Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4695 Dátum: 14 ápr 07, 14:10:47 » |
|
Kroni te részeg vagy? xD Az elég érdekes lenne, tökfej. És még mindig nem fiú. :"D Hodor neme meg Hodor, tudhatnád.  Amúgy nem, Szandi nevezett el így. Aes, nem vagyok én ideges, aki nem tudja lenni stupid, ja meg lusta hogy nem néz utána. Azmeg jó kérdés. Elvileg HBO Go-n reg nélkül fent van. Szerintem az az. (Na én meg a magyart gyűlölöm.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 14:15:51 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4696 Dátum: 14 ápr 07, 14:15:47 » |
|
El kell jönni Budapestről mondjuk Szabolcsba vagy Borsodba, de akár Hajdú-Bihart is mondhatnám, ha itt kéne élned, nos a jobbik már egészen védhető alternatívává válna szavazáskor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 14:16:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4697 Dátum: 14 ápr 07, 14:22:26 » |
|
Ezért szerencse, hogy nem is indultak neonácik a választásokon.
Igen. Lámpást illetően remélem hamarosan élőben kérdezhetem ki a nézeteiről. *.* Majd továbbítom felétek is, ha engedélyezi.  Viir nem tetszik az új neved, legyél inkább te Khaleesi. Még illene is hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4698 Dátum: 14 ápr 07, 14:39:12 » |
|
Hozzám miért Seva? A fehér paróka mi?  Amúgy lehet visszakérem majd a Viir-t inkább. Életemben először megyek Pilisre egyedül. Debrecenbe lazán lementem ami 200+ km ugye, ez csak 40 de olyan ijesztő. :|
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4699 Dátum: 14 ápr 07, 14:42:34 » |
|
Jó, hát lehet nem annak hívják magukat, de azért be akarják jegyeztetni az egész zsidó lakosságot 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4700 Dátum: 14 ápr 07, 14:42:56 » |
|
Addig az ajánlott továbbképzéseket illendő lenne elvégezni: 1) Igazságkerülés és mellébeszélés felsőfokon 2) Saját gerinceltávolító műtét fájdalommentesen OKJ 3) Ha az elsőt elvégzed és kitűnően hazudsz a második meglétéről, akkor tied a 2. és 3. is egyben.
Javaslok egy "Hogyan lehet hatékonyan emberi agyat mosni" gyorstalpalót. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4701 Dátum: 14 ápr 07, 14:45:06 » |
|
Inkább stílusra illik hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4702 Dátum: 14 ápr 07, 14:47:16 » |
|
Szélsőséges ellentmondás egy szélsőséges párttal szemben?  Komolyan nem minden fekete meg fehér szerintem.. ^^ A jobbos valóban a leginkább "csábító" ajánlatot teszi az ország legnagyobb része számára de ennek töredéke hisz.. azzal meg, hogy most a nari lett megint megválasztva azt fogja szerintem eredményezni, hogy még elkeseredettebbek lesznek az emberek és 4 év múlva jobbos lesz, de ez még csak találgatás. Az EU-s támogatásos pénzes blabla meg azért így nem igaz, amit előtte leírtam azokat kérik ezért cserébe úgy meg mindjárt nem olyan jó az. Ezeket a pénzeket eddig is rá bírta volna fordítani az ország, csak nem kötelezték rá őket ezért nem is tették. Mivel az országnak volt kereskedelme az EU előtt, elég csak Szabolcsi szegénységben termesztett almát nézni, a Németek élnek halnak érte a világ legjobbjaként lehet megvenni az olcsó Szabolcsi almácskákat Németországba nem vicces ez? ^^ De ez csak egy példa a sok közül, van egy bizonyos előnye az EU-nak az pedig a kedvező HITEL. Mivel csak hitelből tudunk gazdálkodni ma már. Az EU óta a magyar termelők 70%-al estek vissza szerintem ez elég brutális ^^ Most meg ez az oroszoktól megvéd? Nem mondanám, akkor minek építünk az oroszoknak atomerőművet? A nyugat Magyarországban található szél erőművet meg miért nem a Magyar energia felhasználásra fordítjuk? Lehet mert, az sem magyar hanem Ausztria kezében van így ők fizetnek a földért amire kiépítették és a Pénz a minénk az Energia az övék. Pár éve találtunk ugye finomításra szoruló földgázt ami azt hiszem 40 évre lett volna elég a teljes országnak, mi történt vele miközben EU-sok voltunk eladtuk az Oroszoknak. Hmm szerintem annyira nem védenek meg minket.. Naa mind1. Am. mondtam, hogy órákig tudnék erről beszélni, de érdemes tényleg külföldiek szemével látni ezt az országot kicsit, csak a média ezt próbálja elnyomni.. De megint minek beszélek erről úgyse hat senkire xD... Ayumi azt ki kellene egészíteni még egy "Média fakultációval - ami a hogyan tüntessük fel a negatív híreket pozitív és vagy semleges tény ként." A jobbosok meg am radikális változást akarnak, nem minden ötletük jó, de a java igen követendő. Bár én jobbikosnak sem mondanám magamat.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4703 Dátum: 14 ápr 07, 14:47:34 » |
|
Életemben először megyek Pilisre egyedül. Debrecenbe lazán lementem ami 200+ km ugye, ez csak 40 de olyan ijesztő. :|
Pilis nem is ijesztő, én itt lakom  na nem mintha bárki kérdezett volna.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 14:50:42 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4704 Dátum: 14 ápr 07, 15:01:30 » |
|
Minek listáznák a zsidókat? Listázzák ők saját magukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4705 Dátum: 14 ápr 07, 15:05:13 » |
|
Egyetértek ebben Saphival. Amúgy Seva ez most dícséret vagy sértés?  Néha Sheldon mód van.  Itt léve tényleg nem az, már a nyuszi is nálam, mehetek haza. Nővérem párja lakik itt de nála se voltam még így 5 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4706 Dátum: 14 ápr 07, 15:23:20 » |
|
Nem mondom, hogy nem egyszerűsítettem le kicsit, de akkor úgy fogalmazok, hogy ha egy pártnak az a célja/azzal promózza is magát, hogy ő majd "betiltja a melegeket"(xD), vagy eleve valami kirekesztéssel/gyűlölettel kapcsolatos dolgot hirdet, akkor az számomra automatikusan azt jelenti, 1) Csak a szavatokra hajt 2) Nincs igazi célja, és ezzel leplezi, vagy ne adj isten, 3) Komolyan ennyire beszűkült a látásmódjuk. Eleve a világnézetem ellen valónak tartok mindenféle energiabefektetést valakik/valamik céltalan utálatába, hogy egy egyszerű példával éljek, ne a háború ellen tüntess, hanem a béke mellett  Igen, megszabnak bizonyos határokat, törvényeket, szabályozásokat, vámokat meg hasonlókat a pénzért cserébe, de hát eddig arról volt itt a szó, hogy mekkora hülye a kormány, lásd Paks 2.0 amit nem 'mi' építünk, csak pár idióta kitalálta, szóval miért baj az hogy pár dolgot kivesznek a kezükből és legalább azt nem hagyják elbaszni? Meg eleve az EU egy érdekközösség, szóval nem egyes országok alá rendeli a többit, hanem az összesnek próbál anynira kedvezni amennyire lehet. Például mint mondtam ugye, mi több pénzt kapunk mint befizetünk a sok fejleszteni való miatt, de egy Németországnak ebből a szempontból kifejezetten veszteségesre jön ki a dolog, így jut pénz a elmaradottabb régiók támogatására. Jó nekik h fizetni kell? Nem. Nekünk jó hogy fizetnek így van mit elkölteni? Hell yeah. Valamint vicces hogy ez EU ról ilyen távoli, elérhetetlen dologként beszélünk, mikor mi is a részei vagyunk 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4707 Dátum: 14 ápr 07, 15:30:37 » |
|
Ez a baj, hogy nem érted amit mondok. Több időm lesz majd elmagyarázom hosszabban miért nem jó ennyire csak a pénzt nézni, kicsit mögé kell jobban látni ennek ahogy Syzy is teszi pl. ne csak a jót lásd benne lásd a rosszat is.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4708 Dátum: 14 ápr 07, 15:45:08 » |
|
1) Csak a szavatokra hajt 2) Nincs igazi célja, és ezzel leplezi, vagy ne adj isten, 3) Komolyan ennyire beszűkült a látásmódjuk. Nem értem, miről beszélsz, meg hogy ezeket hol hallod vagy olvasod, de látom te sem mentél egy párt programjának a közelébe sem. Látod, kronosz, tényleg igazad van, az emberek a szennymédiából informálódnak, bár azért azt a kérdést feltenném: mégis honnan tegyék? Meg eleve az EU egy érdekközösség, szóval nem egyes országok alá rendeli a többit, hanem az összesnek próbál anynira kedvezni amennyire lehet. Például mint mondtam ugye, mi több pénzt kapunk mint befizetünk a sok fejleszteni való miatt, de egy Németországnak ebből a szempontból kifejezetten veszteségesre jön ki a dolog, így jut pénz a elmaradottabb régiók támogatására. Jó nekik h fizetni kell? Nem. Nekünk jó hogy fizetnek így van mit elkölteni? Hell yeah.. Te is szereted visszahadarni azt, amit társadalomismeret órán a fejedbe vertek? Pedig nem minden igaz ám.  de hát eddig arról volt itt a szó, hogy mekkora hülye a kormány Igen, egyedül a kormánynak van befolyása az országra. Minden, ami rossz, azt a kormány okozza. Az EU-nak, IMF-nek, bankoknak, Világbanknak, NATO-nak ahhoz semmi köze. Igen, megszabnak bizonyos határokat, törvényeket, szabályozásokat, vámokat meg hasonlókat a pénzért cserébe Biztos okkal szabják meg azokat a 'határokat'. Nem rózsaszín a világ, amiben a sok fejes Brüsszelben pusztán felebaráti szeretetből megsegíti a szegényeket. A kapitalizmus nem így működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4709 Dátum: 14 ápr 07, 15:52:45 » |
|
Onnan ahonnan te is teszed meg én is. Nyitva tartom a szemem.. ha én magamtól rá tudok jönni, akkor annyira nem lehet nehéz gondolom (: De tényleg csak én vagyok olyan, hogy ha már a képembe nyomnak pl. egy ilyet, hogy rezsi csökkentés és minden számlán feltüntetik mennyi lenne ha nem csökkent volna stb. akkor nem vonom kétségbe azt, hogy hirtelen honnan van pénz csökkenteni a rezsit, ja hogy van 5 féle új adó és szimplán a benzin ár emelésével már többet kell mindenért fizetni mint amivel csökkent a rezsi :O (ugye benzin ár emelkedésével minden export/import drágul + útadó még jobban drágítja). A többit meg Saphira hál isten elmondta, nem kell nekem xD Te úgyis jobban fogalmazol  Sajna én hiába értem elmagyarázni már olyan könnyen nem tudom.. :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|