gman
|
|
« Válasz #5760 Dátum: 14 ápr 15, 07:02:59 » |
|
Ilyet még én sem tűrök, pedig én aztán nagy varacskos disznó vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5761 Dátum: 14 ápr 15, 08:59:14 » |
|
Figyelj, hírszerzés... van ennél undorítóbb is. Valami szarvasember vagy mi. Na ott azt kamuzták hogy Paul Walker nem halt meg csak megjátszotta, hogy nyugta legyen a magánéletébe. Ja, és tele van ugyanilyen jellegű hírekkel.
Az a baj, hogy minden hírt túlspékelnek, hogy ezzel szerezzenek több és több látogatókat. Azt meg rájuk bízzák, ki hiszi el és ki nem.
Én ezt az adóval kapcsolatos tartozások eltörlését gyűlöltem még olvasni itt anno... na az se volt semmi poszt. Persze mindenkinek saját döntése, elhiszi-e vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5762 Dátum: 14 ápr 15, 09:26:03 » |
|
"Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik, kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt. Arthur Schopenhauer" (A pesszimista filozófus gondolatai közül.)
Nálam ez nem így van. Először kinevetem, kigúnyolóm. Aztán még jobban kinevetem, kigúnyolóm. Végül elkezdek személyeskedni és olyan dolgokat hozok fel, aminek semmi köze az alap állításhoz Majdnem jó gondolat menet, de én még hozzá tenném azt, hogy utána megunom és elkezdek másról beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5763 Dátum: 14 ápr 15, 09:34:38 » |
|
Jaj Lew... most látom, írni még mindig nem tudsz. "Minden igazság 3 szakaszon megy keresztül. Először kinevetik, kigúnyolják. Azután erőszakosan szembeszállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő tényt. Arthur Schopenhauer" (A pesszimista filozófus gondolatai közül.)
Nálam ez nem így van. Először kinevetem, kigúnyolóm. Aztán még jobban kinevetem, kigúnyolóm. Végül elkezdek személyeskedni és olyan dolgokat hozok fel, aminek semmi köze az alap állításhoz Ha Hakuu nem hozza fel, ki se szúróm....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 09:35:32 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5764 Dátum: 14 ápr 15, 10:48:58 » |
|
Hagyjad Lewet, elég baja van nélküled is.
Kész a szar párolt hús-párolt zöldség kombó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5765 Dátum: 14 ápr 15, 11:08:10 » |
|
Jaj Lew... most látom, írni még mindig nem tudsz.
Nem kéne jampiskodnod csak mert Chrome-ot használsz és kijavítja a hibáid De amúgy te se tudsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5766 Dátum: 14 ápr 15, 11:22:06 » |
|
Nem az volt a célom, hogy felhozzam a figyelmed ilyesmire. Mintha sose tévednél úgy viselkedsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5767 Dátum: 14 ápr 15, 11:24:38 » |
|
Az asszony elhúzott dolgozni, kezdődhet az udvarlás! Hakuu, mondtam már, hogy szép vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5768 Dátum: 14 ápr 15, 11:29:56 » |
|
Én egyszer sötétbe anya táskáját simogattam meg, mert azt hittem, a macska. Becézgettem is, közbe a macska nézte hogy ez a paraszt mit csinál.
Ezt a sztorit nem írtad be Pesten hallottam csoportba? Mert szerintem én ott már olvastam ezt. A cica biztos megsértődött. A miénk is megsértődik, ha nem vele foglalkozunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5769 Dátum: 14 ápr 15, 11:32:01 » |
|
Köszönöm, gman te is szép vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5770 Dátum: 14 ápr 15, 11:35:14 » |
|
Seva, én is láttam ott ilyet, bár azt egy látássérült lány írta, de hát ki tudja? : DDD Ó gyerekek milyen szép bimbózó kapcsolatnak lehetünk itt szemtanúi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 11:36:08 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5771 Dátum: 14 ápr 15, 11:42:14 » |
|
Én sajnos kicsi vagyok, kövér és szőrös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5772 Dátum: 14 ápr 15, 11:46:59 » |
|
De szép fényes a szőröd. (Jó ez idiótán hangzik. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5773 Dátum: 14 ápr 15, 13:01:16 » |
|
Ha nem is fényes, mindenképp dús és erős szálú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5774 Dátum: 14 ápr 15, 13:44:13 » |
|
Valakinek van jogsija innen? Mindenki fizetett vizsgánál egy kis "kenőpénzt"? Amúgy szívesen Heni! Nem keresem ki, hogy ide idézzem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 13:50:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|