Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5700 Dátum: 14 ápr 14, 17:16:38 » |
|
Szerintem undorito... Amugy Vera, dragam ugyes vagy, miert nem vettel krumpli pucolot? En repat nem mertem pucolni, es krumpli pucoloval pucolom azt is. Amugy meg kikeszitenek azok akik divatbol melegek. Jo anelkul is kiakasztanak. xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 17:17:54 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5701 Dátum: 14 ápr 14, 17:17:15 » |
|
Arra gondoltam gman, mikor Mila Kunis és Natalie Portman egy éjszakáznak.
Nem az a vége annak, hogy az egyik megfojtja a másikat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5702 Dátum: 14 ápr 14, 17:20:19 » |
|
Van krumplipucolónk, a végére meg is találtam az evőeszközök rengetegében... :3 Répát pucolni haha, ne már te kis huncut.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5703 Dátum: 14 ápr 14, 17:24:19 » |
|
Jaj de humoros vagy. Azert az viccesebb volt amikor talin, boszen kijelentetted, hogy szarazon semmit nem veszel a szadba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5704 Dátum: 14 ápr 14, 17:36:46 » |
|
Az a gáz, hogy hiába akarnám letagadni ezt mert beugrott, hogy tényleg mondtam, de már fogalmam sincs milyen szövegkörnyezetben, de látom akkor neked is csak a lényeg maradt meg. gman, ugye nem lett baja a gyereknek a keresztanyjától?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5705 Dátum: 14 ápr 14, 17:38:41 » |
|
Remélem. Nekem valahogy nem kell vinnyognom ahhoz, hogy megnevettessem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5706 Dátum: 14 ápr 14, 17:40:37 » |
|
Nem az a vége annak, hogy az egyik megfojtja a másikat?
Fojtogatásra nem emlékszem, de az egyik leszúrja a másikat, de kiderül, hogy mégsem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5707 Dátum: 14 ápr 14, 17:43:05 » |
|
Hat de tudod minket csak a lenyeg erdekel. De ez a beszolas nagyon meg maradt. ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5708 Dátum: 14 ápr 14, 17:59:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5709 Dátum: 14 ápr 14, 18:20:21 » |
|
Jaj ne már... Én értem a cikket, hogy a természetes szépséget próbálják reklámozni, na meg, hogy ne kelljen a nőknek állandóan kozmetikushoz mennie, vagy otthon elintézni ezt. Valakinek ez elég. Én viszont saját magamból kiindulva nem azért nem növesztem meg, mert a társadalmi elvárásoknak szeretnék megfelelni, hanem így érzem jól magam. Még ha "fájdalmas" is a procedúra. Ennek lehet gyökeres okai vannak, hogy már régen elkezdték ezt a nők, a nagy szőrtelenítést, de így is látni az utcán olyan nőket akiket nem érdekel, ha szőrösek a hónaljuknál, vagy a lábukon. Bár olyat is láttam aki a bajuszát borotválta emiatt fekete volt... kinek mi. És nem, nem ízlések és borotvák, attól csak rosszabb lesz. A gyanta többet segít.
Amúgy pont hasonlóról beszélgettünk múltkor a bátyám feminista barátnőjével.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 18:24:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5710 Dátum: 14 ápr 14, 18:30:43 » |
|
Minivel ebben én is egyet értek. Nem bírom nagyon magamon elviselni, elég kellemetlen, de hát tényleg kinek mi. Azok a csodálatosak akik még ki is hangsúlyozzák, pl metrón ujjatlan felsőben kapaszkodnak fel és így o.o"
Mert az meg mennyire beteg hogy ugyanígy londoni dolog, a lányok olyan lábakat akarnak hogy középen abszolút ne érjen össze hanem mint két hurkapálca egy gesztenyéből. Egyik órán beszéltünk róla, kicsit kiakadtunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5711 Dátum: 14 ápr 14, 18:32:25 » |
|
A gyanta macerás szerintem. Én a nyarat is epilátorral szenvedtem végig, kegyetlen volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5712 Dátum: 14 ápr 14, 18:33:24 » |
|
Nekem könnyű dolgom van a lábszárammal mivel olyan nem is látszik hogy lenne ott valami csak kis pihécske az is világos nem kell gyantáznom. Máshova pl. hónaljra meg elég a borotva.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5713 Dátum: 14 ápr 14, 18:34:23 » |
|
Amúgy szerintem se szép. Mondjuk lehet amiatt mert így nőttünk fel és már évtizedek óta ez így a szép. De én rosszul lennék magamtól ha szőrösen hagynám magam... Meg aztán volt egy kémia tanárom, csubi volt a neve. Mármint az igazi nevére nem emlékszem de csubinak hívtuk. Én mondjuk a fiúknál sem szeretem ha hatalmas büdös hónalj szőre van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5714 Dátum: 14 ápr 14, 18:41:28 » |
|
Erről most eszembe jutott, amikor a haverom az amúgy is problémás bnőmet piszkálta ezzel a hónaljszőrrel kapcsolatban. - Szia! - Csá! - Szép a kutyád. - Milyen kutyám? - A hónalj kutyád. - Ez hülye... Heni, nincs is kutyám. Nem szeretem őket! Oh... nem mertem mondani semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|