|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5191 Dátum: 14 ápr 10, 12:43:19 » |
|
Még sohase próbáltam ki a távíró funkciót itt.
Nem olyan izgi mint hittem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 12:43:53 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5192 Dátum: 14 ápr 10, 12:45:15 » |
|
De azért nem is rossz. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5193 Dátum: 14 ápr 10, 12:56:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 12:56:39 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5194 Dátum: 14 ápr 10, 13:06:21 » |
|
Uh. stop. ez. stop. tök. stop. menő. stop. Amúgy rohadt jó az idő, egyik pillanatban ömlik, másikban mintha ránk szórtak volna jeget, a következő pillanatban süt a Nap. Majd megint esik. És az orgona kivirágzott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 13:26:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5195 Dátum: 14 ápr 10, 13:51:07 » |
|
Kíváncsi vagyok otthon esik-e. A tavalyi és az idei szárasság miatt elkezdtek kiszáradni a sövénykerítésünk bokrai. Anyum próbálja ptólni őket, de vagy 3 év mire megközelítik az eredetiek magasságát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5196 Dátum: 14 ápr 10, 13:54:13 » |
|
Rita, meg tudom neked mondani azonnal, hogy nálatok nem esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5197 Dátum: 14 ápr 10, 14:23:10 » |
|
Mini az nálunk is, olyan jó illat van az udvaron, meg tele van tulipánnal a kert. *-* De mi ez a kib*szott hideg? Oké, hogy esik meg stb, de mire hazasétáltam azt a kemény 150 métert a busztól, majdnem lefagyott az orrom erős túlzással. Szerintem nem költözök inkább Finnországba, maradok a seggemen. >_< (Bár ott legalább süt a Nap.) Itt a mályvafa meg a tuják száradtak ki majdnem, de mama még idejében megmentette őket valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5198 Dátum: 14 ápr 10, 14:32:40 » |
|
Mehetünk holnap a klipp forgatásra. Csak fényképezni nem szabad.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5199 Dátum: 14 ápr 10, 15:10:41 » |
|
Itt nálunk esik. Jó jó kell az eső a földnek de megvárhatná hogy elmenjek a dolgomra és haza is jöjjek onnan. Mondjuk most mintha elállna.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5200 Dátum: 14 ápr 10, 15:14:29 » |
|
Mert mi van vele? Nem követek olyan híreket amik nem érdekelnek, de ha már felhoztad gondoltam megkérdezem. Ha nem ugrana be mindenhol róla valami infó, amit nem kerestem róla, nem is igen érdekelne. De így igen, vagyis nem, nem érdekel, inkább csak irritál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5201 Dátum: 14 ápr 10, 15:31:45 » |
|
érdekes, hogy én sehol sem találkoztam róla infóval kb. fél éve a nevét sem hallottam, olvastam, míg fel nem hoztad
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5202 Dátum: 14 ápr 10, 15:44:51 » |
|
Egy képet linkelt be valamelyikőtök itt, arra reagáltam.
Egyébként sajnos hírként kezelik a sok mocskot, amit csinál. Igen, néha olvasok a neten, csak nem ő a célszemély.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5203 Dátum: 14 ápr 10, 16:52:24 » |
|
Olyan mint Justin Bieber. Csak 9gagről tudok róla dolgokat meg meghallgattam 2x fél számát. Ne tartsam pocsék előadónak anélkül, hogy nem hallottam volna tőle semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5204 Dátum: 14 ápr 10, 17:05:02 » |
|
Én sem tudok róla semmit, de kicsit se követem a neten, hogy mizu. Amúgy Heni, én voltam aki kirakta. Btw az a szám az ami nekem őszintén szólva tetszik is, mármint hanggal. UH Vera, ara fele is finom illatok lehetnek. Milyen sok újonc fordító az oldalon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 17:11:21 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|