Ayumichan
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 14 ápr 05, 22:02:19 » |
|
... de 37.5öt mutat a lázmérő
Már 38. Remélem hamar megfőnek bennem azok a mikroszkopikus dögök.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 14 ápr 05, 22:06:36 » |
|
1. Minden bizonnyal vírus okozza a betegséget, ami nanométeres méretű (bár sokkal kisebb az esélye, de lehetséges, hogy baktérium, akkor valóban mikroszkópikus). 2. Semmi nem fog megfőni olyan hőmérsékleten, ahol még te sem fősz meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 14 ápr 05, 22:15:02 » |
|
Kis ideig nem vagyok és ennyi képcsere is befutott? Heni nálad már megszoktam,de most gman is váltott Lehet, most is cserélek. Legalábbis valami aláíráskép kéne, ami színvilágba is passzol. Egyébként a mai meccs nagyon jó volt a DVSC és a Győr között. Érdemes volt kimenni. Legjobb noname reakciók amiket elkaptam: - Any*d te állat! Kiöntötted a sörömet! - Azt nézd! Azt nézd! ... Mi az? ... Egy k*rva denevér!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 14 ápr 05, 22:15:58 » |
|
Nem kell szó szerint értelmezni a mikroszkopikus szót (arra utalt hogy szabad szemmel nem látható), a megfőni az meg... hát lehet hogy én is meg fogok. De ha felmegy 39 fölé akkor majd begyógyszerezem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 14 ápr 05, 22:16:18 » |
|
Ez most jó volt Saphi. :D Látod Ayumi, ebből látszik, hogy nem sokat meditálsz. Amúgy tessék meggyógyulni, fantasztikus idő van kint, és holnap tudsz fagyit enni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 14 ápr 05, 22:18:42 » |
|
Rakj magadra éjszakára három takarót és izzadj ki jól. Engem hamar helyrehozott ez a módszer, amikor beteg voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 14 ápr 05, 22:20:32 » |
|
És feküdj le aludni, egem az szokott helyrehozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 14 ápr 05, 22:22:43 » |
|
Az a baj hogy ha én fagyit akarok enni abban nem akadályoz semmiféle megfázás. 2 dolog akadályoz meg benne de egyik se áll most fenn (úgy értem holnap nappal): -zárva az üzlet ahol van -éppen nincs arra lé Takaró azt majd meglátom mennyi esik jól, aludni majd fogok azt is valamikor, de lehet hogy hamarabb ágyba kerülök a "szokásosnál". Érdekes, olyan mintha satuba lenne fogva a fejem de álmos nem vagyok. De mindjárt iszok egy teát az most jól esne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 05, 22:24:34 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 14 ápr 05, 22:25:32 » |
|
És feküdj le aludni, egem az szokott helyrehozni. Viccen kívül a legjobb megoldás. Gyógyító hatású, és a nyomorodat is enyhít, már ha vagy olyan állapotban, hogy el tudj aludni rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 14 ápr 05, 22:27:21 » |
|
Elhiszem. De a tea az mindenképp beiktatódik elébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 14 ápr 05, 22:28:02 » |
|
A folyadék sem árt azért, úgy, hogy jó a tea.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 14 ápr 05, 22:36:17 » |
|
Közkívánatra megjelentem, mindegy, csak ennyit akartam:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 14 ápr 05, 22:41:16 » |
|
A legjobb fájdalomcsillapító, az alkohol! M melóból hazajövet fájt mindem, most jövök haza hugoméktól házibuliból és szeretet van és béke.. Nem fáj semmim!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 14 ápr 05, 22:43:52 » |
|
Azt meghiszem. Hársfa úgyhogy koffein sincs benne (ha jól tudom abba nincs). Apám rendszeresen fogyasztott és sose volt náthás. Most egyébként úgy volt hogy megyünk mulatozni (csak elmaradt), úgyhogy elvileg azért nem vettem be gyógyszert erre hogy el tudjak menni. És csak elküldtem mielőtt még valaki elém ír.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 05, 22:44:39 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|