Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6870 Dátum: 14 ápr 20, 22:54:04 » |
|
Vigasztaljon az Lew, hogy hosszú idő óta, te írtad az egyetlen érdekes posztot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6871 Dátum: 14 ápr 20, 22:55:05 » |
|
A legjobb a végén simán csak az emberek.. Nekem is 52 lett amúgy. De én azt utálom a legjobban, mikor azt kell hallgatnom, hogy mások hogyan esznek, ezért nem is szeretek másokkal enni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6872 Dátum: 14 ápr 20, 22:57:11 » |
|
36. Utálom az embereket, de még tartom a hitet az emberiségben :'D Ez szuper. Mondjuk én úgy érzem, kezdem feladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6873 Dátum: 14 ápr 20, 22:59:04 » |
|
16 év pedig még semmi. Még bőven lesz időd megutálni az embereket, meg fordítva is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6874 Dátum: 14 ápr 20, 23:00:16 » |
|
Én még most fogom ezt kitölteni. Amúgy engem alapból sok minden idegesít mondjuk attól is függ hogy ki húz fel, mert akit nagyon kedvelek és olyan teszi akkor kevésbé érzek dühöt iránta viszont jobban fáj, ha olyan akit nem/nem nagyon, vagy utálok akkor nem fáj annyira viszont annál több bennem az "ártó szándék".
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6875 Dátum: 14 ápr 20, 23:02:12 » |
|
Ha sikerül elsajátítani a szakmát amit szeretnék, akkor szerintem ez az esély nagyban fenn áll, Masashi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6876 Dátum: 14 ápr 20, 23:05:00 » |
|
Remélhetőleg te is megbarátkozol velük. Sokkal rosszabb úgy élni a mindennapokat hogy minden második embert belecsavarnál a földbe mint csikket a betonba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6877 Dátum: 14 ápr 20, 23:06:03 » |
|
Áh, akkor nem az emberekkel lesz bajom, hanem az emberséggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6878 Dátum: 14 ápr 20, 23:11:21 » |
|
Általában elég annyi, ha megpróbálod megérteni őket. Utána úgyis együtt érzőbb tudsz lenni, és az máris jobb. Persze mindig vannak olyanok, amiket sose fogsz tudni elfogadni, vagy rendkívül nehezen (esetleg soha). Ilyenkor a nézeteden kell változtatni.
Mert hát a világ nem lesz szebb, jobb, de rosszabb sem. Te látsz, te nézel. Tőled függ, hogy mit és hogy látsz. A nézetednek köszönhetően máshogy láthatod a világot, ami amúgy nem fog megváltozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6879 Dátum: 14 ápr 20, 23:11:42 » |
|
Még Minagi írta a duma8-ba. Láttam, de akkor nem volt türelmem kitölteni. Most jutottam el oda. Nagyon érdekes. Nekem infj jött ki és totál igaz rám minden amit írnak. Ugyanaz, mint Ghandi és Hitler. Különc, befelé forduló, ha bármit csinál azt csak valami hatalmas szent cél érdekében teszi, más nemérdekli. Mindennek komoly filozófiai, ideológiai alapja kell legyen, anélkül a boltba se megy le. Nagyon intuitív és érzelmes. Aki még nem töltötte ki az tegye. Annyira érdekel kinek mi jön ki. Amúgy ezek alapján. Ms. Tragernek ugyenez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 23:14:15 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6881 Dátum: 14 ápr 20, 23:15:28 » |
|
Trager tényleg csak jótanács: keresd meg fészen oravecz nórát, nem kell róla értékítélet nem ez a lényeg, olvasd el néhány posztját, majd újra olvasd vissza amit leírtál előző pár oldal közhelyeidet.
Tényleg nem a tartalommal van a baj, de hogy annyira csöpögős, fájdalmasan egyszerű coelho stílusban írsz, komolyan most nem piszkálni akarlak, de majd rájössz mennyivel hitelesebb vagy amikor különbséget tudsz tenni közhelyeid között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6882 Dátum: 14 ápr 20, 23:16:24 » |
|
Coelho papa. Antaryon a nagyon klasszikus INTJ. De jah. Lehet végülis, hogy te is. De nem csoda, hogy egy betűben térünk el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6883 Dátum: 14 ápr 20, 23:18:15 » |
|
Nála mondjuk sokkal emocionálisabb típus vagyok, de az elméletben mindent sz.rrá elemzés és a kritikus hozzáállás szerintem stimmel. fájdalmasan egyszerű coelho stílusban írsz Hééé!!4!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 23:18:50 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető