én nem akarok még paleo diétát, elvagyok. >.<

Amúgy tegnap a 41-es villamoson, sikeresen meglocsoltak. Pár részeg, vagy nagyon spicces csávó harmonikával zenéltek, énekeltek, üvöltöttek, doboltak a lábukkal. Mást nem hallottál csak őket. Aranyosak voltak. Szépen lassan össze nézve, felénk indultak, énekelni kezdtek megint. Valami locsoló szöveget is nyomtak, majd meglocsoltak. Puszit is kértek eme fiatalok ej. Nevet Vicces volt.
A másik, hogy nagyon változott a világ. A Budai várban egy festő/graffitiző pár mű után oda jött és kérdezi, hogy elkérheti-e a facebookomat. Nevet Ej azok a telefonok, telefon számok divatja múlt azt hiszem.

« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 12:53:40 írta Minagi » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7093 Dátum: 14 ápr 22, 13:17:38 »

Mini látom jól kifogtad a lökötteket. Nevet De manapság már telefonszámot elkérni... nem divat.  Neeem

Nekem meg volt egy csodás húzásom. Egészen tegnap estig abban a hitben éltem, hogy nekünk csak csütörtökön kell suliba menni nem szerdán. Még szerencse, hogy megkérdeztem, különben nagyot néztem volna ha megkérdezik hol a francban voltam egész nap. ikszdé
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #7094 Dátum: 14 ápr 22, 14:25:51 »

Na igen, nem hittem volna, hogy ilyenekkel találkozom. Nevet
Lehet a telefonszám személyesebb, vagy nem tudom. Bár be kell vallanom, a facebook is elég személyes, még akkor is, ha minimálisan vagy csak fent.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins