Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6930 Dátum: 14 ápr 21, 01:07:09 » |
|
Igen, kitöltöttem. Gdat-tal ki is tárgyaltuk. Többnyire. Nem tudom ez mit jelent de ez jött ki. Trager. Az I azt, hogy befelé forduló vagy. Nem az a mindenkinek megnyílós pofázós, hanem inkább magába mélyedős. Az N, hogy intuitív. Annak az az ellentétpárja, hogy van aki nem az intuícióra hallgat, hanem az érzékelésére. Mit lát, hall stb. a világból. Ezeket el is találtam. A másik kettőben tévedtem. Bár nem vagyok benne biztos. A T azt jelenti,hogy inkább racionálisan gondolkodsz, mint az érzelmeidre hallgatsz, ami azért fura, mert nem ezt gondolnám rólad. A P-J ellentétpárba nem megyek bele, mert azt meg nem tudom normálisan leírni. Befelé forduló: igaz, ezt aláírom ( itt a fórumon mondjuk nem mindig). Intuitív: Ez is igaz, azt hiszem le se tagadhatom. Az induktív képességeim amúgy is jók, meg is van rá az okom, hogy miért vagyok ilyen/legyek ilyen.A T, miszerint racionális vagyok is igaz, de az az igazság hogy nem mindig mutatom ki azt, mit gondolok és gyakran csak az érzelmeimből fog fel az ember dolgokat. A másikat viszont így abszolút nem értem, ha van lelki erőd hozzá kifejthetnéd valamikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6931 Dátum: 14 ápr 21, 01:09:49 » |
|
Uh akkor holnap o azaz ma vissza keresem hol lehet kitolteni es megcsinalom. Igen Masashi neked. http://lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_94Feltéve ha ezt keresed. Mii? Már elmúlt 2 óra?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 21, 01:11:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6932 Dátum: 14 ápr 21, 01:12:07 » |
|
Én tegnap voltam így amikor 04:00 körül az órára néztem kockulás közben. És ma 6 körül kelek mert megyünk összejönni a rokonokkal. Csak nehogy úgy járjunk mint Lew. Bár tőlem biztos dobnak egy hátast a támadók, elég ha megszólalok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6933 Dátum: 14 ápr 21, 01:17:02 » |
|
Ne becsüld alá az ilyen kis söpredéket, az tartja vissza őket csak ha lekaratéznád őket, mondjuk azon meg is lepődnének, de lehet ez kéne nekik az igen csak megalázó lenne: ha egy "kislány" intézné el őket akibe belekötnek de valami harcművész és feltörli velük a betont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6934 Dátum: 14 ápr 21, 01:20:24 » |
|
Hát, azért bunyózni még tudok. Nem vagyok egy Bruce Lee, de tudok. Majd bevetem a saskarmaimat és átmegyek tigris stílusba. Vagy kicselezem őket: http://themetapicture.com/media/funny-gif-Karate-dance.gifVolt már pár helyzet amikor majdnem sor került bunyóra, de mindig lerendeztem szóval, pedig így visszagondolva kíváncsi lettem volna, ki győz. Capoeirázni akartam régen, de rájöttem hogy akármilyen jó, túlságosan lusta lennék hozzá. Főleg így, egész éves, teljes szintű tesi felmentéssel a hátam mögött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6935 Dátum: 14 ápr 21, 01:27:09 » |
|
Igen koszonom ^^ De akkor is majd kesobb nezem meg, telon nehez kitolteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6937 Dátum: 14 ápr 21, 01:40:13 » |
|
Én bele se merek kezdeni még egyszer. Viszont ha minden órába kitölteném egyszer, akkor remek statisztika jönne ki a 24 órán belül lefolyó személyiségváltakozásomnak, és órát lehetne állítani hozzám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6938 Dátum: 14 ápr 21, 01:43:09 » |
|
Miért, legalább "igazolnád" a tényt miszerint az emberek rövid idő alatt sokat változnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6939 Dátum: 14 ápr 21, 01:47:03 » |
|
Az egyszer biztos. De elég ha mondjuk egy adott emberrel itt kötődött viszonyomat nézzük. Az egyik percben még tök jól elbeszélgetünk utána meg lehordjuk egymást és egy kanál vízbe akarjuk megfojtani a másikat. Lenyűgöző.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #6940 Dátum: 14 ápr 21, 01:49:18 » |
|
Az eelső kitöltésnél úgy próbáltam csinálni, mint, egy logikus, mérnök ember tenné, aztán rájöttem, hogy csak beteg szaktársaim kötődnek ennyire a megszokotthoz. Szoftvereseknél, meg főleg fontos az innováció. ESTPből, annyi biztos igaz, hogy gyorsan szeretek túlesni a dolgokon és bohém is vagyok valamennyire. Pénzt ne adjatok, mert hálátlanul elköltöm szinte bármire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6941 Dátum: 14 ápr 21, 01:53:00 » |
|
Akkor te egy igazi "költő" vagy. Én akkor vagyok így ha sok pénz áll a rendelkezésemre (sajnos az a ritkábbik eset), akkor kifolyik a kezemből, viszont ha már csak kevés van azt sokáig be tudom osztani. egy adott emberrel itt kötődött viszonyomat Ki az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6942 Dátum: 14 ápr 21, 01:55:12 » |
|
Én a pénzzel úgy vagyok hogy oda adom, még amit nehezen farmolok is össze úgy az életeseményeimnél (szülinap, névnap), de szerintem későbbiekben sem lesz gondom ha eltartanak. Na jó, azért nem vagyok ilyen és semmi szándékom nincs, nem akarok drága éjjeli pillangó lenni. Nem... kiköltözöm valahova a pusztára, távol a várostól, csirkéket fogunk terelgetni a saját magunk által craftolt kunyhóban és kis legelőn, és boldogan élünk amíg nem reinkarnálódunk valami mássá, hogy folytathassuk a tervünket. Akkor te egy igazi "költő" vagy. egy adott emberrel itt kötődött viszonyomat Ki az? Hát, mikor ki. Nem feltétlenül célzás volt, csak úgy észrevettem és ez úgy fura volt. Bár Masashi mindig ilyen helyzetekbe kerül a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6943 Dátum: 14 ápr 21, 02:07:59 » |
|
Már azt hittem hogy valakivel ilyen hol jóban hol rosszban vagy. Én nem tudnék elképzelni egy tanyasi vagy falusi életet, túl kényelmes vagyok hozzá, még az is zavar amikor valamiért korán zár a bolt pedig van itt sokféle. Hajnalba kelni az állatok etetéséhez? Megtermelni a dolgokat ahelyett hogy "csak" megvegyem? Ami sokkal könnyebb. Egyszer (apu rokonai Ricsén laknak) amikor voltunk Ricsén rokonlátogatóba (még kamasz voltam) befogtak kacsapucolásra na az volt életem egyik legrosszabb élménye. Nem jött le a tolla hiába a forróvíz, büdös is volt meg már minden bajom volt vele. Azt mondtam hogy többet ilyet ne, bármi mást inkább megpucolok 10 kiló krumplit de a baromfi feldolgozást inkább kihagyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6944 Dátum: 14 ápr 21, 02:09:39 » |
|