Te kezdtél arról beszélni, hogy a gyerekek nem cukik, pedig még csak szó sem volt róluk. Egyszerűen, olyan téma amit nem mindenki olvas szívesen, én legalább is. Ebből kifolyólag, kiállok a gondolataim mellett.
Ja, felhoztam példának a kölyköket egy hülye kérdésre, amit dehunter tett fel, pontosan. Ennyi, ha nem szimpatikus, akkor ne foglalkozz vele, nem is neked volt célozva.
Heni, amúgy CrazyCat helyeset ír. Régebben is voltak hóbortjaid, de úgy emlékszel vissza rá, hogy cikis, meg túl perverz és milyen hülye voltál. Máris változtál a következő lépcsőfokig.Az akkor volt, most pedig most van. Leszoktam a hülyeségekről, mostanra kezdem értékelni azokat a dolgokat, amik történnek velem, amiket átélek, és abszolút nincs időm arra, hogy vissza süllyedjek arra a szintre, amin 2 éve voltam. Emellett akkor sem mutattam a komoly oldalamat, mert nem is volt okom rá, hogy kellett volna. Azt láttatok, amit akartam, hogy lássatok. A személyes, komoly és fontos dolgaimhoz soha nem volt semmi köze a fórumozóknak, nem csoda hát, hogy nem hoztam fel. Azt hiszem ez várható volt.
Hozzáteszem, mindenkinek van egy olyan oldala, ami szórakoztatóbb, elvégre nem lehet mindig mindenhez komolyan hozzá állni, de ide sose azért jöttem, hogy én kiteregessek mindent, főleg nem így.