Ayumichan
|
|
« Válasz #5715 Dátum: 14 ápr 14, 18:44:07 » |
|
Milyen kedves haverod van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5716 Dátum: 14 ápr 14, 18:46:19 » |
|
Ő már csak ilyen... és pont ő panaszkodik, hogy szar a társaság az osztályban. Bár tényleg az... ma igazgató volt órán, és úgy szívatták meg az osztályfőnököt hogy a diavetítős anyagába átírtak egy csomó dolgot hülyeségnek, és így hozták kellemetlen helyzetbe. Meg engem is, az osztály meg...
Ez a húzásuk most, meg hogy a saját osztálytársunk lopott többször is, eléggé lehúzza az osztályunk értelmiségi szintjét. Én nem megyek kirándulni, pont ezek miatt. Nekem bőven elég ez a napi 8 óra velük egy huzamba, nem hogy még két éjszakát szenvedjek ezek mellett.
Sajnáltam az osztályfőnököt. A legjobb, legrendesebb, mindig falazott nekünk, elvitte a balhét, és csak ennyit kért, hogy legyenek most normálisak. És ezt kapta....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 18:47:01 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5717 Dátum: 14 ápr 14, 18:51:05 » |
|
Én se mentem kirándulni osztállyal csak egyszer de még kisiskolásan. Utána inkább nem kértem az osztályból. Hogy én mennyire nem bírtam szinte egy o. társamat sem (kivéve 1-2 barátnő meg pár "semleges" arc de a többit kilőttem volna a világűrbe minél messzebb annál jobb).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5719 Dátum: 14 ápr 14, 18:59:13 » |
|
Én maradok ennél a kutyusnál: Vagy a Kaukázusi juhásznál. Nekem csak a nagy kell, a kicsi nem jó. Nem kell olyan, ami nem elég nagy nekem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 18:59:45 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5720 Dátum: 14 ápr 14, 19:02:38 » |
|
Szóval a nagykutyákat szereted? Én meg (majdnem)mindet. De a macskákat szeretem a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5722 Dátum: 14 ápr 14, 19:09:41 » |
|
Ichigo az első kepen az Chow chow?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5723 Dátum: 14 ápr 14, 19:10:30 » |
|
Akita Inu. De a linkbe is benne van a neve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5724 Dátum: 14 ápr 14, 19:13:00 » |
|
Én először Shibának néztem, de tényleg ott van a neve , viszont nagyon hasonlítanak Na mindegy, a Shiba Inu menőbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5726 Dátum: 14 ápr 14, 19:23:40 » |
|
Ez nem egy kever faj? Olyan mint egy feketesörényű oroszlánkutya! Akkor a közelében akítv lehet a vércseréd.Legalább nem alvad el. Neveknél biztosra mentem,ezért is linkeltem kép helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5727 Dátum: 14 ápr 14, 19:25:46 » |
|
Kaukázusi pásztor kutya. Nyilván biztos kitenyésztették valamiből. Amúgy meg így is láttam már: http://listsmania.com/wp-content/uploads/2013/12/Caucasian-Shepherd.jpgSzóval nem értem, mi van. Viszont ha egy etnikai fordulat le akar szúrni 1000Ft-ért, kétszer is meggondolja, hogy bele kössön e a kutyusba, ha belém éppenséggel nem is nagy ügy. Bár kétlem. Életveszélyes vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5728 Dátum: 14 ápr 14, 19:28:50 » |
|
Bocs, hogy nem vagyok szemfules mint te. De a chow chow lett az uj maniam, es jobban hasonlitra mint az akitara, mivel nekunk volt akitank regen, es sokkal narancssargasabb volt a szine.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5729 Dátum: 14 ápr 14, 19:43:02 » |
|
Ilyen ruha készítést vállalna varrónő? Ebbe akarok rohangálni az utcán mindenhova.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|