25 ápr 16, 17:32:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1361857 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3885 Dátum: 14 márc 31, 19:54:08 »

Érdekes, én sem iszom, még sem érzem hogy megviselne ez az egész. De még csak kólát vagy energiaitalt sem.

Masashi: Azért nem bánnám ha 10-20 év múlva olyan menő lennék mint Rick =D 
Igen ezt kivételesen is jó értelembe gondoltam rád. Nevet Amíg be nem vörösödsz, mindenképp hagyd meg. De az avatárt legalább. Ha csak nem találsz színvilágban is jobban passzolót.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3886 Dátum: 14 márc 31, 19:55:40 »

Nem zavart meg,csak érdekelt.
Biológia óra? Már azt sem tudom az enyém hányadán áll.Általában minél később van annál aktívabbank érzem magam,mind1 hogy mennyit alszok.Mondjuk születés alapján is éjjeli gyerek(legény) vagyok. Mosolyog

Ahogy elnézem a két emotikon felcserélve is hatásos lenne az üzeneted gman Nyelvesít -Kérlek ebből a jelből ne is vonatkoztass semmire se.Saját és Fórum érdeke is smirksweat

2045-Futurist Ray Kurzweil predicts a Technological singularity for 2045, i.e. a runaway cycle of self-improvement by intelligent machines, resulting in explosive technological development.[1]
Based on Ray Kurzweil's ideas, Time magazine predicts humans will be immortal by this year.[2]
Demographic projections "foresee the population of Egypt overtaking that of Russia by 2045," according to Niall Ferguson.[3]
Two of Japan's largest cities - Tokyo and Osaka - will be connected by a direct high-speed maglev route.[4]
The United Kingdom is set to overtake Germany as Europe's leading economy.[5]
According to a 2003 NASA study, a manned mission and subsequent colonization of Jupiter's moon Callisto may become possible around this year

4iket előszőr malev-malévnak olvastam. Nevet

(1 Heni)
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3887 Dátum: 14 márc 31, 19:59:40 »

Ő... azt hiszem lemaradtam valamiről. >.<#

A legrosszabb érzés, amikor hajnali 1-2 óra van, és nem vagy fáradt, de már tudod, hogy 4-5 körül kelned kell..
És a pillanat, amikor felkeltenek:

Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3888 Dátum: 14 márc 31, 20:06:08 »

17 évesen én sem ittam, de ahogy "öregszik" az ember úgy csökken az energiája. De akkoriban még volt egy rendszer. Reggel fél 7-7 felé keltem és max éjfélkor-1kor feküdtem.
De nagyon sokan vannak összevissza időbeosztásban 3-4 műszakban dolgoznak az egyik 7en hajnalban kelnek 4kor vagy korábban, utána meg egész éjjel ébren kell hogy legyenek. És egy ilyen katyvasz úgy megkavarja a bioórát hogy kívülről kell "befolyásolni" irányítani hogy mikor legyél álmos mert akkor kell aludni és ne legyél álmos amikor nem aludhatsz.  smirksweat

Én is hajnali 1kor születtem.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3889 Dátum: 14 márc 31, 20:11:13 »

Az igazat megvallva ritkán vagyok álmos. 3-4 óra nekem bőven elég, nem szokott probléma lenni. Sokak szerint a kevés óra mellékhatása a sok evés, nos rám ez se igaz. Kétszer eszek naponta maximum, akkor sem sokat, és nem is későn. De ez eddig előnyös, nem csak az anyagiak miatt, ráadásul emellett is annyi elfojtott energia van bennem, amit kiadni nem tudok... kéne valami extrém dolog.

Pár évvel ezelőtt egy bika kergetett meg minket a pusztán. Na az vicces volt... a legközelebbi ház is 3 kilométerre lehetett akkor. Nevet Ehhez hasonlók felpörgetnék ismét a nappali életemet is... az éjszakaiból jut elég frász.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #3890 Dátum: 14 márc 31, 20:14:08 »

Én frászt kaptam volna, de valószínűleg ott ért volna véget az életem.  Technikai KO
Sose tudtam gyorsan futni (Doktor útitársnak se lennék jó a futási sebességemmel).  smirksweat
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3891 Dátum: 14 márc 31, 20:17:49 »

Vilmos fiam menőbb, ő nappal született, 2-kor. Már akkor sem kellett felkelni hozzá éjjel.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3892 Dátum: 14 márc 31, 20:19:26 »

Ahhoz nem kell feltételnül gyorsan is futnod.Elég ha kitartó vagy.Ha mégsem akkor lehet még az ölében is vinne amíg nincs egy villmáléptű ötlete.Akkor talán le is ejt.A lényeg hogy kibírnád.

Mielőtt rosszra gondolnál nem csak az idősebb,(ideiglenesen) sérült útitársakra gondolok smirksweat

Ui:Előbb vagy utóbb úgyis hozzászoknál.

"Én frászt kaptam volna, de valószínűleg ott ért volna véget az életem.  Technikai KO"-Lehet hogy a bikáé (is) Ördögi

2048
-February 29 – There will be a rare full moon. This will be the first instance of a full moon on a leap day since 1972.

-June - Asteroid 2007 VK184 has a chance of 1 in 3,030 of hitting Earth in this year. Szinte csak 2.5-szörösre annak hogy az 5ös lottón 3asod lesz. Hümm-hümm

Ui:Crazycat még meg sem dícsértem az új képedet.Most ennek is eljött az ideje. kacsint

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 20:28:48 írta K ichigo » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #3893 Dátum: 14 márc 31, 20:27:53 »

Ki tudja milyen rejtett energiák dolgoztak volna ott.

Idézet
akkor lehet még az ölében is vinne
Nem tudom hogy ő fizikailag mennyire erős, de én nem vagyok egy könnyű eset  és ez mindenféle értelemben igaz.  Úgyhogy tuti leejtene. smirksweat

Engem alig bírtak "átfordítani" hogy nappal legyek ébren és éjjel aludjak.
A mai napig nem sikerült, csak egy kicsit.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 20:40:27 írta Ayumichan » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3894 Dátum: 14 márc 31, 20:31:23 »

Sajnos az élet megtanított arra, hogy fussak gyorsan. Lovaktól kezdve kutyákon át a bikáig és racka juhig minden kergetett már meg engem/minket. Sőt még olyan lények is éjjel amit be se tudtunk azonosítani. ikszdé
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #3895 Dátum: 14 márc 31, 20:49:24 »

Én még mindig azt hiszem, hogy egy zokni szörny lakik az ágyam alatt. Pedig az csak a kutyám. T.T
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3896 Dátum: 14 márc 31, 20:51:52 »

Én a fura ágy alatt villogó szempárok után, vagyis azóta rettegek az ágyam alá nézni, vagy oda tenni a lábam, ahol az ágyam alatt olyan... nyílás van vagy mi. Nem tudom hogy írjam le. De én azóta féltem a lábaimat, és rettegek az olyan lényektől, amik szemmagasságtól alacsonyabbak. És nem, itt nem a kutyákra gondolok, mindig él bennem élénken az a képzelet, hogy az a valami visszajön és elkapja a lábam. Én ott kapnék infarktust. Nevet
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3897 Dátum: 14 márc 31, 20:55:22 »

Nekem a macskám imád ágy alatti mumust játszani. Nincs annál ijesztőbb, mikor sötétben tántorogsz vissza a fekvőhelyhez, és valami kinyúl onnan és megkarmol, vagy rád ugrik. ikszdé Emiatt szoktam rá arra, hogy villany lekapcs, és utána rohanok egyből az ágra, szinte felugrok, de néha így se vagyok elég gyors.
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #3898 Dátum: 14 márc 31, 21:18:12 »

Nos az én kutyám meg hülye. Most is mitcsinál, töltö zsinór véletlen lecsúszott az asztalról és ez a bolond kutya berohant az ágy alá. És nem akar vissza menni mert lóg a kábel. Ott ül a kábellel szeben.  smirksweat
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3899 Dátum: 14 márc 31, 21:20:42 »

Ismerős szituáció. Nevet Az én kutyám minden megeszik, de... a minap elvesztettem a gyűrűmet. Vagy 20-25 éves lehet már, nagyon hozzám nőtt mert anyáé volt, és anya mamától kapta. Nos kerestem mindenhol, de nem találtam, pedig azzal feküdtem le. Mikor jöttem haza akkor a kutyám boldogan rohant hozzám szájában a gyűrűvel. Elképesztő... meglepett, hogy nem ette meg, de az még inkább, hogy ide is hozta. Ez volt a második eset. Hasonló 4 hete történt ugyan ezzel a gyűrűvel. De most eldugtam valahova. Ezt mindig elveszítem. Amikor Újvároson voltam kint télen, ott is elhagytam a hóban, és mama közel egy hónap múlva lelt rá amikor elolvadt a hó teljesen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins