Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6015 Dátum: 14 ápr 16, 18:45:48 » |
|
én már szőkítettem a hajam és nagyon szép színe lett a hajam kb felének (a másik kihullott ) Mondjuk nem ment az arcomhoz az a szín. Na igen. Első sorban ez tántorított meg a szőke hajszíntől... kicsit aggódtam, mert hallottam, hogy mikre képes a hajjal, bár az enyém most nem hosszú, vállig ér elől, kicsit lentebb, hátul meg rövidebb. Ilyen spacegirl hatása van. Egyébként amúgy se hiszem, hogy a kreolos bőrhöz mennyire megy a szőke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6016 Dátum: 14 ápr 16, 18:47:03 » |
|
De aranyos vagy! Köszönöm, viszont kívánni nem fogok, ha nem hiszek benne, nem válik valóra. (Egyszer kívántam, nem is olyan rég, abban hiszek, de annak más oka van.) Na igen, egy kis vörösből átváltottam egy kis kékbe, ami egyébként nagyon szép kék. Viszont nem állna jól a hajamon, szeretem az eredeti hajszínemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6017 Dátum: 14 ápr 16, 18:47:30 » |
|
Assasin Creed női változatban.
Jajj, ez kicsit fájt az én szívemnek, pedig még csak a második résznél tartok... Én a hajamat festettem másfél~ évig vörösre, de most elkezdtem "visszabarnulni", mert elegem volt a 3-4 hetente ismétlődő, macerás hajfestésből, és pihentetni is szeretném a hajamat. Szerencsére a barna is áll hasonlóan jól mint a vörös, de azért néha hiányolom. A lilát én is kipróbálnám mint ahogy sok minden más extrém dolgot is, de nem igazán tetszenék se a barátomnak se a családomnak, úgyhogy inkább hanyagolom. Úgy is csak futó szenvedély lenne mindegyik ilyen dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #6018 Dátum: 14 ápr 16, 18:49:26 » |
|
Komolyan ha már hajfestés nekem volt lila Mondjuk most jó semmilyen színe sincs. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6019 Dátum: 14 ápr 16, 18:52:46 » |
|
Az 's-t hagytam le a végéről, ha a névre célzol. Én abszolút nem játszom vele... xD Assassin's Creed. No, így már helyes? Nekem már pihent fél évet a hajam, és most vöröses-barnás, de nem tetszik, mivel a természetes hajszínembe eleve szerepelt a barna. De ez se rossz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 18:53:21 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6020 Dátum: 14 ápr 16, 18:58:26 » |
|
Nekem zöld hajon kívül már minden volt a hajam, kipróbáltam mindent. Érdekes hogy a vöröses barnát nem szeretem vagy a nagyon vörös vöröset ami piros vagy a barnát (igen, vannak szép barna színek) de sajnálatomra sokszor volt úgy hogy befestettem vörösre és vörösebarnás lett egy kicsit mert a saját barna hajam bekavart a képbe.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6021 Dátum: 14 ápr 16, 18:59:06 » |
|
Tényleg nem rossz.Főleg ahogy a végén átvált az árnyalatoknál.Elég népszerű viselet,csak vágna hozzá kellemesebb vagy jobban passzoló arcot/tekintetet."Elveszett a lelke tükrében,így végül a saját fényét fakítja/és oltja ki".-Saját, rögtönzött(fáradt) idézet. Ehhez a témához most nem tudok nagyon reagálni.Főleg nem saját tapasztalatból. Legfeljebb ízlésileg bejön-e. De aranyos vagy! Köszönöm! Nem vagyok babonás de egy 1-2ilyen dolog megmaradt bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6022 Dátum: 14 ápr 16, 19:02:05 » |
|
Annyi istenünk van már, hogy kiteszünk egy egész phanteont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6023 Dátum: 14 ápr 16, 19:03:19 » |
|
Főleg nem saját tapasztalatból. Azért megnéznélek tűzpiros vagy lila hajjal. Egyszer még középiskolába láttam egy srácot zöld hajjal, mondjuk jó a kék meg a zöld nem piros s lila, de ki tudja lehet hogy jól állna.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6024 Dátum: 14 ápr 16, 19:04:45 » |
|
És előhívjuk a Bolygó kapitányát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6025 Dátum: 14 ápr 16, 19:06:38 » |
|
Tényleg nem rossz.Főleg ahogy a végén átvált az árnyalatoknál.Elég népszerű viselet,csak vágna hozzá kellemesebb vagy jobban passzoló arcot/tekintetet."Elveszett a lelke tükrében,így végül a saját fényét fakítja/és oltja ki".-Saját, rögtönzött(fáradt) idézet. Majd Photoshoppal mosolyt kanyarítunk az arcára. Amúgy ez is egész tetszetős. Egyenes, fél rövidnek (ha vasalom, mert vasalom, muszáj) mondható hajam van. Ezt ki akarom próbálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 19:07:26 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6026 Dátum: 14 ápr 16, 19:13:01 » |
|
LÁnghoz hasonlót eltudnék képzelni,Lilát már kicsit macerásabban. "Majd Photoshoppal mosolyt kanyarítunk az arcára." -Az sem mellékes,de pont hogy NEM arra értettem.Maga az egész tekintete amit sugároz. Van amikor meglátom az ilyet. -Nagybetűs a javítás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 16, 19:21:43 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6028 Dátum: 14 ápr 16, 19:20:11 » |
|
Halál komolyan megijedtem ettől a képtől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6029 Dátum: 14 ápr 16, 19:20:59 » |
|
Dammit.Meglátszik rajtam hogy is vagyok ma.Jó pár alkalommal igenis fontos kulcsazavakat hagyok le. Előzőből is. Mint mondtam,vagy csak akartam,de nagyrészt nem a mosolyra értettem.Az csak a része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|