CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6840 Dátum: 14 ápr 20, 20:32:23 » |
|
Lew, veled mindig történik valami, ha bulizni mész? Rémlik valami összeverős-varratos dolog még régebbről is. Btw megkaptad a levelem és csak nem válaszoltál rá vagy nem kaptad meg? Találkoztam már az utóbbival a fórumon azért kérdem. Nehogy sürgetésnek vedd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6841 Dátum: 14 ápr 20, 20:55:45 » |
|
Azt sosem felejtem el, hogy még a dragon ball fórumon, kijavítottam a moderátort, hogy a mindíg az mindig és ezért törölte a hsz-emet és írta, hogy nem vitatkozunk a moderátorral. Amikor a frusztrált ember hatalomhoz jut az vicces tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6842 Dátum: 14 ápr 20, 21:03:03 » |
|
Én állandóan frusztrált vagyok, akkor én is ilyen lennék hatalommal a kezemben?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6843 Dátum: 14 ápr 20, 21:04:39 » |
|
Nem feltétlenül én is az vagyok néha, de gyerekes nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6844 Dátum: 14 ápr 20, 21:08:34 » |
|
Én a fórumunkon anno mindig kulturáltan beszéltem a fórumozókkal, nyugodtan de mégis valahogy terrorizáltam őket, végül mind a szidás és az offolás határát súrolta. Nem, ha nem volt okom bannolni, valahogy mindig sikerült belerángatnom, hogy kidobjuk vagy figyelmeztessük. Bár mindig ők kezdeményeztek és becsmérelték a munkát ami a játék szerverén folyt. A statisztikák alapján kb. 90%-át dobtam ki a fórumozóknak a fórumunkról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6845 Dátum: 14 ápr 20, 21:17:10 » |
|
OMG. Vagy ők voltak túl olyanok mint a 9.es osztály amibe jártam (a legrosszabb bagázs akiket valaha ismertem), vagy te voltál Uchiha 'bannoló' Masashi a diktátor. Nem feltétlenül én is az vagyok néha, de gyerekes nem. Velem az a baj hogy eleinte nagyon jó kislány lennék ahogy ismerem magam (szoknám a helyzetet), aztán ráéreznék az "ízére" és használnám ezerrel. Ezt onnan gondolom hogy mindig amikor valaki "bántott" (iskolában, akárhol), rendesen sóvárogtam a bosszú után, túltelített volt bennem az "ártó szándék", csak éppen nem volt eszközöm hozzá így csak tehetetlen dühöt éreztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6846 Dátum: 14 ápr 20, 21:18:58 » |
|
Ezert hala istennek, hogy ep eszu emberek a modik itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6847 Dátum: 14 ápr 20, 21:23:50 » |
|
OMG. Vagy ők voltak túl olyanok mint a 9.es osztály amibe jártam (a legrosszabb bagázs akiket valaha ismertem), vagy te voltál Uchiha 'bannoló' Masashi a diktátor. Hát nem szerettek azok, akik erőszeretettel okoskodtak. Azokat bannoltam ki, akik mindent jobban tudtak a Teamról, a munkáról és a kialakult problémákról, amik miatt a szerver rendezése nem haladt. És olyan fórumozó is volt, aki megmondta, kit kell bevenni és kit kell kidobni a Teamból. Vicc volt az egész. Én kezdő fórumozóként mentem oda, de mikor láttam mi van ott, megfogadtam, jelentkezem és rendet teszek. Egy év alatt 90%-ot kiszórtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6848 Dátum: 14 ápr 20, 21:34:34 » |
|
The first rule of Fight Club is... you DO NOT talk about Fight Club.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6849 Dátum: 14 ápr 20, 21:42:43 » |
|
Nem vagyok "harcos". Nem is szeretek verekedni. Nem is tudok. Ritkán történik velem ilyesmi, de ezt most ki kellett írnom magamból. Eléggé felidegesített.
Dióhéjban annyi volt hogy, ránk kötöttek, behúztak egyet az egyik csajnak !!! aki velünk volt. Öcsém nekiment a 2 gyereknek, földre vitték. Szól haverom hogy ütik tesóm. Kirohantam aztán fejbe rúgtam a gyereket aki öcsémen térdelt és sorozta. A másikkal meg elkezdtünk bunyózni és kiütött. Szégyen, nem szégyen erőseb volt. De akit fejberúgtam elájult. Utána jöttek a sünök és bevittek. De mi vagyunk a sértettek.
Edit: Crazycat olvastam sry hogy nem írtam vissza. Csinálom csak mostanában nem nagyon van időm. De ha kész lesz elküldöm =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 21:43:37 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6850 Dátum: 14 ápr 20, 21:44:00 » |
|
Az durva. Milyen helyeken van ilyesmi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6851 Dátum: 14 ápr 20, 21:46:24 » |
|
Egerben voltunk a Bíborosnál. Valami 2 drogos füzesabonyi paraszt protein malac volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6852 Dátum: 14 ápr 20, 21:47:29 » |
|
Sajnos az ilyen incidensekhez helyi kocsmától se kell távolabb menni, hogy részesedj belőle, akár akarod akár nem.
Jobbulást nektek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 21:48:05 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6853 Dátum: 14 ápr 20, 21:53:42 » |
|
Egerben voltunk a Bíborosnál. Valami 2 drogos füzesabonyi paraszt protein malac volt.
Legalább őket is bevitték?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6854 Dátum: 14 ápr 20, 21:58:52 » |
|
Azért ez elég durva bunyó lehetett így belegondolva. O_o És okés. Ayumi, gondolom, ha ők a sértettek, akkor ja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|