Ayumichan
|
|
« Válasz #5430 Dátum: 14 ápr 12, 18:39:48 » |
|
Vera? Mármint Veracciról van szó? Azért Ózd is egy érdekes hely arrafelé még nem is jártam a megyében csak Tiszaújvárosban, Mezőkövesden, Szentistvánon és Ricsén. Meg egyszer a Mályi tónál. Na, értem a dolgot. Akkor egy ilyen 31est kell majd fognom ezek szerint, ha busszal megyek. Ha vonattal mész mert a Tiszain van a végállomása, Búzáról 32-es visz fel az avasra. Egyébként tessék itt van a Középszer: http://kepfeltoltes.hu/140412/K_p0184_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 18:45:58 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5431 Dátum: 14 ápr 12, 18:45:54 » |
|
Igen rólam, de nem csak én vagyok jól csak szivat ez a banya. 3 koktél után ki ne lenne jól?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5432 Dátum: 14 ápr 12, 18:47:16 » |
|
Hát 3 koktél után én is jól lennék sőt már 2től is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5433 Dátum: 14 ápr 12, 18:53:29 » |
|
Szerintem vicces volt, de mindenki jolvan. Megyunk Hitler koncertre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5434 Dátum: 14 ápr 12, 20:09:52 » |
|
Na vége Axnen a 3.évadnak is Sherlockból magyarul!
A végén az az utolsó mondat azzal az arccal Moriartytól,hogy:"Hiányzom?".Nem is tudom mit mondjak annyira sokat mond lehet be is szerzem.
Nagyon is bejött ez a rész önmagában is. Csak röviden,hogy ne elemezzek.Hosszú túra Az Elmepalotában.-Egyre jobban fest,részletileg is.Komoly hogy 3 másodperc alatt is mennyi minden ment le.
Lehet a sorozatokhoz kéne írnom,de gondolom ott már régebben kielemezték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5436 Dátum: 14 ápr 12, 20:21:46 » |
|
És igazából ez rohadt nagy spoiler annak, aki még nem látta. Mondjuk nem tudom mi a bajom, mert én már láttam, de kirakhatnátok egy spoiler figyelmeztetést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5437 Dátum: 14 ápr 12, 20:27:15 » |
|
Én kb csak egy részt láttam (a tvben mert anyám pont azt nézte), mondjuk én nem félek a spoilertől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5438 Dátum: 14 ápr 12, 20:33:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5439 Dátum: 14 ápr 12, 20:37:19 » |
|
És igazából ez rohadt nagy spoiler annak, aki még nem látta. Mondjuk nem tudom mi a bajom, mert én már láttam, de kirakhatnátok egy spoiler figyelmeztetést. Sorozatrészek spoilerezésének elévülési ideje 1 hét. (az epizód megjelenésétől számítva) Az időmúlásból az a megdönthetetlen vélelem származik, hogy az adott időintervallum eredménytelen letelte esetén érdekcsökkenés áll be számodra a sorozatrészt illetően. Alanyi jogod megmarad a spoilermentességhez, de ezt az igényt már nem érvényesítheted sehol sem. Úgyhogy élek is elévülési kifogásommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5440 Dátum: 14 ápr 12, 20:45:04 » |
|
Legyen 1 hónap és akkor még kedves is leszel!
Amúgy a mai találkozón valakinek volt egy kék, vagy türkizes kardigánja, mert akkor lehet láttam az ablakból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5441 Dátum: 14 ápr 12, 20:53:35 » |
|
A Szandinak kék pulcsija volt. A spoilerek ügyében meg tényleg igazatok van valamennyire, mert azt én sem számítom spoilernek, ha itt leírom a Harry Potter tartalmát, de ha valaki épp most olvassa először és kijelentem neki, hogy mi lesz a vége az spoiler. Na mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5442 Dátum: 14 ápr 12, 20:58:30 » |
|
Az más kicsit. Mert akkor tudod, hogy épp elkezdte olvasni, vagy nézni. Olyankor nem mondjuk el, viszont, ha valakit nem érdekel, nem néz meg ilyen videót, vagy, ha még nem látta DE tutira megnézi a közeljövőben akkor meg nem nézi meg a videót és nem olvass el olyan hozzászólásokat. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5443 Dátum: 14 ápr 12, 21:33:12 » |
|
Mini az Szandi volt. Én meg Noénál alszok, jaj de jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5444 Dátum: 14 ápr 12, 21:36:05 » |
|
|
|
|
Naplózva