K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6045 Dátum: 14 ápr 16, 20:11:22 » |
|
Ez aztán nem volt hosszú pihentetés.Azért kellemes hatott.Kíváncsi vagyok meddig tart ki a hatása. Éjjelente azért visszanyerem az energiám egy részét.Lehet ezt az éjjeli születésemnek is köszönhetem. Egyik mondat helyett mást akartam írni,de beszélgetés közben ki ment a fejemből. Ui:A 20ik Születésnapi avataron szerepletem valamennyire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6046 Dátum: 14 ápr 16, 20:14:32 » |
|
Az alváshoz nekem bőven elég 3 óra is. És napközben sem eszem sokat. De semmi bajom. Mindenki mondogatja, hogy te nem vagy ember. Bár egyszer ugyanilyen étrend és alvásrend alatt 11 kilót fogytam 1 hét alatt. De nem tudjuk mi volt az oka. De úgy éreztem hogy jelentős súlyokat dobtam le magamról, és tényleg. Bár nem vagyok több 65 kilónál. De 60-nál kevesebb se akarok lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6047 Dátum: 14 ápr 16, 20:16:50 » |
|
Hát azért, nagy a különbség hidd el. Furcsa mert az erőltetett nevetésnél nem látszik a szemen az, hogy igazi. Annyira elárulja. 20 vagy? Én idősebbnek hittelek. (Meg régen lánynak is. ><) Huha akkor tényleg sovány lehetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6048 Dátum: 14 ápr 16, 20:22:35 » |
|
11kilót 1hét alatt?Vegyél új mérleget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6049 Dátum: 14 ápr 16, 20:24:38 » |
|
Hakuu a Nat Geon is volt egy ilyen műsor ami ezzel foglalkozott.Álmosolyok,és egyebek.Hogyan ismerje fel az ember a csalókat. Csalókról is beugrott valami,de inkább hagyom.Nehogy a végén még reklámot is adjak alájuk. Mondjuk azt hogy a testem húsz,de a szellemem néha sokkal több. Lány dolgot inkább hagyom,már megbeszéltük. Azt mondjuk megmaradt hogy egy viharos időben még 8-10éve bementem egy boltba. Sapka,sál,leginkább csak a szemem látszott ki,még szemüveg nélkül. A boltosnő pedig egyből megkérdezte( valami ehhez hasonlót) -Mit adhatok kisl(e)ány(om)? Lényeg kellő édességet meg is kaptam talán mgé többet is.Minek vitázni ilyen áron. Arra már nem emlékszem hogy hangom alapján utána elárultam-e.Ez a része jobban megmaradt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 20:27:43 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6050 Dátum: 14 ápr 16, 20:25:13 » |
|
Igen, a szem mindent elárul. Csak egy amúgy is agyon effektált képnél nem gondoltam, hogy ennyire. Hm... élőben persze már nem lehet photoshopolni, ott minden látszik is. De van pillanat amikor nem egy adott dolgon nevetünk hanem valaki nevetésén. Hát az felbecsülhetetlen. 11kilót 1hét alatt?Vegyél új mérleget Orvosi volt, ugyanazon mértük mint az előtte lévőt, és itthon is megmértük. Akkoriban egész évben kórházba voltam szinte, minden bajom volt. Ez már alig érdekelt már. Kisebb gondom is nagyobb volt az ilyen mértékű súlyvesztésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6051 Dátum: 14 ápr 16, 20:30:35 » |
|
A boltosnő pedig egyből megkérdezte( valami ehhez hasonlót) -Mit adhatok kisl(e)ány(om)? Anno mikor hosszú hajam volt, és szakadt az eső-tehát vízes is volt-és úgy vásároltam, akkor egyszer engem is le lányoztak, de megbocsátottam, mert cukinak titulált az amúgy kb 25éves eladónő, és azt mondta, hogy lánynak is szép lennék, nem hogy fiúnak Mondjuk utána nem sokkal levágattam a hajam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6052 Dátum: 14 ápr 16, 20:33:32 » |
|
Ezt a rész kb így is illik kivéve a hajam. Ebből látszik hogy az ilyen hatásoknak mekkora hordereje lehet a jövőben.Biztosra mentél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6053 Dátum: 14 ápr 16, 20:34:58 » |
|
Igen? Ó hát az sajna ki maradt, de általában észrevehető szerintem. Huh hát az kellemetlen szitu, végül megtudta az igazságot? Engem egyszer néztek pasinak de akkor sem láttak. És mi meglepő az is trollbarlangban volt. Masashi, ez nagyon haza tudja vágni a bőrt. Nem lettek rajtad csíkok? Tudod mint a terhes nők hasán, azt hiszem stigmáknak hívják őket? Nekem a hirtelen fogyástól lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6054 Dátum: 14 ápr 16, 20:35:40 » |
|
Jó lenne nekem fogyni, de ilyen tábla csokik befalása mellett nehézkes. (Meg régen lánynak is. ><)
Ez komoly? Ezzel a névvel hogy "K ichigo"?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6055 Dátum: 14 ápr 16, 20:38:30 » |
|
Ha jól emlékszem az elsők között voltam akik kijelentették rólad hogy lány vagy. Elméletileg megkapta,de egyikünk sem sértődött meg.Amiért mentem az megkaptam.Ez a lényeg.Nem mellékesen mosolyoghattam egy igazán kellemeset. A név néha igenis megtévesztő.Meg ugye 1-2kép is. pl Phil Pedro.Ejtsd ki ezt sokszor egymás után fordítva. (Szórendileg)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 20:41:05 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6056 Dátum: 14 ápr 16, 20:42:30 » |
|
Masashi, ez nagyon haza tudja vágni a bőrt. Nem lettek rajtad csíkok? Tudod mint a terhes nők hasán, azt hiszem stigmáknak hívják őket? Nekem a hirtelen fogyástól lett. Jaj, ne is mondd.... szerencsémre, nekem csak nagyon elvétve látszik, de az se a hasamon van, hanem a combom belső felén, ami szerencsére nem látszik. Más problémám nincs, de most ebből tanulva próbálok óvatosan fogyni. Elvileg valami krémmel lehet kezelni, de nem tudom, érdemes-e, mindenesetre tudom én is, hogy milyen érzés, részvétem. Amúgy stigmának még nem is hallottam, narancsbőrnek neveztem mindig is, de lehet kavarom. Ebben nem vagyok otthon. De mindjárt rá guglizok. ----- dehuntert eleinte én lánynak néztem. Jó lenne nekem fogyni, de ilyen tábla csokik befalása mellett nehézkes. Sajnos nem könnyű. Pedig elég, ha 6 után nem eszel semmit, illetve napközben is csak a szükséges mennyiségű kalóriát viszed be. A legrosszabb, amikor olyan ismerőseid esznek finomabbnál finomabb ételeket, akik sose híznak, de szeretnének, én meg itt szenvedek, hogy fogyjak le... pedig elvileg nem kéne annyira, mert nem látszik. Mindenesetre amíg nem süllyedünk az anorexiások soraiba, semmi baj nem lehet. Csak kerülni kell a gyógyszereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6057 Dátum: 14 ápr 16, 20:50:35 » |
|
Stria. A szó, amit keresel, stria.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6058 Dátum: 14 ápr 16, 20:54:07 » |
|
A 6 után nem étkezéssel az a baj, hogy én 6 előtt szinte semmit sem eszek és 6ra már kilyukad a gyomrom. Felkelek (ilyenkor "szabad" időszakban, munka az más) vagy délbe, megiszom a kávét utána órákig nem fogyasztok semmit megyek a dolgomra, olyan 5-6 fele eszek miután megjártam a boltot, és lehet hogy vagy 3ig ébren vagyok de 10 után már csak a gép előtt ülök a háj meg telepszik rám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 20:54:38 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6059 Dátum: 14 ápr 16, 20:54:23 » |
|
stigmáknak hívják őket?
Egyelek meg, stria a neve. CC basszus, megelőztél, sokáig nézelődtem írás közben azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|