Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4545 Dátum: 14 ápr 06, 11:57:02 » |
|
Tényleg, szerintetek a Bambi vagy Bambi Gyermekei a jobb? Lányoknak. http://www.wikihow.com/Do-Splits
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4546 Dátum: 14 ápr 06, 11:59:12 » |
|
Lányoknak és egy kopasz pasi van rajta? Megtudod csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4547 Dátum: 14 ápr 06, 12:01:42 » |
|
Igazából a fiúk is csinálhatják, de ez statisztikailag valószínűtlenebb Ezt a fantáziádra bízom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4548 Dátum: 14 ápr 06, 12:08:40 » |
|
Aes, óvodába elvileg kötelező járni, hogyhogy nem jártál? Amúgy nekem Medve volt a jelem!
Sabaku, tök jók ezek a gyakorlatok, bár pilateszen se rosszak a gyakorlatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4549 Dátum: 14 ápr 06, 12:13:07 » |
|
Nekem is pöttyös labda volt a jelem, majd rajzolok a szavazólapon pöttyöket a karikába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4550 Dátum: 14 ápr 06, 12:15:10 » |
|
Aerobikoktatóm küldte át Ő tud nagyon jókat. Inkább írd be a karikába hogy 'iksz'-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4551 Dátum: 14 ápr 06, 12:23:23 » |
|
Megvolt a szavazás is... A100 méretű lap, A4-es boríték, 1500 nevesincs párt között találd meg amelykre szavazni akarsz, ráadásul mire összehajtogatod a plakátméretű lapot, lemegy a nap... Hazaérek, csörög a telefon, először a helyi képviselő hív telefonon, utána Simonka, hogy vótam-e szavazni... Há csak néztem hogy ez meg honnan tudja a számom... o.O'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4552 Dátum: 14 ápr 06, 12:26:58 » |
|
Nem kötelező szavazni. Aki hülye hozzá maradjon otthon. Nekem pöttyös labda volt. Én itthon maradok. Most is a falu krémje vonul szavazni, akiknek a nyolc általános sincs meg. Ha ezen múlik, büszke vagyok rá, hogy hülyébb vagyok náluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4553 Dátum: 14 ápr 06, 12:28:30 » |
|
Megvolt a szavazás is... A100 méretű lap,
Papír méretnél minél kisebb annál nagyobb, szóval A/1-est akartál írni szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4554 Dátum: 14 ápr 06, 12:28:43 » |
|
Nem kötelező szavazni.
Nem kötelező, de valamilyen módon legalább tudsz élni a szavazati jogoddal. Akár úgy, hogy érvényes szavazó lapot adsz be, akár úgy, hogy érvénytelent. Mind a kettővel jelzed, az állás pontodat, az egyikkel azt, hogy elhiszed vagy nem hiszed amit nyújtani képes a párt ezért inkább arra szavazol, hátha segítenek az országon. A másik meg hogy érvénytelent adsz be, amivel jelzed, hogy rohadtul nem vagy megelégedve egyikkel sem. Viszont, ha valaki nem megy el szavazni, ő meg nem él a jogával, és az nem számít semennyire sem. Ez elég szomorú Saphi, mármint, hogy mi megy a csodás keleten. Há csak néztem hogy ez meg honnan tudja a számom... o.O'
Jó kérdés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 06, 12:30:52 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4555 Dátum: 14 ápr 06, 12:33:23 » |
|
Azt nem mondtam, hogy aki otthon marad az hülye. Csak azt, hogy aki hülye maradjon otthon. Ez nem ugyanaz. Nem tudom mivel érdemeltem ki megtisztelő figyelmedet, hogy folyton kiforgatod a szavaimat. Ez nem az első eset. Bár...van egy tippem. gman figyelsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4556 Dátum: 14 ápr 06, 12:33:37 » |
|
Lehetséges.. Rohadt másnapos vagyok... A tegnapi alkoholos fájdalomcsillapításnak az a hátránya, hogy amint elmúlt a jótékony hatás, mégjobban fáj mindenem, sőt még ott is fáj, ahol előtte nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4557 Dátum: 14 ápr 06, 12:34:53 » |
|
Én is másnapos vagyok és én is megcselekedtem ami megkövetelt a haza de kiba nagy volt az a paksaméta minek 18 párt? WTF ? mindenesetre várom az eredményt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4558 Dátum: 14 ápr 06, 12:39:57 » |
|
Leírtam, hogy itt hülyék tucatjai mennek szavazni, én meg itthon maradok, és ha a hülyéknek kéne ezt tenni, akkor büszkén vállalnám, csakhogy ne legyek olyan, mint ők. Nem tudom, ki forgatja ki kinek a szavait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #4559 Dátum: 14 ápr 06, 12:43:27 » |
|
Olyan jó ez a munka, és olyan helyes a főnök. Máris szebb a napom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|