Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 14 ápr 14, 14:20:53 » |
|
Arra gondoltam gman, mikor Mila Kunis és Natalie Portman egy éjszakáznak. Figyelj Vera, ez is lehetséges, csak kicsit máshogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 14 ápr 14, 14:50:51 » |
|
Az ERŐ mindenkiben megvan még tudat alatt is.Legfeljebb még nem tud a létéről,és hogy hogyan használja fel. El is kezdett esni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 14:51:41 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 14 ápr 14, 14:55:02 » |
|
Végre túl vagyok a kisérettségin, és 100%-os lett. Ennek azért örülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 14 ápr 14, 14:58:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 14 ápr 14, 15:11:30 » |
|
Arra gondoltam gman, mikor Mila Kunis és Natalie Portman egy éjszakáznak.
Én azt a jelenetet azért szeretem, mert nagyon jó színészi alakítást nyújt mindkét színésznő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 14 ápr 14, 15:17:08 » |
|
Vilike keresztanyja eljött sikonyálni. Ha a fiam hülye lesz, azért őt fogom okolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 14 ápr 14, 15:27:06 » |
|
Jólvan erő bajnokok, egy biztos 100%-osan a fiúkat szeretem. Mellesleg Vera, jövőre talán a buziság lesz divat, vagy az már volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 14 ápr 14, 15:35:23 » |
|
Vilike keresztanyja eljött sikonyálni. Ha a fiam hülye lesz, azért őt fogom okolni.
Ez olyan mint amit a biosz tanárom mondott egy barátomnak. Nem tehetsz róla, hogy hülye vagy. A szüleid tehetnek róla. Meg te is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 14 ápr 14, 15:36:27 » |
|
Áh husom az évek óta az. Nézz körbe 1-2 helyen mekkora buzulások mennek néha. Én meg az előbb olyan jót nevettem, hogy nem tudtam krumplit pucolni mert féltem, hogy elvágom a kezem. Good job.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 14 ápr 14, 15:42:53 » |
|
A tőlem balra levő tárgy egy tv. Erős fegyver a valóvilág de csak az alsóbbrendű zombikat iktatja ki. Az édes élet sokkal ütősebb. azzal még a zombi királyt is ki lehet iktatni. A nők 85%a élete folyamán legalább egyszer fantáziál a legjobb barátnőjéről, ezt valami cikkben olvastam Akkor én a maradék 15%ba tartozok. Nőkről még nem volt "mi lenne ha gondolatom".
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 14 ápr 14, 16:46:53 » |
|
Én meg az előbb olyan jót nevettem, hogy nem tudtam krumplit pucolni mert féltem, hogy elvágom a kezem. Good job.
Nagyon jó vagy, mi volt az oka ennek? Én azt a jelenetet azért szeretem, mert nagyon jó színészi alakítást nyújt mindkét színésznő Sejtettem, abban a jelenetben tényleg bele adtak apai-anyait. Heni, ezen az avataron most mi van? Segítenek bajtársaikon vagy egymást b*sszák?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 16:47:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 14 ápr 14, 16:50:59 » |
|
Még így is látszik, hogy a második lehetőség érvényes? Hm... ha nem cserélem le, én is így járok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 14 ápr 14, 16:55:33 » |
|
Höh Mini nem is tudom... talán mert valaki hülyeségeket írogatott. De legalább nem sikerült kivéreztetni magam. : DDD (Bazzeg. XDDD) Igen amúgy eléggé látszik.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 14 ápr 14, 16:58:33 » |
|
Még így is látszik, hogy a második lehetőség érvényes? Hm... ha nem cserélem le, én is így járok... Szaftos kis avatár az biztos. Hagyd meg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 14 ápr 14, 17:01:55 » |
|
Amíg valamelyik házőrző nem veszi le, kint marad. Úgy is szeressük Slendermant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|