Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6810 Dátum: 14 ápr 20, 16:09:11 » |
|
Tök király lenne újra így levelezni, bár ismerve a Postát... Ki kéne próbálni valamikor. Sajnos nekem már egy sincs meg azok közül, de mi mindig rajzolgattunk rá virágokat meg különféle kis figurákat. És úgy izgultam, hogy mikor érkezik válasz rájuk. Nem nagyon volt lehetőségem sok emberrel levelezni, meg "gyűjtöttem" a papírokat, borítékokat, így maradt még. Viszont nagyon jó dolog tényleg, lassabb, de mégis személyesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6811 Dátum: 14 ápr 20, 16:10:40 » |
|
A hagyományos levelezésnek tényleg megvan a maga kis hangulata. Mondjuk akivel levelezek, azzal elég nehéz lenne, mivel a UK-ban él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6812 Dátum: 14 ápr 20, 16:15:44 » |
|
Egyszer akartam szerezni külföldi levelezőpartnert, de úgy döntöttem, hogy inkább mégsem. Pedig az tényleg klassz lett volna. Furcsa, mert azokkal akikkel rendesen leveleztem, lassan elkezdtünk e-mailezni de mellette még ment a rendes levél is pár évig. Na majd ha eljön az ideje lehet nekiállok írni egyet és elküldöm valami régebbi ismerősnek vagy újnak ha éppen úgy van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 16:16:37 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6813 Dátum: 14 ápr 20, 16:19:52 » |
|
Hát ez nálam sem volt betervezve igazán. Úgy keezdődött az egész, hogy írtam egy véleményt a történetére és ő válaszolt rá. Most tartunk 659 üzenetnél kb. 3 hét alatt és főleg ötletelünk. Ez a fórum ötlet ma jött elő, mert miért ne?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 16:21:43 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6814 Dátum: 14 ápr 20, 16:36:35 » |
|
En mai napig szoktam ilyent. Jo persze baratnom a szemkozti hazba lakik de olyan vicces es jopofa ezert hetente 1x 2x irunk egymasnak es bedobjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6815 Dátum: 14 ápr 20, 17:27:57 » |
|
Na mégis ma jön haza, holnap tudunk húsvétolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6816 Dátum: 14 ápr 20, 17:29:26 » |
|
Hát ez egyszerűen, zseniális. Vilike első húsvétja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6817 Dátum: 14 ápr 20, 17:36:56 » |
|
Ne csábíts Vera! De, csábítsad, heo is örülne neki, ha férfiból van! Hogy a te szavaiddal éljek, Vera nem egy "közepesen szép" nő, de akkor sem adok Miniből senkinek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6818 Dátum: 14 ápr 20, 17:41:50 » |
|
heo, ezt most pozitív irányba értsem, vagy fordítva? Amúgy Hencu, úgy kell azt, megspórolod a postaköltséget. Vilikének meg akkor tényleg meglesz az első családi húsvét.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6819 Dátum: 14 ápr 20, 17:44:33 » |
|
Szerintem ezt kérdezned sem kellene. Ha nem pozitív irányba kellene értened, akkor gman sem fantáziált volna erről. Ekkora igazság után senki sem mer írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 18:09:38 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6820 Dátum: 14 ápr 20, 18:13:10 » |
|
...
Ez megkoronázta a mai napomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6821 Dátum: 14 ápr 20, 18:18:10 » |
|
Ekkora igazság után senki sem mer írni. Csodálkozol? Meghatódtak bókjaidtól. CrazyCat, örülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6822 Dátum: 14 ápr 20, 18:34:10 » |
|
Nincs olyan, hogy szadista vagy rendes moderátor Elvileg lehetséges hogy valaki "visszaéljen" a hatalmával, de ritka. Azért meg kell tartani az egyensúlyt hogy valaki ne tűnjön "kemény diktátornak" de ne nőjenek a fejére, bár még sose voltam mod. Visszaélni a hatalommal? Hm... amíg jogosan büntet valakit, nincs visszaélés. A többi meg nyilván ilyen. Én elég sok helyen voltam már moderátor, főleg mmorpg-k fórumán, és sok szidást kaptam a játékosok részéről, hogy szigorú vagyok (pedig csak azt tettem, amit a szabályzat előír). Aztán, amikor az ottani legjobb barátom szemétkedett, kivágtam a fórumról. ...azt mondják, ne kivételezzünk. És én ezért voltam szadista. Ha kivételezek az a baj, ha nem kivételezek, az a baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6823 Dátum: 14 ápr 20, 18:35:32 » |
|
heo, köszönöm kedvességed. :3 Akartam is írni Mininek, hogy mekkora lovagja van de nővérem befoglalta a gépet... Szóval csak most jutottam el odáig. Nővérem holnap kitalálta, hogy ő a locsolkodó vendégei miatt fél 7-kor kel. Ezzel igazából nem lenne baj, csak egy szobába lakunk, én meg szeretnék aludni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 18:36:43 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6824 Dátum: 14 ápr 20, 18:49:36 » |
|
Hm... amíg jogosan büntet valakit, nincs visszaélés.
Hát addig valóban nincs visszaélés. Szerencsére még nem tapasztaltam visszaélést eddig csak jófej modokkal találkoztam, de tudom hogy létezik az ilyesmi is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|