Lehet hogy elvont téma, de szerintem alvás alatt, az álmodás közben a lélek kilép a testből (
hisz ahogy olvastam, egy teszt alapján bizonyított, hogy álomra van szüksége igazán a szervezetnek és elmének, nem feltétlen magára az alvásra, bár az fizikailag segít talpra állni, az elmének nem elég, mentálisan ha nem vagy fitt, akkor meg baszcsizhatjuk a fizikai energiánkat, úgyis lehúzzák). Mivel a lélek más síkon mozog (hisz több síkon élünk mi is, csak pl. a kamerákhoz hasonlóan mi sem észlelhetünk mindent, mert az emberi test fizikailag korlátozza a lehetőségeket), így bármikor megeshet, hogy összefutsz olyannal, "álomképek" formájában akár, akivel később fogsz. Persze az álom egy nagyon összetett dolog, és teljesen biztos magyarázat nincs is rájuk, mert mindig előrukkol valami olyannal, amit nem lehet csak úgy megmagyarázni. Tehát mással való találkozás "álomban", más síkon, annyira nem bonyolult, mármint maga az elképzelés, és nem is vad, mert ha úgy vesszük, a lélek is egyfajta energia, ami összeköttetésben áll az univerzummal (dimenziók/síkok/"idő").
Egyébként nem tudom, de az induktív képességeim is igen jók, amiről sikerült tanúbizonyságot is tennem, lehet, hogy köze lehet a kettőnek egymáshoz...
De nem biztos, ezen még annyira nem gondolkodtam el, csak most, hogy ugyebár a jövő...
Megsértődnél ha azt mondanám hogy nem is tévesztett nagyot?
Ez nekem szól?
Ha igen, mivel kapcsolatban? Ha nem, akkor nem szóltam.