Aes Sedai
|
|
« Válasz #4710 Dátum: 14 ápr 07, 16:19:56 » |
|
Elkezdtem itt olvasni a hszeket, de annyira lesett az állam, hogy azóta se tudom visszatenni a helyére. Elég csak szavakat idéznem: "gyűlölet, kirekesztő, beszűkült stb," Meg a jajj szegény elnyomott mindenféle csoportok, akik amúgy totál elhatalmasodtak már a fejünkön. Mi van ma itt, srácok, akciósak voltak a jegyek a liberális klub agymosodáiban? Ezek nagyon B-kategóriás TASZkalapságok azért, ennél még a magyar tumblr politizáló része is tud jobbat néha. Ha már liberális lózungokat akarunk puffogtatni, akkor legalább minőségi módon csináljuk. Pedig az EU-s téma még vitaképes is, de most egyelőre fel kell szednem az államat, de ez nem lesz egyszerű, mert szerintem átzuhant egy féregjáraton egy másik univerzumba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4711 Dátum: 14 ápr 07, 16:29:14 » |
|
Felesleges belemenni az ilyen-olyan csoportokba, mert általánosítás az egész. Minden "kasztból" özönlenek az ocsmánynál ocsmányabb emberek, és persze a tisztességesek is. A szavazás meg szerintem, ha jelentene bármit is, ha tényleg segítene, nem valószínű, hogy engedélyeznék. Legalább a látszat szabadság megvan.
A politika meg olyan, mint az Alien vs. Predator (akár a szavazás), mindegy, melyik fél győz, de az ember általánosságba így-is úgy-is veszít.
Pedig elvileg a nép ad hatalmat. Na most az megint más kérdés, hogy ki hogy nyúl bele a szavazatokba. Az ország élére kerülők pedig tagadhatatlanul önös érdekeiket szolgálják, és ezt kár is tagadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4712 Dátum: 14 ápr 07, 17:34:09 » |
|
Elképzeltem, hogy Saphi mennyire örül, hogy Viir kikosarazott. Az avámon szereplő hölgy ilyen menő: https://www.youtube.com/watch?v=MPVr0_qUVbY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 17:47:13 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4713 Dátum: 14 ápr 07, 17:50:00 » |
|
éééééééééééééés meghalt a téma mondjuk nem bánom, bár annak ellenére, hogy fárasztó volt valamilyen szintem olvasni a hsz-eket, helyenként jót szórakoztam egyes hozzáállásokon...
Vajon én vagyok a bunkó paraszt, ha kitakarítom az egész szobát, hogy csilli-villi legyen szobaellenőrzéskor és elvárom, hogy legalább a felmosóvizet a másik vigye vissza? Elkényeztettek gólya koromban a szobatársaim, ők voltak az ideális szobatársak. *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4714 Dátum: 14 ápr 07, 17:55:16 » |
|
Hát te mostál fel, te hoztad a felmosóvizet, a te felelősséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4715 Dátum: 14 ápr 07, 18:00:20 » |
|
Az senkit se érdekeljen, hogy kidörgöltem a fürdőszobát, sepertem, porttöröltem.... ő meg 2 hete semmit sem tett, csak befertőzte a szobát bárányhimlővel. Furcsák ezek a 95-ben születettek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4716 Dátum: 14 ápr 07, 18:02:40 » |
|
Vajon én vagyok a bunkó paraszt, ha kitakarítom az egész szobát, hogy csilli-villi legyen szobaellenőrzéskor és elvárom, hogy legalább a felmosóvizet a másik vigye vissza? Szerintem jogos. Én biztos megsuhintottam volna a másikat, ha nem segít még ennyit se. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4717 Dátum: 14 ápr 07, 18:03:02 » |
|
Idősebb vagy, hát uralkodj felette! Én is ezt tettem anno. Vajon mi lehet a kis taknyossal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4718 Dátum: 14 ápr 07, 18:25:08 » |
|
Ha nálunk lenne szobaellenőrzés, akkor hozzánk már el se jutnának, mert lakótársam szobájában szívrohamba elhunyna minden ellenőr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4719 Dátum: 14 ápr 07, 18:47:04 » |
|
Melyikében? Egyébként előadás helyett takarítottam szóval nekem jól esett. Csak az zavar, hogy múlthéten pont elrontotta a hazautam azzal, hogy WC-re menet véletlen meghallottam ahogy kibeszél, hogy nem érzek vele együtt, minden alkalommal mikor ki jön rajta egy új pötty a bárányhimlő miatt. Így most aztán nekem is ki kellett beszélnem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4720 Dátum: 14 ápr 07, 18:51:32 » |
|
Ha három nőt összezárunk, kettő tuti kiutálja a harmadikat, akkor is, ha amúgy jóban voltak. Érdekes állatfaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4721 Dátum: 14 ápr 07, 18:56:32 » |
|
Kikérem magamnak, mi csak 2-en vagyunk. Ameddig hárman voltunk királyság volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4722 Dátum: 14 ápr 07, 18:59:24 » |
|
A hozzám közelebblévőjében. A múltkor mondjuk én is kiakadtam az egyikre. Odajön hozzám, hogy legközelebb nekünk kell takarítani, mert a héten ő csinálta. Ami annyi volt, hogy kiporszívózott és rendbe tette a konyhát, ami amúgy is az ő dzsuvájával volt tele, de még azt se valami szépen. Kicsit túlértékeli magát és a takarítási készségeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4723 Dátum: 14 ápr 07, 19:02:42 » |
|
Nem feltétlenül, gman. Mi 3-an voltunk anno össze zárva még, egy "kolégium" szerű, nyári gyakorlaton. Mi 3-an az egész osztályt kiutáltuk, nem csak egy embert.
Egyébként nem hiszem, hogy mindenkinél így van. Az mondjuk manapság nagy divat, hogy az állítólagos legjobb barátnő előtt mindig nyalizik a másik, mindent megvesz neki, puszi egyfolytában, s*ggre pacsi meg minden, de amint nincs a közelbe a "legjobb barátnő", rögtön koppra kibeszéli az illetőt.
Nehéz igaz barátra lelni, aki nem döf hátba. Vagy nem tudsz róla, hogy hátba döf. Bár az talán még a gyakoribb eset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4724 Dátum: 14 ápr 07, 19:06:21 » |