25 júl 18, 09:30:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1607230 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4740 Dátum: 14 ápr 07, 19:40:16 »

Lehet marokszámra számolni a barátokat. De igaz barátok kevesen vannak. És én megtaláltam őket. Tudod vannak akik önző módon megvonják mástól a segítséget .Egy sokkal magasabb szinten kell, hogy légy ahhoz, hogy értsd ezt. A többi kifogás és önzőség. Mert ilyen az ember.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4741 Dátum: 14 ápr 07, 19:41:50 »

Én a fiú lány barátságoktól megyek falnak. Akkora kamu az egész... Ha túl nagy barátságot szőnek az úgy is szerelem lesz az egyik fél részéről, pedig pont én vallottam ezt, hogy butaság. Ironikus.  smirksweat

Nem minden esetben és nem igazán lesz belőle szerelem. Vonzalom az előfordulhat, velem már nem egyszer megesett, de ha azon túl teszi magát az ember akkor igazán remek barátságok születhetnek.
Volt olyan, hogy nekem tetszett valaki, volt olyan, hogy én a másiknak, de mindegyiken túl tettük magunkat.

pl.

A legjobb barátom tetszett kb 12-13 éves koromban, padtársak is voltunk és egyszer megláttam egy szőrszálat kilógni az orrából el is múlt a vonzalmam iránta. Azóta már mind a kettőnkre volt része számos kapcsolatban és már nem is tudok férfiként gondolni rá, olyan mint az öcsém, néha mint a bátyám, még egy ágyban is aludtunk nem egyszer. xD

Persze volt olyan eset amikor sajnos a barátságom megszűnt, megyszakadt az illetővel, de arról a másik fél butasága tehet. Durci

« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 19:46:34 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4742 Dátum: 14 ápr 07, 19:44:00 »

Ms Trager, azt hiszem, kitiltás nélkül nem tudnék erre semmit se mondani .
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #4743 Dátum: 14 ápr 07, 19:44:26 »

Létezik, bár a "legigazabb" fiú barátaim esetében köztünk valamelyik fél részéről mindig volt valami vonzalom. Aztán volt nagy veszekedés, haragtartás mert a másik nem akarta a dolgot (vagy hasonló), hosszú idő után aztán mindig kibékültünk és tádám, tök jó barátok lettünk-maradtunk. Szóval van, csak meg kell küzdeni érte. Nevet
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4744 Dátum: 14 ápr 07, 19:45:55 »

Én a fiú lány barátságoktól megyek falnak. Akkora kamu az egész... Ha túl nagy barátságot szőnek az úgy is szerelem lesz az egyik fél részéről, pedig pont én vallottam ezt, hogy butaság. Ironikus.  smirksweat

A fiú lány barátságra én és a haverom tökéletesen rá tudunk cáfolni. Mindenféle dolgot megbeszélünk egymás között, még a legbensőségesebbet is, de egy rendkívül erős baráti szinten vagyunk. Az összeköltözés és közös együttélés is szóba került, de nem párkapcsolatként, csak lakótársként. Testvérekként tekintünk egymásra.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4745 Dátum: 14 ápr 07, 19:46:48 »

Masashi: Rita is igaz barátokról beszél. Felnőtt barátságokról, olyanokról akikkel el tudod képzelni a barátságod 20 év múlva is, akikkel nem nyaljátok egymás seggét nap mint nap mégis ezekről a barátokról tudod, hogy bármikor megkeresheted őket és nem fognak leszarni, ha tényleg szükséged van rájuk.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4746 Dátum: 14 ápr 07, 19:48:50 »

Vannak ilyen barátaim, kapásból 4 ilyet tudok felsorolni (bár a korkülönbség jelentősebb némelyiknél, pont ezért tekintek rájuk egyfajta apaként, bizonyos témakörökben főleg). Lehetséges, hogy Morita most kevert két témát, ugyanis én általánosságban is beszéltem az emberekről, nem csak a barátokról.
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #4747 Dátum: 14 ápr 07, 19:50:20 »

Hakuu, nekem a legközelebbi haverjaim sokáig srácok voltak. Sőt, mai napig van olyan akivel olyan friendzone van hogy bárki megirigyelhetné. Jó mondjuk van pár ember innen aki ismeri azt az illetőt aki a húgának tekint közben meg állandóan szerelmet vall meg stbstb. lehet tovább gondolni. De még őt is tudom ott tartani anélkül, hogy sértődés lenne belőle mert tudom, hogy egy idióta de nagyon imádom mint barátot. És Noéval meg egyetértek, lehet belőle vonzalom, de meg kell állni egy pontnál és azt mondani hogy elég, nem akarod hogy komolyabb legyen. Ha meg a másik fél megérti lehet tovább menni.

Szobaellenőrzés, húha, anyám szokott benézni néha de inkább kimegy, mert zavarja ha egy ruhám nincs elpakolva. Ha meg kupi van akkor ordít mint a sakál. ikszdé
(Beírnak 4-en nem igaz. Szomorú Rita az a dolog pedig érdekelne. :"D )
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 19:51:12 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4748 Dátum: 14 ápr 07, 19:51:10 »

Nyilvánvaló, hogy nem vagyok képes a csekély mértékű intelligenciámmal és műveltségemmel értelmezni a magasröptű gondolataid. Szerintem nem is kellene egy ilyen embernek szót fecsérelnie rám.
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4749 Dátum: 14 ápr 07, 19:52:55 »

Morita, nem én mondtam. De a te felelősségedre vonsz le következtetéseket, még ha ettől mérföldekre is kerülsz attól, amit valójában értetni akartam.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4750 Dátum: 14 ápr 07, 19:54:34 »

Azt hiszem együtt fogok tudni élni ezzel a felelősséggel. Nehéz lesz, fájni fog, de túlélem.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4751 Dátum: 14 ápr 07, 19:54:54 »

Nyilván való, hogy mi akik nem világosodtak meg még a lét értelméről nem értelmezhetik az egymásnak folyton ellentmondó hozzászólásokat amiket kreálsz Masashi.

Ritus az apám vagy én meg a tiéd. Nevet De akkor kink nekünk Syzy?

Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #4752 Dátum: 14 ápr 07, 19:55:51 »

Noé, ez nagyon jópofa történet.  Nevet Jobb kedvem lett.
Őszintén, én talán ha egyszer elő fordult, hogy megtetszett egy fiú haverom még 7-ben. De mindig fordítva történtek, hülyén a dolgok.  Szomorú

Vera, erre most inkább privátban válaszolok neked.

Amúgy az ember találhat olyanokat, csak nem arra kell menni, hogy ez ismert, menő stb Sokan rossz szempontok szerint választanak barátot.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4753 Dátum: 14 ápr 07, 19:56:40 »

Sosem voltam az apád Noe!  Te a dédnagyanyám vagy, mert te Kannus anyukája vagy, aki Syzy anyukája aki meg az én apukám. Plusz még az ikertesóm is vagy.
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #4754 Dátum: 14 ápr 07, 19:56:47 »

Nem várom el tőlük, hogy annyi ismeret híján értelmezzék. Megszoktam. Túl intelligens vagyok még ide. Megszoktam, hogy mások felfogják. Talán ott kéne próbálkoznom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins