Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5235 Dátum: 14 ápr 10, 19:43:01 » |
|
Igen, közvetlen én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5236 Dátum: 14 ápr 10, 19:43:18 » |
|
Mini egy nagyon gonosz ember.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5237 Dátum: 14 ápr 10, 19:44:20 » |
|
Nem igaz Noémi! Tessék kapsz egy ölelést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5238 Dátum: 14 ápr 10, 19:45:20 » |
|
TATU-nál a klippeket kell nézni, főleg azt amelyikben diáklányos uniformisban smárolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5239 Dátum: 14 ápr 10, 19:50:55 » |
|
Persze ha pasik csinálják ezt, az már gáz... nagyon logikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5240 Dátum: 14 ápr 10, 19:55:02 » |
|
Teljesen nyilvánvaló. De őket emiatt nem szabad bántani. Mini tényleg gonosz ezt alátámasztom.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5241 Dátum: 14 ápr 10, 19:59:23 » |
|
Ugyan már, a lányok meg azt szeretik nézni, ahogy a mindenféle (anime) pasik egymásra nyáladzanak. Mondjuk engem attól kiráz a hideg, akkor már inkább két lány...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5242 Dátum: 14 ápr 10, 20:01:17 » |
|
Szerintem is szép hangja van, bár sem az emberi, sem a zenei stílusa nem jön be. De régen voltak jó számai, például ez nem rossz, habár ez Dolly Parton feldolgozás. Ez a stílus még illik is a hangjához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5243 Dátum: 14 ápr 10, 20:18:36 » |
|
Én már kinőttem ebből az anime mániából, és a buzis kinézetű pasikból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5244 Dátum: 14 ápr 10, 20:19:51 » |
|
Mini tényleg gonosz ezt alátámasztom. Most mitől lettem az? CrazyCat, te most a yaoira gondolsz? Mert kérlek akkor ne általánosíts! Ez a stílus tényleg jó lenne neki, jobb mint a mostani pop, remélem egyszer rájön. Amúgy rohadt jó mély hangja van, amit én szeretek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 20:22:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5245 Dátum: 14 ápr 10, 20:22:22 » |
|
Én se szeretem a yaoit. Főleg azt nem amiben a kedvenc férfi karaktereimet párosítják más férfiakkal.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5246 Dátum: 14 ápr 10, 20:24:28 » |
|
Nyugi Mini csak vicceltem. Ilyen aljasnak nézel engem? Blőe, ebben egyetértek, ebből a körből én nagyon messzire kiesek, gyűlölöm a yaoi-t, csomóan mondják hogy jó de a sztorija a lényeg, de én akkorse bírom kész pont. :"D Amúgy lehet egyszer rájön, mert ez tényleg jó. De hát ha olyan lesz mint Lindsay akkor esélytelen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 20:25:52 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5247 Dátum: 14 ápr 10, 20:27:49 » |
|
Csak ugye mostanában ezzel nem kerül be az újságokba, és nem marad a köztudatban, mert mindenki a gyökér degeneráltakra kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5248 Dátum: 14 ápr 10, 20:30:52 » |
|
Ah, oda akartam írni, hogy a legtöbb lány, de ezek szerint kifelejtettem >.< Sose értettem, mi a jó benne, pedig szinte az összes lány ismerősöm odavan érte. Annál még az is jobb, mikor a kis ázsiai idoljaikat párosítják, nemtől függetlenül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5249 Dátum: 14 ápr 10, 20:33:12 » |
|
Miley munkássága az én életemből szinte teljesen kimaradt, most meghallgattam ezt a számot, tényleg nincs annyira rossz hangja. A vicces az egyébként, hogy ebben a nagyon mainstream popszakmában tök értelmetlen jól énekelni, mert annyira nem azt nézik. Szóval még akinek jó hangja van, az is beleszürkül a mezőnybe, és a végén úgyis a botrányaiból él majd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|