Syzygy
|
|
« Válasz #5475 Dátum: 14 ápr 13, 10:42:44 » |
|
Az a baj hogy az ember nagyban alapoz saját magára, és azt nem veszi figyelembe, hogy más lényekre nem biztos hogy az van hatással, ami rá. Révén, hogy más bolygóról van szó, mások a feltételek, így másképp fejlődnek ki az ott élők is.
és én hol alapoztam saját magamra? abszolút nulla fok közelében bármilyen alapú tudatos élet megkérdőjelezhető ha nem tudsz válaszolni, (bár van-e egyáltalán aki tudna) akkor azt mond, ne pedig kamu sablonmondatokkal terelj, hiszen állításodnak teljesen tudatában vagyok, de egyes fizikai törvények ha csak nem egy fekete lyukban élnek ott is érvényesek. Nem kell komolyan venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5476 Dátum: 14 ápr 13, 10:48:34 » |
|
Ő, nem neked írtam azt Syzygy, de mindegy.
Amúgy is a sablonszövegeim hozzászólásvadászati kellékek, miért kell lebuktatni? Ahj....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 10:50:53 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5477 Dátum: 14 ápr 13, 10:50:25 » |
|
Fantasztikus ez az egymás mellett elbeszélő szöveg. Ejej, nem azt mondtad, hogy a hsz vadászás már kinőtted?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 10:52:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5478 Dátum: 14 ápr 13, 10:54:33 » |
|
Hát... Most már értelmesebb hülyeségekkel vadászom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5479 Dátum: 14 ápr 13, 10:55:42 » |
|
Vicces, nem tudod, hogy az annunakik honnan erednek, nem tudod, hogy Chtuhu nem egy regény szüleménye, és ennek ellenére okoskodsz a földönkívüliekről? Nagyon poén olvasni, csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5480 Dátum: 14 ápr 13, 10:57:45 » |
|
Vicces, hogy csak a mai nap folyamán egy kommentemet se fogtad fel Saphi. És nem csak az enyém. Cthulhuról tudom, hogy nem egy regény szüleménye, írtam is. De a nevét tanuld meg leírni kérlek. Mert ha még azt sem tudod, akkor biztos többet tudsz, mint én (bár több kiejtése és leírása is van...). Az Annunakikról sem mondtam nagyobb hülyeséget, mint te, aki fel se fogta, miről van szó, mit írunk, mire célzunk. És mint már mondtam, egy fajra specializálódtam, ami igazán érdekel, amiről vannak tapasztalataim is, a többiről maximum meghallgatok dolgokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 11:00:39 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5481 Dátum: 14 ápr 13, 11:01:39 » |
|
thulhuról tudom, hogy nem egy regény szüleménye, írtam is. FAIL FAIL FAIL FAIL Tudtam, hogy bedőlsz neki. Ja, és nem fogom telefonról Cthulhu nevét javítgatni. aki fel se fogta, miről van szó, mit írunk, mire célzunk. Csodálatos, hogy én nem fogtam fel. Én, aki több annunaki történetét ismeri, mint te, ebben biztos vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 11:02:40 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5483 Dátum: 14 ápr 13, 11:07:14 » |
|
Ő... ezen tulajdonképpen mi volt a vicces? Vicces, nem tudod, hogy Chtuhu nem egy regény szüleménye....
Cthulhuról tudom, hogy nem egy regény szüleménye, írtam is.
Azt hittem csak az írástudásod is elvesztetted, azért írtad úgy Cthulhut Chtuhuként.... ja, lebecsültelek. Írni még tudsz. Másképp nem írtam volna rá ezt. Bocs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 11:08:39 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5484 Dátum: 14 ápr 13, 11:08:28 » |
|
Te komolyan nem érted? És még engem vádolsz azzal, hogy nem értek semmit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5485 Dátum: 14 ápr 13, 11:09:52 » |
|
Erhm... ott a szerkesztésem. Az imént írtam, hogy miért válaszoltam rá így. De kitörölni a képet meg a fenti írásom már nem akartam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5486 Dátum: 14 ápr 13, 11:15:52 » |
|
Amúgy abban igaza van, hogy nem egy regény szüleménye, mivel novella. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Vajon le fog esni valaha?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5487 Dátum: 14 ápr 13, 11:18:28 » |
|
Már pár perce leesett. Csak a humorérzékem szar, vagy túlságosan is fekete... *lö újabb botrány*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 11:21:09 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5488 Dátum: 14 ápr 13, 11:20:57 » |
|
Szerintem az első fordulat lesz most az aktuális vagyis sz*r. fekete humor teljesen másban nyilvánul meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5489 Dátum: 14 ápr 13, 11:23:48 » |
|
Tudom, hogy másban, épp ezért írtam. Hogy ez nem volt az, mert akkor még nevettem is volna rajta. Egyébként ilyen téren szar, tudom. De mindig azért nem... Meg most amúgy is alszom. 2 után feküdtem és 4:30 körül keltünk is. Még ki kéne húzni ezt a hetet. Vagyis a jövőhetet valahogy. De körülbelül ez lesz a reakcióm holnap reggel amikor anya benyit, hogy irány öltözni, go a suliba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|