Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5250 Dátum: 14 ápr 10, 20:34:26 » |
|
Nyugi Mini csak vicceltem. Ilyen aljasnak nézel engem? Nos igazából.... Szerintem, ha jól csinálná, és jól lenne híresztelve, nem merülne feledésbe és így is a köztudatban maradna. A hangja meg van hozzá és igaz, hogy a rossz reklám is reklám és, hogy ők erre mennek rá, vagy nem tudom, de egy idő után normálisabb "sztár" lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5251 Dátum: 14 ápr 10, 20:35:59 » |
|
Egy időben a KakaIru párosítástól állt égnek a hajam. Karaktergyalázás. A yuri sem jobb abban sem látok semmi érdekeset. és a végén úgyis a botrányaiból él majd meg.
Mert romlott a világ, és több pénz dől az édes élethez hasonló műsorokban való szereplésből mint a koncerekből.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5252 Dátum: 14 ápr 10, 20:37:06 » |
|
Tudom, hogy igen, ne is tagadd ezek után... Amúgy az a vicc, hogy látszik a fején hogy ezt jobban élvezi mint a mostani dolgait. Legalábbis szerintem. Aztán ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5254 Dátum: 14 ápr 10, 20:39:20 » |
|
Csak a törzsi táncokhoz ennél sokkal összetettebb zene dukál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5255 Dátum: 14 ápr 10, 20:40:16 » |
|
Azért egy két srác nem semmi, hogy mozgatja a csípőjét. Jaj, dehogy Vera!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5256 Dátum: 14 ápr 10, 20:43:22 » |
|
Ez alá a videó alá ez a zene kéne: https://www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug Nigganigganigganigga. So feka szóval aki nem ismeri készüljön, fájni fog. De érdemes megnézni, hogy a videó lenémítva és ezt alá. Csodálatos. (Szegény nyusziii.) Cöcöcö. Na majd azért cukrászdába elmegyünk majd ugye? *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 20:48:38 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5257 Dátum: 14 ápr 10, 21:07:27 » |
|
One piece vezeti a naruto kun árfolyamértéket 639 ponttal, a fordítók tartós ám kis mértékű növekedést várnak rövidtávon, portfólió szempontjából a hétről hétre stabilitást kereső kockázatkerülő letöltőknek ajánljuk. Naruto Shippuden indexe drasztikusan csökkent 358 pontra, a bagatell történetvezetés eredménye miatt, ráadásul az országos mangaminősítők az "A" kategóriába sorolták, hosszútávú olvasók deficitmérleggel számolhatnak hónap végére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 21:08:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5258 Dátum: 14 ápr 10, 21:12:44 » |
|
Szerintetek ez hogy lehetséges? A lányok biztos értik, min akadtam fenn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5259 Dátum: 14 ápr 11, 05:58:53 » |
|
Lányok, ti sem hagyjátok aludni a párotokat, ha ti nem tudtok? Miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5260 Dátum: 14 ápr 11, 09:44:52 » |
|
Saphi ez azért elég wtf. o.O" gman: ez se mindenkinél van így, de aki ezt csinálja annak túró a fülébe. Hiába vagyok lány, nem lenne szívem majd felkelteni a páromat, hogy ugyan legyen már addig ébren amíg én szenvedek az elalvással.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 11, 09:49:11 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5261 Dátum: 14 ápr 11, 09:50:09 » |
|
Ez részben tuti greenscreen Ám buktam a melómat, nincs az a kezdő vállalkozókat támogató izé már amivel el tudtam volna indítani a vállalkozásom és a semmiből nem tudok havi 71k-t letenni a járulékokra stb mindenf@szomra szóval több hónapnyi tanulás, egy feleslege pszáf vizsga után találhatok ki valamit hogy ne dobjanak ki otthonról
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5262 Dátum: 14 ápr 11, 11:47:47 » |
|
Voltam egy preparátor ismerősöm irodájában. Mutatta a fűrészét, amivel hullákat darabol. Masashinak tetszett volna. Nagyon érdekes volt az irodája, vagyis inkább labor volt. Akváriumát is megnéztem meg adtam neki vizeletmintát egy kísérlethez. És kaptam tőle cserébe egy A/3 méretű Ülő Bika portrét. *.* pszáf vizsga nem fölösleges. Tudtommal sok helyen jól jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5263 Dátum: 14 ápr 11, 12:06:53 » |
|
gman: ez se mindenkinél van így, de aki ezt csinálja annak túró a fülébe. Hiába vagyok lány, nem lenne szívem majd felkelteni a páromat, hogy ugyan legyen már addig ébren amíg én szenvedek az elalvással. Engem sem kelt fel, mert esélyt sem ad elaludni. Ficereg és/vagy beszél hajnal kettőig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5264 Dátum: 14 ápr 11, 12:21:51 » |
|
Micsudi, tudod, az ilyen dolgoknak időben utána kéne nézni, és akkor nem lenne ekkora koppanás. Mellesleg az a vizsga még lehet jó valamire. Seva, ez érdekesnek tűnik, téged ugye nem akart feldarabolni még véletlenül se? :| Ilyenkor kell azt csinálni, hogy körbetekered egy tekercs szigetelőszalaggal, probléma megoldva. Mocorogni se fog, beszélni se, te meg tudsz aludni békésen. Engem meg "összekarmolt" a nyulam. Felvettem a nyakamba, és ahogy mocorgott vagy 7-8 vörös csíkot hagyott maga után, mintha beleszaladtam volna egy drótkerítésbe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 11, 12:23:03 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|